Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

А аз настройвам Кингчо и Сепчо да не бързат - за да не се налага после да възстановявам файлчета.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 118k
  • Създадено
  • Последен отговор

KIngSoft реагира по-бързо от NIS. НИС го елиминира след разархивиране, а КИнг.. още при теглене.

Съвсем нормално явление! Нортон няма класически уеб-скенер с който да сканира архиви...ако е гол файл може да го засече при сваляне, но архив-не!

Аз това го знам, просто някак ми се искаше да има този класически WEB скенер за бързодействие.

И защо ми е WEB скенер уж за бързодействие - после пак да умувам как да си възстановявам файлчета...Всичко, което е ПАНИКА, ми е нежелателно...

И защо ми е WEB скенер уж за бързодействие - после пак да умувам как да си възстановявам файлчета...Всичко, което е ПАНИКА, ми е нежелателно...

Какво има да умуваш, виж Кингсофт колко грамотно са го направили.Още с детекцията можеш да го възстановиш

Публикувано изображение

Ами като чета по колко неща закачаш за защита баш си в паниката ти ама айде :)

Можеш ли да ми покажеш нещо, което да паникьоса безплатната ми американо-китайска защита? Безплатното не е нужно да се рекламира - достъпно си е.... Посочвам нов пример за пробване от всички желаещи http://good.gd/1443524.htm

Посочвам нов пример за пробване от всички желаещи http://good.gd/1443524.htm

Кингсофт и Касперски не реагират.Ето и резултата от тотала: https://www.virustotal.com/file/f54e72bb7164e7a5ef03c0a2d2047c456888c09b0be0c153fc869c19f136fcaa/analysis/1348489324/

Май не е нещо сериозно... :help wanted4:

Има много фалшиви тревоги. А какво е това http://good.gd/1670665.htm Резултати https://www.virustot...sis/1348490331/

Нищо интересно, подозрителен.Името му е същото като на предишният!

А при стартиране какво се случва?

Malware Defender

24.9.2012 г. 17:27:11 c:\windows\explorer.exe Create new process c:\documents and settings\administrator\desktop\logingate.exe Permitted [App]* Cmd line: "C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\LoginGate.exe"

24.9.2012 г. 17:27:12 c:\documents and settings\administrator\desktop\logingate.exe Access network TCP [Local host : 1032] -> [127.0.0.1 : 5600] Permitted [Network]Any protocol [Local host : Any port] <-> [Any address : Any port]

24.9.2012 г. 17:27:12 c:\windows\system32\svchost.exe Duplicate handle from another process c:\documents and settings\administrator\desktop\logingate.exe Permitted [App]c:\windows\system32\svchost.exe Handle: (File) \Device\Afd\Endpoint

24.9.2012 г. 17:27:12 c:\windows\system32\svchost.exe Create new process c:\windows\system32\rundll32.exe Permitted [App]* Cmd line: C:\WINDOWS\System32\rundll32.exe C:\WINDOWS\System32\firewall.cpl,ShowNotificationDialog /configure "C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\LoginGate.exe"

Поредната фалшива тревога :clown:

http://www38.zippyshare.com/v/5400403/file.html

Архив с 113 буби,въшки и всякаква гад....Кингсофт остави 45, нито един не съм стартирал тъй като теста го направих на работната...

Паролата - infected

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

http://www38.zippysh...00403/file.html

Архив с 113 буби,въшки и всякаква гад....Кингсофт остави 45, нито един не съм стартирал тъй като теста го направих на работната...

Паролата - infected

Qihoo откри 110 вируса. Мисля че се справи по-добря от прехваления кингчо.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Архив с 113 буби,въшки и всякаква гад...

Публикувано изображение

Това е положението, когато фактите говорят и боговете мълчат!

http://www38.zippysh...00403/file.html

Паролата - infected

Нортон след разархивиране остави 43 бройки. От тях тях след ръчно сканиране за репутация, останаха 32 бр. От тези 32 бр. МВАМ ликвидира 30 и остаха 2 бройки. За тия 2 бройки Нортон дава, че са оОК, но анализ в Тотала показва, че самия Нортон засича евристично един от тях! Ето защо говоря, че с лабораторни тестове на 1 килограм архив не се вижда истинската сила на Нортона...просто който очаква Нортон да работи, както работят другите програми, ще остане разочарован. Убеден съм, че ако всичките файлове се свалят един по един, резултата на Нортон ще е коренно различен! просто в случая той е лишен от основното си оръжие- "кораба майка" или т.н. облак!

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

Останалите три файла ги стартирах единия не се стартира другия е някаква играи и зобщо не е опасен, третия също. Евала на емсисофт също отлично справяне. Дайте данни за другите програми. Засега на тoзи архив първо място за emsisoft и qihoo.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

При комодо след разархивиране останаха 42 файла при проверка с облака откри още 2 , другите ги изпратих за анализ.

фаловете предполагам са доста пресни, защото Нортон за около 25-26 бр. даде, че са със статут "неопределен", която значи, че са чистак нови! Някой със Битдефендер има ли, че не ми се вади лаптопа....?

Нортон след разархивиране остави 43 бройки. От тях тях след ръчно сканиране за репутация, останаха 32 бр. От тези 32 бр. МВАМ ликвидира 30 и остаха 2 бройки. За тия 2 бройки Нортон дава, че са оОК, но анализ в Тотала показва, че самия Нортон засича евристично един от тях! Ето защо говоря, че с лабораторни тестове на 1 килограм архив не се вижда истинската сила на Нортона...просто който очаква Нортон да работи, както работят другите програми, ще остане разочарован. Убеден съм, че ако всичките файлове се свалят един по един, резултата на Нортон ще е коренно различен! просто в случая той е лишен от основното си оръжие- "кораба майка" или т.н. облак!

Като 'оправдание' бих могъл да кажа същото и за Кингсофт, но това не е извинение.Защо останалите се справиха - Emsisoft 100%, без облаци, кораби майки....

фаловете предполагам са доста пресни, защото Нортон за около 25-26 бр. даде, че са със статут "неопределен", която значи, че са чистак нови!

Някой със Битдефендер има ли, че не ми се вади лаптопа....?

Да, сравнително нови са :)

Като 'оправдание' бих могъл да кажа същото и за Кингсофт, но това не е извинение.Защо останалите се справиха - Emsisoft 100%, без облаци, кораби майки....

Нека и някой с Касперски даде данни. За дефендъра незнам qihoo има още 4 енджина и облак и данните ми не са меродавни за битдефендера.

Да в случая съм съгласен емсисофт да е първи щото е без облак но qihoo също натръшна 110 броя.

защото Нортон не работи на класичаския принцип! нортон е силен в динамичен тест...това е чисто ръчно сканиране"!

сега пускам лаптопа да видя дефендера какво ще даде...

След малко ще дам лог от Касперски....

защото Нортон не работи на класичаския принцип! нортон е силен в динамичен тест...това е чисто ръчно сканиране"!

Какво значение има след като и по двата начина можеш да се заразиш ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.