Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния /продължение/

Featured Replies

Абе , Дарко, с тоя чавдар какви работи ме подсещаш. :D Закуска за шампиони сте приготвили. Мерил така и така пече ке*апчета цяла нощ, предлагам да въртим волана на 'втобуса към някоя циганска махала. ... Какво им има на тия ке*апчета не мога да разбера. Мерил , да не си им сложила нещо подозрително?

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 72,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

М`ълчи-м`ълчи... че понякога, когато милион думи напират на човек и искат на един път да излязат през устатаи всичко да се каже за минута и половина... ефекта е същият. :shy11: Обещавам, че ще слушам... и за Бръмчилуха, и за БръмчиГлуха... /ма тапите в ушите ми няма ги вижда/ :whist:

• Автор

ааа, затиснах другарчето в калабалъка... Нищо де - то ми е свикнало. Много рано се излюпвате бе, Нощни птици такива... Га спите?! :D добре де - тройно изпреварване стана... аз още съм на завоя... ай... слизам от влака... :no-no:

Коз. Коз. Коз. Е това е щуротия - играеш седмица спатия на без коз и няма кой да ти отговори, а ти се чудиш какво да играеш след това. Ще и изтегля козовете овреме, пък тя да си спи...

Няма лягане- няма ставане тука, живота тече... :P Една раздрънкана китара нося, като се изморят да подскачат ще ги карам да пеят лагерни песни.

Ще ги понауча да ми пеят Азбуката... 18+

Адам е бил е**ч на Ева. Алах вердин алах верда. Абортът струва двеста лева. Алах вердин алах верда. Бананът южно е растение. Алах вердин алах верда. Бардак е нощно заведение. Варна курорт е наш известен. Въшката пича - враг обществен. Градинско цветенце е здравец. Гьотферен значи дупедавец. Давид на арфа свирил звучно. Да биеш чекии е много скучно. Езоп написал много басни. Е**чите са най-опасни. Жабата да си знае гьола. Жената да си ляга гола. Зелена пролет е тревата. Зелен умът е на жената. Искаш ли ти да си модерна. Изпий ти чашка топла сперма. Йогите са били факири. Йордан със х** вдига гири. Колата е превозно средство. К**ва се става по наследство. Лалето не расте на урва. Лили Марлен е немска к**ва. Марица Пловдив прекосява. Минет лицето разкрасява. Наполеон в Москва отива. На х** се лесно не заспива. Олег е князът на Русия. Онан е първи чекиджия. Попове пеят алилуя. П**ката е калъп за х**. Рапел да спускаш е геройство. Рядкото л**но - разтройство. Слонът живее сто години. Спермата има витамини. Татарите са мръсно племе. Ташаците са мъжко бреме. Украйна житница е златна. `Уят е жила благодатна. Фикусът расте в саксия. Федерът е добра ч***я. Хавана е град край океана. Хвани, е*и и да те няма. Циганите са катунари. Цепиме п**ки и млади и стари. Часовник "Сейко" се купува. Чикия х** ти раздува. Шосето не е път за крави. Широка п**ка кеф не прави. Щъркели щъкат по полята. Щръкна ми х** до брадата. Ъгъл се мери в радиани. Ъглова п***а прави рани. Юфката гозба е прекрасна. Юнашки х** гъза ми прасна. Ямайка е остров в океана. Я си е**** вашта мама.

• Автор

алеее... с пулвината не съм съгласна, ма ще я науча а кой ще води практиката.... пак стана шампионска лига тука... :) ще му дърпам тирантите да му правя "жабки" по гърба

Даркулиней, други песни имах предвид. Давай бързо бележника, да видим сега кой ще се черви по родителски срещи.. пп И за капак на всичко, за да се затвърди качествено материала, на всяка буква са отделени по два реда. :clown: Ще и дърпам аз на нея корделите. :D

Ще и разплета и на нея плитките и ще я водя на танци.

Поясни за какви ролки са ти в главата , де... иначе колко му е и аз да тръгна на ръце. :clown: Ще ме подаря дълги чорапи ,че да може хубаво да си пълни с каквото му е кеф.

• Автор

Ще се препитваме на Даркиното стихотворение преди да е дошъл да ни строява... Уишоу мари, откъде го измисли това за пъхане на яденето в чорапи... Знаеш ли колко време ми трябваше да отвикна да си душа храната... Щи бия бре, момне :)

Това е дълга история, разказва ми една позната, ама много гнуслива. Ходила веднъж на гости и я черпили сок от малини.Пили те студен сок в жегата и на тръгване домакина решил да разкаже как брали малините с жена му из сокаците. Булката обаче забравила да вземе кофа или каквото там ще да е, пък не им се връщало, та добре обута била поне. :ph34r: Ще си правим пищови, аз толкоз глупости на едно място не мога да запомня.

• Автор

И що пък глупости... Това са азбучните истини на живота. Фикусът расте в саксия. Ми не расте ли?! А?! :D Ох, ми напира ми поредната глупотевина... не за друго, а защото аз имам много добра зрителна памет и ми трябва онагледяване за лесно запомняне... :shy11: Няма да заспивам в тая спалня пък... Ще си седя отвън на двора, пред бараката щом не искаш глюпости. :clown:

Значи предпочиташ да станеш червена като рак, така ли?! И , как пък пръста ти точно на реда с фикуса се закова, аз все между редовете се натрисам. :ph34r: Ще и оскубя лисичата опашка на тази хитруша. ... това с визуалното мислене ми е познато.

• Автор

Що да ставам червена пък ся... слънцето и през нощта ли няма да си тръгва от мен... :shy11: Те между редовете се натрисат философски настроените... :ph34r: А аз съм по кестермето... Упашката миии! Щом ти е познато визуализирането - ще визуализираш... Пък! Ох, изгони ме от тая спалня.

И какво да си говоря сама ли?! И без това пропуснаХа да ми бият печат, че съм психично здрава на документите. Стой тук, че ще ме освидетелстват за едното нищо... на косъм съм. Ти не забелязваш ли по кое време сме се навряли в спалното?

така невероятно ми миришат краката Не ща да си до мен, ще бъдеш опиянен и в безсъзнание :P

Иха,каква идилия и любов струи от горните двама. Будна съм,будна съм..отивам за банички :scared:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.