Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жестоко влюбване.

Featured Replies

Здравейте! Просто вече не знам какво да правя...запознах се с едно момиче от друг град и още първия път, когато се видяхме и се влюбих в нея. Нещата не потръгнаха, както трябва, защото доста често се карахме по скайп, тъй като аз я ревнувам много. Преди два дена ми каза, че я боли, че не съм щастлив и, че трябва време, но мен ме боли ужасно много. Не бях изпитвал толкова силни чувства досега и сън не ме държи...започнах да не се храня, защото постоянно ме боли коремът...все едно имам топка, която не се маха... Постоянно мисля за нея...просто не мога, не искам да се мъча толкова, но не знам защо стана така... Миналата вечер си писахме и я питах дали има друго момче, но тя каза, че няма. Каза, че ме обича, но просто я боли, когато вижда, че всяка вечер плача, защото аз я обичам много и просто от най-малкото ми става много гадно и всичко се превръща в сълзи. Направих неща, които не бях правил за друго момиче, но явно...не се оценяват. ;( Моля за помощ! Как мога да си я върна отново? ;(

Започни от тук:

Нещата не потръгнаха, както трябва, защото доста често се карахме по скайп, тъй като аз я ревнувам много.

От любов се боледува, не се умира, споко.Колкото по-рано ти се случи, толкова по-добре!

Спри с ревността си -

ревността убива всяка любов, запомни го !

Също така жените обичаме силни мъже, а не ревльовци.

Приятно ли ти е да те съжалява ?

• Автор

Не, не ми е приятно да ме съжалява... А какво...гледам, че й пишат разни мухл**ци сърца и целувки...как няма да ревнувам? По принцип за такова нещо е тъпо, но за мен не е.

Не, не ми е приятно да ме съжалява... А какво...гледам, че й пишат разни мухл**ци сърца и целувки...как няма да ревнувам? По принцип за такова нещо е тъпо, но за мен не е.

Прав си, даже те съветвам да я вържеш със синджир за джанката в двора.Така няма да има сърца и целувки и ще бъде постоянно до теб.
  • Автор

Прав си, даже те съветвам да я вържеш със синджир за джанката в двора.Така няма да има сърца и целувки и ще бъде постоянно до теб.

Благодаря за иронията..

Ми нека си пишат - това не значи че ходи с тях.

Ти застани над тези неща и ще видиш как ще се променят нещата в твоя полза.

Но при теб май няма да се получи понеже си заслепен от мисълта да я притежаваш само и единствено за себе си.

А обсебването и отнемането на свободата на другия няма нищо общо с любовта.

Само по скайп ли сте се виждали? Ако не,колко пъти сте се виждали и сте си говорили очи в очи.

Освен това,ако сте заедно и тя е сериозно момиче ще може да им каже на тези,който и пращат целувки да вървят на ....

На колко години си,от колко време сте заедно? Ако имаш желание може да споделиш.

• Автор

Само по скайп ли сте се виждали? Ако не,колко пъти сте се виждали и сте си говорили очи в очи.

Освен това,ако сте заедно и тя е сериозно момиче ще може да им каже на тези,който и пращат целувки да вървят на ....

На колко години си,от колко време сте заедно? Ако имаш желание може да споделиш.

Всъщност сме се виждали някъде около 10-11 пъти. Винаги си говорим очи в очи, когато се видим. На 15 съм, от месец сме заедно.

Не се напрягай толкова много,накрая може да се окаже,че само си хабил нервите си напразно.Един месец е малък период,за толкова време не може да опознаеш добре човек. Освен това си малък,живей си живота.Естествено в умерени граници.Най-добре си поговори с нея и се разберете като хората.

Изпуши една трева и се замисли сериозно по въпроса. Ше видиш как истината нахлува в главата ти неканена. Свършила история сте.

• Автор

Не се напрягай толкова много,накрая може да се окаже,че само си хабил нервите си напразно.Един месец е малък период,за толкова време не може да опознаеш добре човек.

Освен това си малък,живей си живота.Естествено в умерени граници.Най-добре си поговори с нея и се разберете като хората.

Ами утре ще направя изненада...ще отида при нея без да знае.

Изпуши една трева и се замисли сериозно по въпроса. Ше видиш как истината нахлува в главата ти неканена. Свършила история сте.

Не пуша трева, нито цигари. :)

ПС: Щом ми е казала, че й трябва време...да й дам ли?

Редактирано от Wanko (преглед на промените)

Хубаво ще направиш,когато я видиш прегърни я,поговорете си и решете какво ще правите.Компромиси в една връзка се правят,но всичко си има граници.Сам прецени дали си заслужава.

Браво,че не пушиш.

На въпроса ти дали трябва да и дадеш време,не мога да ти отговоря.

Може да опиташ освен с присъствието си да я изненадаш с още нещо.Например с един букет цветя,не е нужно да е кой знае колко скъп,но е желателно да е хубав. :D;) Или да я изненадаш с нещо,което харесва.

• Автор

Точно това си мислех, но мисля с една роза, защото съм чел, че розата е знак, че е единствена...или греша?

ПС: Щом ми е казала, че й трябва време...да й дам ли?

Напомняш ми за мене на млади години,същия бях,ревнувах я от всичко и от всички,само приятелки,без дискотеки,без цигари,даже и преглеждах бележника за слаби оценки(бахти и изрода съм бил).И така 6 години приятелю мой,докато един хубав слънчев ден(точно на абитуриентския и бал)тя ми каза точно тези думи"Трябва да си помисля известно време" и какво мислиш,че стана,след два месеца излизаше с друг и нито сълзи нито каквото и да било успя да върне моята любима,разбира се тогава много бързо осъзнах какъв глупак и смешник съм бил но за мое съжаление твърде късно.Та и твойта май натам отива,дано патилата ми ти помогнат да осъзнаеш грешките си и мога само успех да ти пожелая. :)
  • Автор

Благодаря ти много за съвета...ще й дам свобода...да видим дали наистина има чувствата, за който ми каза :P

• Автор

Извинявам се за поредните постове, но искам да благодаря на всички, защото отново сме заедно!!! :P

• Автор

Благодаря много!!!

Така и така все някога ще скъсате, вероятно по-рано, отколкото късно. Така че гледай да я треснеш, ако ти се отдаде възможност. Любовта я остави за след години, когато ще има смисъл от нея. Сега сте нек'ви хормонални бомби и "любовта" ви е нек'во измислено чувство, заради самата идея че искате да сте влюбени. На практика искате да разберете какво е да правите като големите и да пъхате разни неща някъде :D

Така и така все някога ще скъсате, вероятно по-рано, отколкото късно. Така че гледай да я треснеш, ако ти се отдаде възможност. Любовта я остави за след години, когато ще има смисъл от нея. Сега сте нек'ви хормонални бомби и "любовта" ви е нек'во измислено чувство, заради самата идея че искате да сте влюбени. На практика искате да разберете какво е да правите като големите и да пъхате разни неща някъде :D

tctctctctc уби ми романтичната душа :D :D

P.S: честитоооооо :D

tctctctctc уби ми романтичната душа :D :D...

Знаеш какво е на 15-16. В тая възрст гаджетата се сменят всяка седмица, а най-дългите връзки траят по месец. Затова нека да си отвори очите навреме и да се възползва от ситуацията да бодне колкото се може повече кифли. В крайна сметка само това остава след години.

А ти за какъв се мислиш,че да го обиждаш без дори да го познаваш? Научи се да пишеш правилно. Момчето потърси съвет,не е нужно всяка тема в този форум да се превръща в караница. В една тема ти каза,че хора който не разбират пак коментират /визираше мен/,но след като ти натрих носа замлъкна!

Знаеш какво е на 15-16. В тая възрст гаджетата се сменят всяка седмица, а най-дългите връзки траят по месец. Затова нека да си отвори очите навреме и да се възползва от ситуацията да бодне колкото се може повече кифли. В крайна сметка само това остава след години.

Така е.Остава само това плюс проблемите с простатата.

Редактирано от larryone (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.