Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Захранването е добро с огромна перка е не ми се отваря кутията да я снимам но иначе виде картата по добра ли е от HD7770 - 226 лв. е 80W. тази не е стара на HD5450 по принцип няма перка аз сам му сложил защото много загряваше и нешто друго да ви питам имам 4 слота за рам ддр2 а даното подаржа 1333мхц и като гледам от еверест ми показва DDR2-667 SDRAM, DDR2-800 SDRAM, DDR3-800 SDRAM, DDR3-1066 SDRAM, DDR3-1333 SDRAM плс кажете ми ддр3 дали ще мога да сложа

Редактирано от westcoast9290 (преглед на промените)

Захранването е добро с огромна перка е не ми се отваря кутията да я снимам но иначе виде картата по добра ли е от HD7770 - 226 лв. е 80W. тази не е стара на HD5450 по принцип няма перка аз сам му сложил защото много загряваше и нешто друго да ви питам имам 4 слота за рам ддр2 а даното подаржа 1333мхц и като гледам от еверест ми показва DDR2-667 SDRAM, DDR2-800 SDRAM, DDR3-800 SDRAM, DDR3-1066 SDRAM, DDR3-1333 SDRAM плс кажете ми ддр3 дали ще мога да сложа

А????????????????????????????????????????????????????

Може ли мислите една по една, в завършени изречения, структурирани и ЯСНИ? И по възможност, ако не те затруднявам толкова много- препинателни знаци!!

НИЩИЧКО не схванах от това жалко изречение с 5-6 мисли в него... То на жена с ПМС е по-подредено в главата ? ми се струва.

Много по-добра е от 5450 което е по-слабо от актуално вградено видео и става само за филми общо-взето. Голямата перка не гарантира качеството на захранването. Но не е проблем да караш с него ако вземеш тази карта.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

На мен ми казаха че е проблем защото,видео картата иска 6 пинов кабел аз имам такав. А ако някой ми каже за рам а дали ще ми стане ддр3 щe сам му мн благодарен..... И сори за латиницата не знаех :)

Публикувано изображение

Несъвместими са физически различните видове RAM

Този западен бряг, явно не прощава. Мощен рам...Да не би да Сте забравили българския език? То дори не е нужно да е начетен в техническо отношение човек, за да пише правилно и смислено.

Има с по-висока работна честота например, DDR2 1066 MHz, ако това ти е въпросът.

Тук обаче:

и как да си го купя :(

.. не мисля, че можем да ти помогнем. Пробвай с пари.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.