Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Мислиш ли, че ще е нещо заслужаващо си ?

Да кажем няколко думи за авира, наистина много лови но триенето и е проблем. Често лови файлове и не може да ги изтрие!!! Заразена машина с авира съм успял да изчистя само в 10 процента от случаите не е добър показател това!

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 116,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мислиш ли, че ще е нещо заслужаващо си ?

Авира имат добър енжин и бързо добавят дефиниции.При тях май е основното.Новият облак ще работи по- добре при сервизният пакет които ще излезе по-късно.При тях е нов модул и трябва време да го разработят.И до сега Проактивният модyл не работи под 64 битов Windows...не мога да кажа какви ще ги натворят и с този нов модул.

Да кажем няколко думи за авира, наистина много лови но триенето и е проблем. Често лови файлове и не може да ги изтрие!!! Заразена машина с авира съм успял да изчистя само в 10 процента от случаите не е добър показател това!

Да,това е вярно което казваш.Ма, те и Есет са зле в чистенето.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Авира имат добър енжин и бързо добавят дефиниции.При тях май е основното.Новият облак ще работи по- добре при сервизният пакет които ще излезе по-късно.При тях е нов модул и трябва време да го разработят.И до сега Проактивният модyл не работи под 64 битов Windows...не мога да кажа какви ще ги натворят и с този нов модул.

Да,това е вярно което казваш.Ма, те и Есет са зле в чистенето.

Напълно съм съгласен с теб. Чистенето според мен е не по-малко важен процес от самото откриване. Каква е реалната полза от антивируса ако открива и не чисти?

Значи на първо място са три продукта emsisoft, qihoo и kingsoft 2013, втори са битдефендър, трети касперски, 4 нортън и 5 комодо, може ли така да обобщим данните от направените тестове.

А опитахте ли да ги стартирате? Оставените от Twister AntiVirus не се стартират изобщо. Тествано под ХР

http://youtu.be/vqc3vVM-kAg

А опитахте ли да ги стартирате? Оставените от Twister AntiVirus не се стартират изобщо. Тествано под ХР

http-~~-//youtu.be/vqc3vVM-kAg

Да стартирах 2 от тях и казах какво показват и да кажа не представляват никаква заплаха за компютъра!! Писах по-горе затова!

Не разбирам. Значи имаме файлове които са негодни и на практика не могат да навредят. Те защо изобщо влизат в класацията и как са попаднали в архива като са негодни? Негодни имам впредвид - не се стартират!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Напълно съм съгласен с теб. Чистенето според мен е не по-малко важен процес от самото откриване. Каква е реалната полза от антивируса ако открива и не чисти?

Ми ти сам знаеш,че един път зарази ли се компа и започне ли да унищожава неща иди го чисти.Все пак най важното на 1 Антивирус е да не допуска заразяване.

Ми ти сам знаеш,че един път зарази ли се компа и започне ли да унищожава неща иди го чисти.Все пак най важното на 1 Антивирус е да не допуска заразяване.

Съгласен но как няма да допусне заразяване като му куца триенето на вирусите.

Съгласен но как няма да допусне заразяване като му куца триенето на вирусите.

Ми не е точно така!Едно нещо е да излезе нов вирус и веднага да се определи като такъв(дефиниция) дрyго е как да се почисти същият.Преди всичко е да има дефиниция и да не се допуска сваляне на компа.Cлед това се изследва как да се почисти или лекyва(те май само Kasparsky наблягат на лечения).

Ми не е точно така!Едно нещо е да излезе нов вирус и веднага да се определи като такъв(дефиниция) дрyго е как да се почисти същият.Преди всичко е да има дефиниция и да не се допуска сваляне на компа.Cлед това се изследва как да се почисти или лекyва(те май само Kasparsky наблягат на лечения).

Имаш право но лично аз съм инсталирал авира на чист комп на един приятел и после компа се оказа заразен и го чистих не с касперски а с комодо и се оправи.Комодо също е чистач!

Имаш право но лично аз съм инсталирал авира на чист комп на един приятел и после компа се оказа заразен и го чистих не с касперски а с комодо и се оправи.Комодо също е чистач!

Никога не ми харесвалa Антивируса на Комодо искам някои от тук да го сложи само него и да my спре сандъка и тогава като кара само на дефиниции да го видим.

Ква стана тя? :D

Здравствуйте,

Это сообщение сформировано автоматической системой приёма писем. Сообщение содержит информацию о том, какие вердикты на файлы (если таковые есть в письме) выносит антивирус с последними обновлениями. Письмо будет передано на рассмотрение вирусному аналитику. ===============

1E03939A9331BB7541E4C25CF439632EDCCD500854CADCBB550024D44DAAA8B70C23026C9211747A3E6B78DA2C6F5DFC0766A5CB55B5BC923FAAE1B42299A115.exe,

CAC529626BEF3D22244B2EDCCEF702F08CCD2E063B7D31C94A64C694981CEB09F1821BCCDCF8FDDE3617D01EAD6B1D95C1963266E5549B753A05871BE4043D2F.exe

Вредоносный код в файлах не обнаружен.

524231AAC508CC664BC456D062BCD6785D6FAC21616CC41707FA97BE8CC25D0C8851041625720D856805DF0BBE963F91DEA67435DD3E374737669561288BF929.exe,

9D4645BE08CDADF184BAC6C82745A52CD86915F454A7269B39BBADEA1D921C16CB6A6954A0B3C3AB659F763D9C86DE901F537D68D95E26F02E97E746086C9A4A.exe,

CE946B5F578A7A9FAD9CC05A5376E0F438B6749D94CE4F356AA2D9533CEAC342C22E0E5A7543EF16BF93D2CBA78A8B349B7F0ECC8AA2BCA33647F13678C80AFB.exe,

FD54113E73750E90D8D1B45346255EE10537FD9670416B475C73113815449A9508E885BA180A202FF1D4BDAE6D73804AAF1030FA483A6D2DDA84F08A6217A1C2.exe

Файлы в процессе обработки.

B2CA40B324D33727E1A637EE6464D6BD2501C852BF875CF45D2CC13634BB6CD60FAEFC0645BCE3F706462420AFCEE7A5C023A78E5A2273A975357024D82A15A1.exe

Этот файл повреждён.

С уважением, Лаборатория Касперского

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Направо им свалям шапка на Кaсперски.

"Ужасни" са. :no-no:

Колко бързо всичко се проверявя и добавя в дефинициите.Страшни са. :yanim:

Жалко,че им трябва още малко да бутнат от към лекота програмката.

Съгласен съм за тези файлове, какво искаш да кажеш с това?

Ква стана ли?... Ами май не споменатите по горе (евро програми и с евро енджини) са първенците , а Kingsoft 2012, Comodo - с по-малкото фалшове... П.П. Помните ли идеята на Комодо да добавят всички програми в CAMAS (ли беше). Не е перфектна идеята да имаш обединяване на много енджини. Така им обединяваш и фалшовете...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Соня,като ги свалям на компа мислиш ли,че не спирам защитата си? Понякога се усещам,че карам без антивирус цял ден :D

А,за горните файлове досега от пропуснатите два са със статут незаразени, и един повреден! Я,да питам защо за приети като заплаха от другите,които имат 100% засичане?

Ква стана ли?... Ами май не споменатите по горе (евро програми и с евро енджини) са първенците , а Kingsoft 2012, Comodo - с по-малкото фалшове...

Извинявай колега ама откъде на къде Кингсофт 2012 ще е първенец ? и комодо дето изнапропускаха сумати, не съм съгласен тука с теб.

Соня,като ги свалям на компа мислиш ли,че не спирам защитата си? Понякога се усещам,че карам без антивирус цял ден :D

А,за горните файлове досега от пропуснатите два са със статут незаразени, и един повреден! Я,да питам защо за приети като заплаха от другите,които имат 100% засичане?

Защото при тях е така. :D

Ама и ти, веднага проверкасправка пусна. :P

Да,номер едно е Kaspersky в това. :ohmy:

Прати ги на Нортон за изследване "и чакай ти от умрял писмо". :D

Колега тука водещите отърваха три файла, които са посочените от теб няма такава със 113 засичане!

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Дайте снимка кой какво е засякъл. Пратете файловете като FP и това направете класация ако трябва. Според мене тя е излишна.

Разбира се, че е излишна.На следващия архив резултатите ще са различни.Идеята не беше да се сравняват продуктите, а пропуснатите файлове да бъдат докладвани, момци!Все пак от теста стана ясно, че новата версия на Кингсофт е с по-добра детекция от старата,амин.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Незнам аз, но различните програми имат различни евристични и проактивни методи за анализ. Някои стартират файловете във виртуална среда, някой не и пр. Нормално е да се отсяват не работещи файлове като липса на заплаха, въпреки някакъв вредоносен код в тях...

Разбира се, че е излишна.На следващия архив резултатите ще са различни.Идеята не беше да се сравняват продуктите, а пропуснатите файлове да бъдат докладвани, момци!Все пак от теста стана ясно, че новата версия на Кингсофт е с по-добра детекция от старата,амин.

Да нарежда се сред първите тук. Само дано и на следващите тестове първенците да не са същите, че тогава да видим кон боб яде ли!! ;)

Което стана ясно,че Авира си казва мнението вече в новата версия. :D

Което стана ясно,че Авира си казва мнението вече в новата версия. :D

Не можем да сме категорични!Стига с тая Авира, освен нея са добавени множество нови модули и допълнителни инструменти за защита.Новият им евристичен енджин (KVM) много го хвалят.Явно има защо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.