Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

След малко ще дам лог от Касперски....

Какво значение има след като и по двата начина можеш да се заразиш ;)

В реалността няма архив със 100 и кусур вируса...няма такъв реален случай.
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 118k
  • Създадено
  • Последен отговор

В реалността няма архив със 100 и кусур вируса...няма такъв реален случай.

Що да нямя, ей сега пращам пропуснатите на лела Цецка и да видиш какво шоу става..хаха

В случая говорим за тези, които не са засечени!

Касперски остави 8, ето линк към пропуснатите, ако иска nikssi да им ги праща: http://dox.bg/files/dw?a=698b6dea62

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

докладвам: след разархивиране Битдефендер остави 5 бройки, като ръчно сканиране елиминира още една. и така: Битдефендер остави само 4 бройки!!

фаловете предполагам са доста пресни, защото Нортон за около 25-26 бр. даде, че са със статут "неопределен", която значи, че са чистак нови!

Някой със Битдефендер има ли, че не ми се вади лаптопа....?

Е Емсисофт не са ли вече с енджина на Битдефендър - 110 бр. сигурно са негови...

Пробвам Кингсофт 2013. Бях навит за другия китаец, но едва ли скоро ще го има на английски.

Пробвам Кингсофт 2013. Бях навит за другия китаец, но едва ли скоро ще го има на английски.

Определено има разлика (положителна) спрямо 2012.Нещо пипал ли си по нея?

Така като гледам енжина на Авира се добавя от потребителя. Нищо друго не съм правил. Не разбирам китайски. :D Сега сканирах пак и хвана 110.

Така като гледам енжина на Авира се добавя от потребителя. Нищо друго не съм правил. Не разбирам китайски. :D

Сега сканирах пак и хвана 110.

Как да се добавя?Той си е включен, но дефиницийте могат да се ъпдейтнат ръчно от бутона до този за облака

Хм, значи точно това съм направил. Цъкаш на иконата, сваля дефинициите и рестартираш машината.

Хм, значи точно това съм направил. Цъкаш на иконата, сваля дефинициите и рестартираш машината.

Аха :clown:

На официалният сайт няма версия 2013! От къде я изтегли?

Що да нямя, ей сега пращам пропуснатите на лела Цецка и да видиш какво шоу става..хаха

В случая говорим за тези, които не са засечени!

Касперски остави 8, ето линк към пропуснатите, ако иска nikssi да им ги праща: http://dox.bg/files/dw?a=698b6dea62

KIS 2012 остави тези,сега ще пусна на виртуалката "шаолинският боец"

Публикувано изображение

Брей, брей, брей....Авира....а до сега ядрото на кого беше?

На никой!Авира не е включена в 2012

На никой!Авира не е включена в 2012

Добре де дайте обобщаващи данни. Тука не разбрах на кингсофт колко засича нали остави 45 бройки сега се оказва че лови 110.

Добре де дайте обобщаващи данни. Тука не разбрах на кингсофт колко засича нали остави 45 бройки сега се оказва че лови 110.

Английската версия (2012) остави 45 , докато новото китайче остави 3 Разликата е очевидна!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Щом е с енжина на Авира значи и тя толкова засича което ме навежда на мисълта,че Авира,Kaspersky и БитДефендер пак са лидерите с дефиниции. ...p.s.Новата Авира излиза на 28 този месец. http://www.wilderssecurity.com/showpost.php?p=2120157&postcount=17

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Английската версия (2012) остави 45 , докато новото китайче остави 3 Разликата е очевидна!

Значи на първо място са три продукта emsisoft, qihoo и kingsoft 2013, втори са битдефендър, трети касперски, 4 нортън и 5 комодо, може ли така да обобщим данните от направените тестове.

Да в случая съм съгласен емсисофт да е първи щото е без облак но qihoo също натръшна 110 броя.

Има облак

Full integration of Emsisoft Anti-Malware Network:

Emsisoft's own cloud database already contains information about millions of programs, and helps behavior analysis do its job. There should be practically no more false alarms. You can explore the complete database at IsThisFileSafe.com.

В случая май и двата продукта са на китайски може би имаш надежда кингсофт 2013 да стана на английски, ако са с енджина на дефендера значи ще се надявате напразно ще е като при кихо само за вътрешния пазар

В случая май и двата продукта са на китайски може би имаш надежда кингсофт 2013 да стана на английски, ако са с енджина на дефендера значи ще се надявате напразно ще е като при кихо само за вътрешния пазар

Както не веднъж се каза, новата версия е с енджина на Авира.Със сигурност ще бъде преведена, но към момента няма конкретна информация кога.

Щом е с енжина на Авира значи и тя толкова засича което ме навежда на мисълта,че Авира,Kaspersky и БитДефендер пак са лидерите с дефиниции.

...p.s.Новата Авира излиза на 28 този месец.

http://www.wildersse...57&postcount=17

Мислиш ли, че ще е нещо заслужаващо си ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.