Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Facebook проблем

Featured Replies

Здравейте,

в момента имам не чак толкова сериозен проблем..но предвит ситуацията в която се намирам е такъв.В момента съм на хиляди километри от дома ми..по точно в USA. и едиственият контакт който имам с моите приятели и семейството ми е Facebook.Преди 2 дена след като се логнах най нормално пред екрана ми се появи това съобщение For security reasons your account is temporarily locked

If this account reflects your real name and personal information, please help us verify it.Имаше бутон "продалжи" така и направих...изискваше ми да кача снимка на паспорт,или нещо подобно.Както и да е направих си снимка на паспорта,качих я и след това ми изписа това съобшение: Thanks for uploading your ID

Someone will review your uploaded ID shortly and reply to you at the email address you provided.Получих писмо в което от facebook team ми казват: Thanks for contacting Facebook. You were asked to verify your identity because our security systems think you might not be using your real name or might have more than one account.

Since you weren’t able to confirm your identity using a phone number, we need you to provide a digital copy of your government-issued photo ID. Please note that we will permanently delete our record of this digital image from our servers after we resolve your issue.

Вече трети ден чакам и не мога да вляза в акаунда си за да си пиша с близки и приятели...чета разни форуми и нищо не мога да разбера..някои хора чакат със седмици,други с месеци.Имал ли е някои подобен проблем и ако е така моля ви помогнете ми.Благодаря !

Нека някой от близките ти на който имаш доверие се опита да влезе с твоето потребителско име и парола да видим дали ще ти даде същото съобщение. Предполагам, че компютъра ти е заразен с вируси.

• Автор

Вече пробвах да вляза от друг лаптоп..не се получи.ПРеди това си пуснах антивирусната да скарнира..нямаше заразени файлове.Явно не е това проблема

Нещо те обвиняват,че имаш два акаунта.Или си правил повече от един акаунт или някой има близко до твоето име,накратко системата е отчела,че опитваш да чийтваш.Само не ми е ясно как пък и снимка ти искат(тея да не са FBI)като профила е регистриран на твой и-мейл и той е достатъчен за индетификация(освен ако няма още един профил със същия мейл,но това мисля не се допуска)Ако много бързаш и не ти се чака,правиш си друг акаунт с друг мейл или чакаш и ползваш Skype. :)

Това нормална практика ли е на Facebook? Мен ми звучи като Fishing... Колегите предполагам си спомнят мейлите за богати африкански приценси и банки, които много искат да знаят вашите банкови сметки и пароли... Аз лично никога не бих си качил туку така снимка на паспорта ми! Та ми е много интересно- това позната практика ли е на FB? Защото ако е така, това е мега нагло и некоректно и някой трябва да ги съди! Личен документ има право само и единствено лице от правоохранителните органи да ми изисква. Даже това, където снимат личната карта когато сключваш договор с мобилен оператор, това също е незаконно даже! Същото важи и за контрольорите в градският транспорт. За това като се разчу почнаха и полицаи да ходят с някои от екипите им...

Не е практика на FaceBook. Хубаво е да се пише на техния съпорт за повече информация.

Напълно нормална практика на фейсбук си е даже. Ако пет човека направят репорт срещу твоя профил, фейсбук ти го блокира и се оправяй после. Друго на ръка е ако имате българска лична карта дали въобще ще ви отключат акаунта.

• Автор

с други думи..да се простя с профила си.Едва ли ще си направя друг профил...друго освен да седя и да чакам не ми остава.Мерси все пак

Не разбирам перфектно английски ама това за истинското име ми звучи съмнително,аз какви имена съм виждал....Другото quickJO ти го е казал-"Аз лично никога не бих си качил туку така снимка на паспорта ми!"

Използувайте Skype, ooVoo, или друг метод за безплатна гласова и видео комуникация, или социална мрежа различна от Фейсбук. Не знам кой Ви е излъгал, че имате само него и че няма всевъзможни алтернативи. Впрочем, ако не искате да говорите чрез Скайп и други алтернативни апликации, можете да обменяте информация и по много други начини, може използувате тези програми и за да пишете дискусия с мигновени съобщения, да пращате и приемате всякакви файлове, включително снимки. Фейсбук, е една провалена и оцапана среда!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Или електронна поща. Все още не е отишла в небитието :) Сега по-сериозно. Подозирам, че отсрещната страна са по-възрастни хора, или просто нямат опит с компютър и от там идва проблема. Хвърлям боб и предполагам, че човека е на бригада в Америка и просто е успял да научи близките си на комуникация през Facebook. Това в кръга на възможностите и предположенията. АКо съм прав- да се намери някой да ги научи да ползват Skype или поне електронната поща. Поздрави и лек ден!

Незнам доколко е решение,но автора да опита да си влезе в акаунта през българско прокси.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.