Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния /продължение/

Featured Replies

Хе,че аз ако знаех - щях ли да питам! Ще потърся чук! С него 'сичко бързо си идва на местата!

• Отговори 2k
  • Прегледи 72,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Чукльо... Одеве исках да ти напиша, че си пралин - от пралините, които обичаш върху сладоледа си... Но се усетих, че не знам /честно си признавам/ това в мъжки род ли ще да е или в женски... Пралин или пралина. Баси. Но пък кво ми пречи да ти кажа, че си един брой от многото пралини... :Р Ми това ще правя като се събудя при тебе - ще ти се разяснявам... :)

• Автор

аз само хубави неща му измислям, а той все на труд ме кара... :clown: ше взема да не се събуждам при него вече... ъхъ... що пък да не обирам мамулите между баберките... :ph34r:

• Автор
:) ще свия тайнично торбата с беличките от Уишата, че моите се свършиха вече...

Как знам кога да се поява. Ето значи кой ми е отмъкнал торбата. Мисля засега да пипаме архива, вместо това предлагам да попълним запасите. Да нарежем на спящото над нас гащите на панделки, какво ще кажеш?

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Автор

дааа... и да му простудим перката... :D добре де, от втория път се съгласих, ай... :)

В тая жега как пък не. Мисля да я навия да донесе една голяма кутия със сладолед и да ядем дружно, пък плановете ще ги кроим и прекрояваме на око.

• Автор

ще ядем сладолет, ще измислим нещо ново, ще говорим в рими и... ще потърсим простор

• Автор

ще му напълня един басейн с кибапчета и ще му гледам сеира... да скача в тях :)

ще и гледам сеира как пече два самосвала ке*апчета в тая жега

• Автор

Ха! Бягла такава! Вторият комплект щипки е за теп! Третият самосфал с кeбапчета чука на вратата... :D

Само ако предвидливо си ме вързала с верига за скарата. Ще бягам яко дим.

• Автор

Тованка, като чу за щипките и самосвала, наистина се ската... Ще я търся по покривите... кво да я прая. :) Пък може и Перкулешку да е там - с висящи от покрива крака...

Позна. А Перкулешку вероятно ходи по земята да ти кажа и като нищо е извадил тефтера да вписва разни впечатления. Ще я напръскам хубаво с градинския маркуч! И като си помисля,че това не се брои за гаден номер, това само ще да значи,че се размеквам нещо от жегата.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Автор

ми ето го на - басейн с кибапчета му пълним, пък той хлопа с тенджерите... :) ще му сменя тайничко диска с боса новата с ръченица... Пък!

• Автор

добре де, добре... пак гледаш да отървеш пешачката... тугаз ще му кача и басейна с кибапите в рейса - само да поглежда назад дали няма да се натъртят от друсането... :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.