Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за компютър за видеомонтаж. Спешно!

Featured Replies

Ти беше WildHorse, сега преименувам на buildera ако не се лъжа.

Напротив. Аз бях @bildera_ и станах @WildHorse. Преди това @Кико, @Impossibleman и вероятно още нещо, което в момента не се сещам. Просто много хора бъркаха името ми bildera и ме приемаха за жена, понеже завършва на "а". Някои пък ме преименуваха на "строител" и изобщо не им се сърдя :) Това, че едно име прилича на женско не означава, че и пишещият отзад е жена. Ами ако това е мъжа и, използващ нейния профил или просто някой си е направил ташак?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Напротив. Аз бях @bildera_ и станах @WildHorse. Преди това @Кико, @Impossibleman и вероятно още нещо, което в момента не се сещам. Просто много хора бъркаха името ми bildera и ме приемаха за жена, понеже завършва на "а". Някои пък ме преименуваха на "строител" и изобщо не им се сърдя :) Това, че едно име прилича на женско не означава, че и пишещият отзад е жена. Ами ако това е мъжа и, използващ нейния профил или просто някой си е направил ташак?

Стига сме спамили а направи една конфигурация тука. ;)

...

Който разбира Dell избира :) Не работя за тая компания да и правя реклама ама не мога да кажа нищо негативно за нея.

Що бе, не мога ли да избера HP? Моят компютър на работа е HP отпреди петнайсет години. Само хард, дъно и процесор са сменяни :P То май само кутията остана де, ама нали пише HP.

Айде стига глупости. Не се връзвайте на американската сган, дето не е чувала за сглобяване на конфигурации, а като запецне "марковия компютър" на втория месец, чака 3 месеца за ремонт. Това е действителен случай, не си го измислям. Чували сме ние за бюрокрация, ама ряпа да хрупаме.

Хората ти казват, че искат да минат тънко, ти им предлагаш два пъти по-висока цена за два пъти по-ниска производителност.

Ми да си вземат за 1200 лева и да енкодват по 2 дена една касетка и това е . Ние топлата вода ли ще измисляме или ще се правим на по разбиращи. Има един лаф " Скъпи сме на триците и евтини на брашното" . И кое и е по ниската производителност на тая система ? Защо ли хората дават по една шапка с пари за маркова техника ми не влезнат в една бакалия и да си накупят чарколяци и да си асемблират и сървъри и Workstation компютри. Примерно Киро от Мало Големанци разбира повече от инженерите на Dell сигурно. Хората казват че това е долния праг на цената за такава машина, но ние българите искаме да да си купим качество за жълти стотинки. Предлагат се конфигурации за игри не за работа. Фирми като Dell,HP са лидери в тоя сегмент не защото предлагат по скъпо а защото е по качествено и се е доказало с времето. Ако ми покажеш асемблирана конфигурация която да е на това ниво на изработка ще ти кажа евала. Успех на госпожата в избора и ,всеки сам си преценява какво му е изгодно и по джоба.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Само не мога да ви разбера защо се хабите след като авторката не си прави труда пети ден да влезне и да прочете отговори на въпроса който е задала

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.