Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Откъде да си купя такива тетрадки ?

Featured Replies

Закупуването на такива тетрадки не те прави патриот. Сега е популярно и да се споделят и харесват разни такива снимки във фейсбук. "Сподели ако си истински българин", Снимки на Левски и Ботев с текст "За това ли умряха те" и отдолу разни чалга изпълнители. Най-интересното е, че доста от харесалите такива снимки също слушат чалга. Не, че като слушаш чалга ти е забранено да си патриот.

Азис и Камелия:

Защо да не ни продават на тетрадки

Публикувано изображение

Азис и Камелия станаха първите, които се изказаха срещу протестите лица, гъзове и цици на фолкизпълнители да красят учебните тетрадки.

Най-фрапиращи са помагалата за почитателите на Азия Ротшилд, както е новото име на костинбродския мургав славей. Раници, моливници, торби за физическо възпитание – на всичко това се мъдри един огромен задник. Отгоре, за разкош, е написано Азис – ако случайно някой не познае чии са тези прелести.

Фолкпевецът не само че не оттегли продуктите си, но използва момента да си направи още реклама, пусна снимки с тях на всичките си страници във Фейсбук и пожела “Успех на учениците през новата учебна година!” Комплектите му вече са пуснати из всички книжарници, вървят по 2 лева парчето и заедно с тях се продава и диск с последния албум на Азис.

“Защо да не зарадваме децата, ние се харесваме точно от по-младите, те ни слушат. Не виждам нищо лошо. Пуснал съм снимка на задника си, защото съм провокативен”, твърди Азис.

С присъщото си простодушие Камелия също се изказа по темата:

"Защо трябва да има Батман или Супермен - измислени американски герои, а пък да няма едни живи звезди, на които всяко дете може да дойде на концерт. Аз съм една популярна личност, защо да ме няма на тетрадка?! Мисля, че е ок", твърди блондинката.

Всъщност Азия напоследък всячески се опитва да си вдигне имиджа и тетрадките със задник на корицата са най-малкото. След като получи раздвояване на личността и се клонира до няколко души в интернет, Азис шокира и с мъжкарски снимки от курорта Сент Тропе. На тях той позира без прословутото си катинарче и с изчистено от грим лице. Фотосесията е пусната от профила на Азия Ротшилд, където е добавено още като информация, че работното й място е “Ред Моделс”. В другата си страница Азис фигурира вече като Николета Лозанова. Като част от имидж-кампанията си той се снима заедно с нея и коментира, че двамата си приличат все повече и повече.

Явно за да раздухат скандала около себе си до максимум, двамата пуснаха и слухове, че са се натровили с миди по време на другарска среща с рапъра Ванко 1 в морски ресторант.

Приятели на Азис сами позвънили до няколко медии и раздухали историята. Според тях още по време на обяда в култово заведение на брега на морето на двамата им прилошало. Докато се наслаждавали на десерта, Николета и Азис изведнъж усетили непоносимо стомашно неразположение и хукнали към тоалетната. През това време Ванко 1 напразно чакал Азис, който пък обещал да плати сметката.

“Това са пълни глупости. Наистина се видяха, но не са се натравяли. Истината е, че Васко малко попреяде”, разкрива пред „ШОУ” приятел от близкото обкръжение на Азис.

Другият опит на гласовития ром за скандализиране бе конкурсът му “Танцувай за Азис”, който върви от известно време в интернет. Самият певец призовава всички, които искат, да вземат участие, като качат свои клипчета в интернет и му изпратят линк към тях. Дори и феновете на Азис останаха като гръмнати, когато костинбродският славей провъзгласи за “сладко” изпълнението на 5-годишно момиченце. На видеото детенцето се кълчи и извива телце като танцьорка на пилон, докато Азис припява: “Искам да съм ти адреналина, в кръвта ти кокаина!”

“Много е грозно едно дете да слуша и да знае подобен текст на песен. Тя още не му разбира смисъла съвсем, но след година-две...”, възмущава се един от феновете на Азис.

БЛИЦ

Тотално съм против някакъв ш...н пеещхрат като Азис да стой на тетрадките отвръщават ме просто компанионки и пеееасти да ги гледат всеки ден децата ми на училище даже грубо съм потресен че някой до такава степен са свикнали с тях ,че ги намират за съвсем нормални, но нали така са ви програмирали те тея са съвсем нормални трезво мислещи хора приемащи се от неинтелектуано образованите хора за шоумени трагедия трагедия дами и господа нямам думи...

Има и по-лоши случаи от Азис например живата кукла Ники Минаж

За да се спре производството на тетрадки на който се вижда .... на Азис е просто, хората трябва да спрат да ги купуват. След като се купуват естествено,че ще има и кой да ги произвежда.

....

БЛИЦ

Азис, Камелия и другите им колеги не се виновни, че медиите ги направиха известни.

Може и да са си плащали за явната и скрита реклама, но това е в реда на нещата, когато човек търси слава и пари.

Най-големия виновник за чалгизацията на подрастващите (и не само ) са медиите.

Руснаците забраниха невинното "Ну, погоди!", а ние допускаме на екрана 24 часа в денонощието да се кълчат полуголи силиконки, бълвайки вулгарни текстове.

Сега тези "звезди" ще печелят и от тетрадки с техните ликове и за*ници... :mad:

Чалгарки по тетрадките - не виждам нищо толкова грандиозно, че да ми се правите на шашнати! Някой тук бе изявил желание за протести. Много здраве му желая. Свободна държава сме, свободен пазар. Всеки има право да прави колкото си иска лоши бизнес решения. Особено когато не са в разрез със законите. Както и каквито си тетрадки иска. Нищо нередно, нищо фрапиращи, нищо, което да заслужава цялото това внимание. И в тетрадка с Камелия, и в тетрадка с Ботев - все същите писания от неграмотни бахури!! Протестиращите в Фъцъбуук са поредните лелки, решили да се направят на дълбоко морални. И те струват, толкова, колкото производителите на въпросните тетрадки. Ако ли не - няма да купуват тетрадките. Същото важи и за децата им. Ако решението с тетрадките, наистина е толкова идиотско, значи няма да се продават. Голям праз!! Само че, гледайте сега за какви продажби ще става въпрос, като топъл хляб!! Като не ви харесва толкова, емигрирайте в разните социалистически държави. Там няма да има подобни изпълнения. Ще живеете в "мир" и "спокойствие". Насила ще ви взимат децата, по разните канцлагери, да ги учат на комунистически морал и уважение към Великия им лидер. Ще ви зомбират, колко било хубаво, а капиталистическите държави били едва ли не ад! Медиите ще са манипулирани. Ама най-важното ще е, че г*за на Азис нямало да цъфне в някаква си тетрадчица!

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

Ако един народ не помни миналото си, то той е обречен да го повтори!

И църквата скочи срещу фолк тетрадките. Ловчанският митрополит Гавраил и Варненският митрополит Кирил се обявиха против използването на тетрадки с ликовете на чалга-изпълнители, съобщава в. “Преса”.

“Не е редно, не е полезно. Родителите не трябва да купуват такива учебни пособия, ако не искат да навредят на децата си”, проповядва митрополит Гавраил. Той призовава тетрадките да красят ликовете на личности, които могат да бъдат за пример.

“Би трябвало тетрадките да са с по-морални и възпитателни етюди”, съветва и митрополит Кирил.

Реакцията на висшите духовници идва, след като по магазините плъзнаха учебни пособоия с образите на Азис, Анелия, Преслава и техни колеги.

Навременна бе реакцията на министъра на образованието Сергей Игнатов, който бе категоричен, че мястото на такива тетрадки не е в клас. От министерството са изпратили писма до регионалните просветни инспекторати с препоръки как да реагират на екзотичните тетрадки.

Позицията на фирма “Пайнер” остава непроменена. Оттам заявиха, че ще продължат да издават такива тетрадки.

http://www.standartn...ite-163301.html

Ако един народ не помни миналото си, то той е обречен да го повтори!

ами ние го повтаряме ли повтаряме...

http://www.igra4kite.com/images/podvarziqA4-hanna-montana.jpg

Публикувано изображение

Значи, Майли Сайръс, Селена Гомез, Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Мадона, Риана и Бионсе само защото са американки и правят американска музика, имат право да греят на кориците на тетрадките и тефтерчетата а Анеия, Гергана, Магда, Емилия, Преслава, Райна и Мария само защото са българки, пеят на български език и стила им е попфолк, нямат право? Значи Риана не се съблича? Мадона сякаш не е гнусна колко Азис с нейните оргии и обиди към църквата?

Никой няма право да ограничава децата да избират на какви тетрадки да пишат! Никой няма право да им налага собствения си вкус! Никой няма право да превръъща децата в чуждопоклонници и да им внушава че Бионсе е много повече от Анелия! Може да пее на английски, ама не пее ли и тя за секс? Не се ли разсъблича и тя? Английският не е свещен език, а просто език! Аз предпочитам българските деца да пишат на тетрадки с български изпълнители, поне пеят на родния ни език и се знае за какво става въпрос в песента! Откъде сте сигурни че и Бритни нее пее за секс или може би за наркотици?

Отвратена съм, че по книжарниците няма право на избор! Никъде не можах да намеря тетрадка с Анелия! :

Знаете ли какво? злобейте, че си купувам албуми на български попфолк изпълнители! Предпочитам да дам пари за Анелия, Гергана, Магда и Десислава, отколкото за американската к***а Мадона!

И сякаш, че всичко ни е наред в държавата, та са се захванали с тетрадките, сякаш те са проблема на Игнатов! Не, проблема му е, че неговите близки печатници имат конкуренция!

Къде ми е правото на избор? Преди време навсякъде се продаваха тефтерчета, тетрадки и календарчета на "Пайнер" а сега ги има само в техните магазини! Това ли е свободата, правото на избор?

Тетрадката е учебно пособие,а не календар.

Тетрадките не ги печата министерството обаче!

И прощавай, нали уж демокрацията е право на избор? Къде е правото на избор на децата? Къде е правото на феновете на попфолка да си купят такива тетрадки? :angry22: :angry22: :angry22:

Поп-фолкът явно е доста закъсал, за да прибегне до такава евтина реклама.

А качествената музика от реклама не се нуждае, мисля аз.

мда, и него кризата го удари та гледат да лапнат по някоя пачка от къде ли не

Значи тогава и американканците по вашата логика са закъсали, щом трябва да пишем на тетрадки с бабичката Мадона.

Не ставайте смешни, "Пайнер" отдавна издават тетрадки, скицници, тефтерчета, плакати, големи и малки календарчета, картички!

ама хамериканчетата не пишат у тетрадки с наште чалгари нали

предлагам бабата Мадона да си иска правата, и там гарги марги и сие и те

:P

Значи тогава и американканците по вашата логика са закъсали, щом трябва да пишем на тетрадки с бабичката Мадона.

Не ставайте смешни, "Пайнер" отдавна издават тетрадки, скицници, тефтерчета, плакати, големи и малки календарчета, картички!

Даже и съвсем скромните ми познания по икономика ми шепнат, че да продаваш диск за по-малко от два лева е меко казано отчаян маркетингов ход. За това говорех.

На мен (когато имам възможност) не ми се свидят 30 лева за диск или оригинален мърч. Капиш?

Ти може и да си богат, но аз например не съм! Което не значи че съм по - малко човек!

Ти май много обичаш да извърташ думите на хората. Пак ме разбра погрешно. Къде твърдя, че имам сума пари? Казах "когато мога" - 20-30 лева не са ненормална цена за диск или тениска.

За теб не са но за човек с инвалидна пенсия, са! :angry22: :angry22: :angry22:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.