Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Diablo 3 (обединена)

Featured Replies

Нали каза,че не си в EU релма ? => не ти е била сетната тази настройка както трябва преди преди това... http://www.kaldata.com/69883/%D0%91%D1%8A%D0%B3-%D0%B2-Diablo-3-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BC%D1%8A%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0.html

Редактирано от 3dfx (преглед на промените)

• Отговори 401
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Oще няма пиратски работещ сървър, а и това да не може да се играе single без интернет за мен е малоумно.

Oще няма пиратски работещ сървър, а и това да не може да се играе single без интернет за мен е малоумно.

Близард гледат да си правят парите, въобще не ги интересуват феновете. Затова и не им играя плоските произведения.

Близард гледат да си правят парите, въобще не ги интересуват феновете. Затова и не им играя плоските произведения.

Mного точно !!! Тая игра е най-големия FAIL излизал някога които лежи на лаври от предишните игри... Аз лично си закупих играта и вчера си продадах ключа и не съжалявам. Явно ще си цъкам D2. Ако сте чели изявлението на главния продуцент на играта който напусна то беше следното: " Прекарах прекрасни 5 години с момчетата от близард но с Diablo III ще убият поредицата. Дори след още 10 години Diablo II ще остане най-великото RPG!"

Да не говорим , че 10 тиим-а се сменяха да я правят тая игра. Отбора който прави 1 и 2 почнаха 3 още през 2005 и ги уволниха. Сега те си направиха тяхна игра Torchlight и подготвят Torchligh 2 ...

Та това е моето както искате го наричайте (скептично,хейтърско и т.н.т) мнение.

Играта си е супер.Обещава мнооооогоооо часове бой с приятели и обличане на герои.Малко е кофти само че човек трябва първо да мине отвратително елементарните Normal и NM за да стигне до по-интересната част.АН-то обаче е пълен боклук сравнено с WoW с един адон като Auctioneer(това го знам защото последната ми година в WoW само търговия въртях...) Иначе човек като схване смисъла на всичките скилове и руни определено може да си играе часове наред да се оптимизира и напасва към своя стил на игра.Поне монка е така,че няма универсален скил с който трепеш винаги и всичко.... Задължаването да си онлайн също не е по всеки вкус,но като се замислим колко от нас не са перманентно в интернет и колко често ви пада интернета дори и в България?За момента това обаче май е единствената сигурна защита от пиратство.Все пак ще му намерят цаката и на това да тръгва,но като сравним WoW на оригинален и на пиратски сървър,моето лично мнение е че е по-добре да си я купи човек веднъж и да си я играе.Иначе сървърите вече има-няма една седмица и са стабилни,както и почнаха първите напасвания балансирания след коментари на играчите. Не съм рекламно лице на близард но поне според мем си заслужава.И заради кожодерите в магазините при вас по-добре наистина направо онлайн от близард и да ви е мирна главата.Само си пазете акаунтите,че като се замисля мен колко ще ме заболи ако ме хакнат направо не е истина.Горещо препоръчвам програмката за смартфони за генериране ка ключове,както и смс известяването при промени на профила.

Тъй като няма никакъв опит с онлайн игра и активация, искам да питам следното - героя къде се намира - на моето ПЦ или на сървъра на Близърд ? Мога ли да я дръпна и инсталирам на друго ПЦ и пак да я играя ? Искам да подаря акаунта си на сина на мой приятел, това е идеята...

Чувам все по-хубави мнения за играта. В началото беше се споменало за маса бъгове в играта, но това май не е така. Приятна игра на всички! :)

Тъй като няма никакъв опит с онлайн игра и активация, искам да питам следното - героя къде се намира - на моето ПЦ или на сървъра на Близърд ? Мога ли да я дръпна и инсталирам на друго ПЦ и пак да я играя ?

Искам да подаря акаунта си на сина на мой приятел, това е идеята...

Можеш да я играеш на всеки компютър,който има клиент на играта.Който пък се сваля свободно.Героите са вързани към акаунта ти и можеш да играеш на всеки компютър само след въвеждане на паролата си.

Ммм, играта много ми харесва. Щом лаптопа ми няма никакви грижи с нея е перфектна. :) Обещава много безсънни нощи. До 20 ниво ми беше що-годе лесно..но сега започнах по-често да умирам..

Извини ме малко неразбрах от таблицата демек е сингъл игра?

И да и не. Можеш да играеш сам, но се изисква постоянна интернет връзка. А мултито е подобна на Диабло 2, само че не можеш да си избираш към коя игра да се включиш, само избираш куеста и то на случаен принцип те вкарва в игра с играчи с близък до твоя левел.

Вчера я превъртях на нормал, 31лвл барб. Кратка и леко разочароваща засега. Надявам се на горните трудности да е по-интересна.

Просто я видях тая таблица и я постнах, инъче представа си няям от игри и не знам за кво стаа въпрос в тая игра :D

Ебати за колко дни я вратна?

За към 16 игрални часа, играта показва колко време съм играл с героя. Иначе правят рънове и я минават за 7 часа :)

Таблицата е писана от някой зверски хеийтър ,който едва ли е стигнал и Hell на тройката.Това е все едно да сравниш doom 2 и crysis и да кажеш че първата е по-добра защото е по-лека откъм изисквания.Пълен смях.Изобщо няма да навлизам в подробности.но всяка една точка може да се обори с 2 думи,така че на автора на таблицата .... off!

@go6o_karа. Има achievment да я минеш за 4 часа ако става на въпрос.Опредлено до средата на Hell е лесна оттам почва да се затяга.Аз лично в момента вися в Inferno Akt 2 и фармя пари за да се дооблека и да не съм долу с един удар,така че не се притеснявай за трудността.И аз играя monk с танк скил...Иначе в група с познати е голям кеф,независимо дали влизаш и изнасяш Akt4 Hell за пари или се гониш 10 минути с 4 шампиона в инферно докато ги разделиш и утрепеш един по един.Лошото е че много народ реве че е много трудно и почнаха nerf-овете и може да я направят като WoW скоро,така че всеки noob да може да си я врътка както си иска...

Ебати за колко дни я вратна?

Първото връткане не е проблем,аз самият бях още на 17 след проблемите със сървърите в Nightmare(и аз ходя на работа) а човека с който играя имаше на 5-я ден 2 героя на 60 лв.,докато ме чака да го настигна да почваме инферно,че беше влязал сам и му бяха напукали кофата.

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

Опредлено до средата на Hell е лесна оттам почва да се затяга...

За какво има Normal и Nightmare тогава след като никой няма да се задържи там? Един вид туториал дълъг 2/3 игра?

@go6o_karа.Аз лично в момента вися в Inferno Akt 2 и фармя пари за да се дооблека и да не съм долу с един удар..

Защо ако някой просто иска да изиграе играта, трябва да цикли на едно място?

Историята струва ли си?

Не се заяждам, просто се опитвам отчаяно да се самоубедя, че няма да съжалявам ако си я купя... Но досега всички които не са с убеждения "Когато Близард говори и Господ мълчи", които познавам са разочаровани от играта.

Факт е ,че историята не е лоша.С обрати и т.н. Факт е обаче че в момента играта е и леко небалансирана.Аз като заклет melee вече съм на път да хвърля кърпата,докато разни магьосници си фармят инферно и си свиркат. Не казвам,че е невъзможно като варварин или монк да имаш прогрес,просто е мнооого трудно от Akt 2 нататък. За парите дали си струва,определено си струва.Още повече ,че я купуваш веднъж.А няма много игри които да си струват парите... За разочарованието,не знам какво са очаквали хората.Това си е просто един Hack and Slay,колко задълбоченост може да му вкараш.... Иначе това в таблицата че не била добре програмирана са пълни глупости,много си е добре изпипана технически,само балансинга остава,но това при близард винаги е така.Просто тестовете преди да излезе не може да се сравнят с feedback от милионите нормални играчи след това. Удоволствието идва най-вече от това да влезеш с приятели и да избухнете в някоя масовка докато си ланкате по скайп или друга такава програма. И това удоволствие идва толкова по-бързо,колкото всеки разбере,че това не е Диабло 2 с нова графика и са заложени съвсем различни механики. А,и още нещо,професиите са безсмислени.Има хубави работи ,но за да може да си ги позволи човек трябва да напредне толкова,че те вече няма да му трябват.

само балансинга остава,но това при близард винаги е така.

Ок значи ще изчакам няколко месеца. Може и да и падне цената...

За разочарованието,не знам какво са очаквали хората.

Oчаквали са, че за толкова години разработка ще получат нещо повече от поредната игра на 50% по-висока цена...

....

Е добре така като знаеш, че 11 години са текли заплати на програмисти дали ще пуснат играта за 50 лева? И коя нова игра ( от ранга на WoW, SC2, Diablo3, Crysis, COD, ит.н. ) се продава за под 100 лева? Цената е повече от смешна за "белите" държави, просто за тая мизерия тук ни се вижда множко така е... и на мен ми се вижда множко, но ще си я купя на изплащане ( колкото и смешно да ви звучи ) Просто понякога дори 120 лева за нещо, което си е глезотия са много а така като давам по 20-30 лева на месец няма да ги усещам и няма и да ми дреме ;) Играта скоро ще бъде изчистена от всякакви бъгове и не очаквам хора, които не са циклили преди 10 години по цели безсънни нощи диабло 2 да оценят и 3 ...

П.П.: Въпрос към хората, които я играят вече: бе никъде не намерих коментар има ли прочутият cow level или не? Ако не - нещо подобно поне има ли? Че бозенето за айтъми и чармове на него си бяха истинските безсънни нощи :)

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Доста разочароваща игра, което е нормално и очаквано след като не е правена от истинския екип на Диабло. За 10 и кусур години измъдриха някакъв WOW Diablo Expansion Pack с ебати инфантилната и евтина история. ^^

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.