Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ниска скорост при сваляне на торенти

Featured Replies

здравейте. когато пусна да свалям някой филм, скоростта над сваляне намалява до 2.0 MB/s , и не мога да сваля нищо..преди не е ставало така.. тегля с uTorrent.. с рутер съм и като свалям и започва да свети странно.. не е както обикновено.. супер-много се нервя, та ако може някой да ми помогне.. :(

Редактирано от fucking.bitch (преглед на промените)

това е защото сваляш нелегални неща. Полицията явно те следи и за това връзката ти е по бавна.

То 2мб/с не е чак толкова слаба скорост на сваляне...че да не можеш да свалиш нищо!

Ми кажи каква е скростта на нета,който ти дава доставчика ти? На колко mbps?

Тоест сваляш с 2, а качваш с....?!?!

4?

Как е било преди?

Кое свети странно на рутера?

свалям с 22.25 Mbps.. а скоростта е висока.. 54.0 Mbps

хаха

Пич, скоростта ти е ДО, а не е гарантирана.

Сваляй и си глей кефа - пак добре стигаш двата мегабайта.

е да, но е супер бавно.. не беше така.. и е така само като свалям ..

Напиши модела на рутера. По-бавната скорост кога се появи? Когато постави рутер? Разкажи малко. Ние не сме у вас че да видим какво правиш.

Е че аз съм на 50 mbps и с повече от 9 МB/s не свалям? Провери за вируси, за всички торенти ли се отнася или за някои? Също виж в настройките на utorrent, дали скороста на свалаяне ти е зададена като неограничена?

То ако си свързан с рутер това е максимума.Да не би когато си имал по голяма скорост да е била връзката директно с кабел!

Вляз тука -> http://www.speedtest.net/ и цъкни на Begin Test след това ни изпрати снимка да видим каква ти е скоростта.

Пусни теста със кабел, не ползвай антена - ввъ случай че обикновенно се свързваш към рутера със някакъв вид антена. И кажи кой то е доставчика, той ли ти е осигурил рутера или сам си го купил и също напиши модела на рутера.

Редактирано от Brujerizmo (преглед на промените)

То ако си свързан с рутер това е максимума.Да не би когато си имал по голяма скорост да е била връзката директно с кабел!

Това го питам и аз, ама той мълчи или проверява при доставчика каква му е скоростта. Напиши което те питах колега, щото накрая пак ще съм виновен пред някой другари от този бранш!

Вляз тука -> http://www.speedtest.net/ и цъкни на Begin Test след това ни изпрати снимка да видим каква ти е скоростта.

Пусни теста със кабел, не ползвай антена - ввъ случай че обикновенно се свързваш към рутера със някакъв вид антена. И кажи кой то е доставчика, той ли ти е осигурил рутера или сам си го купил и също напиши модела на рутера.

Този тест е толкова фалшив че нямана къде повече. И стига с тези антени, това е безжичен адаптер!!!

Този тест е толкова фалшив че нямана къде повече. И стига с тези антени, това е безжичен адаптер!!!

Пробвай го туко виж си си променил мнението.

Да направим една анкета за хора който си нямат никакво понятие (както е очевдино за автора), да видим на кой как ще му е по-лесно да го разбере - антена или безжичен адаптер?

Редактирано от Brujerizmo (преглед на промените)

Пробвай го туко виж си си променил мнението.

Да направим една анкета за хора който си нямат никакво понятие (както е очевдино за автора), да видим на кой как ще му е по-лесно да го разбере - антена или безжичен адаптер?

Представете си че съм го пробвал и знам добре какво стои отзад. И че съм се занимавал с комуникации доста дълго време. И това че някой го нарича антена не означава че е правилно така да се учат и обикновените потребители!

Представете си че съм го пробвал и знам добре какво стои отзад. ...

Значи ставаме двама.

...И това че някой го нарича антена не означава че е правилно така да се учат и обикновените потребители!

Всъщност са някои (множествено число), и не са длъжни да знаят терминологията на всяко едно нещо. Пък и Вия ще си спестите по-нататъшни обяснения за какво става на въпрос и така на татъка. Ако пък предпочитате всеки път на всеки да обяснявате - Ваш проблем, но се сдържайте от подобни остри забележки.

Лека вечер.

2MB/s=16Mb/s + -неточности в наблюденията на ЗКУ-то. Отделно неуредици с (лабавата)безжична(?)/та мрежа. :)

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Значи ставаме двама.

Всъщност са някои (множествено число), и не са длъжни да знаят терминологията на всяко едно нещо. Пък и Вия ще си спестите по-нататъшни обяснения за какво става на въпрос и така на татъка. Ако пък предпочитате всеки път на всеки да обяснявате - Ваш проблем, но се сдържайте от подобни остри забележки.

Лека вечер.

Забележката ми изобщо не е остра, ако беше щяхте да разберете. И на мен не ми пречи да обяснявам, колкото пъти трябва. Ако вие не можете да обяснявате тогава проблема е ваш.

Е че аз съм на 50 mbps и с повече от 9 МB/s не свалям?

Провери за вируси, за всички торенти ли се отнася или за някои?

Също виж в настройките на utorrent, дали скороста на свалаяне ти е зададена като неограничена?

100мегабита са около 12,5 мегабайта. Как така 50 мегабита са 9 мегабайта?

fucking.bitch, 54мегабита е скоростта на безжичната ти свързаност към рутера ти. Максималната теоретична скорост, по-точно. И е равна на 6,75мегабайта. Така че 2 мегабайта в секунда полезна скорост е супер. Ако ти е бавно, закачи се с кабел към рутера.

<p>Имам предвид че съм на Мегалан на скорост 50 Mbps,а свалям от замунда най-много със 9 MB/S Не знам как се получава с толкова свалям,е не винаги разбира се зависи от торента от сийдърите..

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Имам предвид че съм на Мегалан на скорост 50 Mbps,а свалям от замунда най-много със 9 MB/S

може, но само ако смяташ байта както е в телеграфите - 5 бита, иначе проста сметка показва че едно от числата не е вярно. Макар че лимитирането на скорост може да е в гранично устройство, а ти да теглиш от пиъри, които са в същата мрежа т.е. имаш с тях връзка със скоростта на мрежовата карта.

За да си провериш истинската скорост тегли голям файл с ФТП от Германия, Великобритания

Матерята ми е неясна,не искам да споря,няма да поствам линк да не правя реклама,нета ме устройва напълно,отделно че съм на промоция и за половин година ще платя 18 лв. е после малко по-скъпо:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.