Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Размяна с всякакви сайтове!

Featured Replies

Здравейте,

направих си ново сайтче и предлагам на всеки без значение от ранг, посетители или тематика, размяна на линк. Ето сайта ми:

http://uhaa.tk/

Ако искате може да пишете тук или на ЛС.

Нека си бъдем от ползаПубликувано изображение

П.п. В сайтчето всеки може да добави сайт с бърза връзка към него в модул ДИРЕКТОРИЯ - БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, веднага без да искам нещо в замяна.

Хубав сайт се е получил при теб. Малко да пипнеш дизайна и си готов. Успех.

• Автор

Хубав сайт се е получил при теб. Малко да пипнеш дизайна и си готов. Успех.

много благодаря, но твоят е далеч по-професионално пипнат

успех и на теб ;)

• 10 месеца по-късно...

Добре де. Ама виж какво прави впечатление - още от пръв поглед, за набитото око. На картинката пише 100% Български

Бадеми, пък на заден фон пише BIO на латиница.

Публикувано изображение

Още по-интересно пък е, че тази фигурка - кафявата, всъщност е стилизирана карта на щата Калифорния. Уж български - пък Калифорния... Не се връзва нещо. Разбира се, освен ако това са 100% български бадеми - отглеждани и раснали в Калифорния... Това би обяснило и латиницата в надписа ;)

• Автор

Добре де. Ама виж какво прави впечатление - още от пръв поглед, за набитото око. На картинката пише 100% Български

Бадеми, пък на заден фон пише BIO на латиница.

Публикувано изображение

Още по-интересно пък е, че тази фигурка - кафявата, всъщност е стилизирана карта на щата Калифорния. Уж български - пък Калифорния... Не се връзва нещо. Разбира се, освен ако това са 100% български бадеми - отглеждани и раснали в Калифорния... Това би обяснило и латиницата в надписа ;)

Ако разгледаш сайта ще разбереш, че аз съм земеделски производител, а не програмист. Наистина това е чуждо лого с корекции на фотошоп, ползвах го на готово щот ми хареса, ето оригинала:

http://capaycanyonranch.com/wp-content/uploads/2011/07/ahpa_logo.bmp

Не съм някакъв мошеник! Просто нямам времето и уменията да си направя свое собственно хубаво лого, но вече ще пробвам и тва ще го разкарам. За първа година пробвам да си продавам продукцията по интернет, щот ми омръзна прекупвачите да си правят "гаргара" с моя труд и да изкупуват бадема на 5лв/кг, а да го продават на 25лв/кг.

Много ти благодаря за критиката имаш набито око.

п.п.  за "BIO" не позна, аз го добавих.  

Поздрави на всички!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

направих си ново сайтче и предлагам на всеки без значение от ранг, посетители или тематика, размяна на линк. Ето сайта ми:

П.п. В сайтчето всеки може да добави сайт с бърза връзка към него в модул ДИРЕКТОРИЯ - БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, веднага без да искам нещо в замяна.

Благодаря ти много за тази възможност, преди малко си сложих туристическите сайтове. Нараснаха категориите :).  Дано да има повече като теб и успехи във всяко начинание :)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

Сайтът ти не е лош, но ще бъде по-добре, ако го ориентираш към само едно нещо, че в момента е малко сайт за всичкология. От гледна точка на оптимизацията ще е добре да смениш цвета му, тъй като ярките цветове не са добър атестат за качество. Неутрални използвай, ще има ефект. Иначе в блога ми можеш да намериш някои полезни съвети за SEO-то и как да подобриш позициите си в Г. http://plamennaidenov.blogspot.com Надявам се да ти бъде от полза. Поздрави.

• 6 месеца по-късно...

...  размяна на линк. ....замяна.

Имаш ли други сайтове, защото ако ще си разменяме двупосточно линквое смисъл няма. Видях че има доста изходящи линкове над 5-6, защо  не ги махнеш, така ГГ може да те помисли за нечий сателит, поне според моето мнение.

А защо примерно с този beekeepinginbulgaria.eu разменяте линк от началните страници. Това е най-лесния начин ГГ да ви санкционира. За двупосочните линкове не съм много наясно, знам че пак важат, но ако са партньорски или тематични или от ултра силни сайтове.

Редактирано от vivio (преглед на промените)

Двупосочните линкове не винаги вредят, примери много. Това, че от google търдят, че ще ви накажат непременно за подобна практика, не означава, че е наистина така.  

Двупосочните линкове не винаги вредят, примери много. Това, че от google търдят, че ще ви накажат непременно за подобна практика, не означава, че е наистина така.  

сигурно, но понеже нещата които зная са по-малко от тези които не зная, правя това което смятам за най-добре пък то горе долу да се получи  :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.