Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Илиана Раева подаде оставка

Featured Replies

Публикувано изображение

Илиана Раева подаде оставка като треньор на българския национален отбор по художествена гимнастика.

Това се случи на първата тренировка на отбора след завръщането от Олимпиадата в Лондон, където гимнастичките бяха близо до медал, но не успяха.

Раева обяви Ина Ананиева за нейна заместничка. Досега Ананиева бе помощник треньор.

"Аз няма да остана като треньор. Искам обаче да съм близко до отбора. Много съм доволна и щастлива от това, което постигнах. Можеше да се получат нещата на Олимпиадата и по-добре, но със сигурност решението ми не е продиктувано от слабите резултати в Лондон. Чувствам се изразходвана, искам промяна в професионалния си живот", коментира Раева пред TV7.

actualno.com

Направи много, жалко

Чест и прави на оглед резултатите ! Политиците да вземат пример особено премиери и вицетата му.

Тая не я изтърпях в студиото на Канал 1 и смених канала, да не гледам и сушам глупостите и. Като някоя сърдита тийнейджърка е. Сякаш целия свят и е крив. Не ми харесват такива хора. Още малко, щеше да набие журналистите. Може и да ги е набила, не знам, обърнах канала.

...Раева обяви Ина Ананиева за нейна заместничка...

actualno.com

Крайно противоречива за мен новина. От една страна, Илиана бе вероятно най-добрата ни гимнастичка, която обаче бе и най-ощетяваната на времето, а и други (не по-малки, но не и по-големи таланти) обираха каймака със световните титли, а за Раева оставаха евротитлите. Красив, но коварен и интригантски спорт, в който често чисто спортните умения нямат особена стойност. Поклон за всичко, дето си сторила за спорта, Илиана!

От друга страна, каква е вече Илиана, та тя да обявява кой ще я замества? Не следва ли това да стори федерацията? Що за приумица е това?

Но в нашата абсурдна държава е ненормално човек да се изненадва на каквото и да е.

Жалко... Но Илиана като всеки човек има правото да избере това, което ще е най-добро за нея. Желая и успех!

От друга страна, каква е вече Илиана, та тя да обявява кой ще я замества? Не следва ли това да стори федерацията? Що за приумица е това?

Вероятно заместничката ще е главен тренъор, докато федерацията намери заместничка на Раева. Или ще остане главен, а федерацията ще намери заместник тренъор.

"Чувствам се изразходвана, искам промяна в професионалния си живот"

Какво ще рече това? "Има нещо гнило Дания". :)

Направи доста , но не беше достатъчно в сравнение с Нешка Робева !

• Автор

Всеки има право на мнение, аз лично я уважавам много, защото възроди отново художествената гимнастика.

Нешка си я гледайте и й се кланяйте в "църквата" на Ванга, изрисувана от любовника й Светлин Русев.

...

Нешка си я гледайте и й се кланяйте в "църквата" на Ванга, изрисувана от любовника й Светлин Русев.

Това пък каква мозъчна пръдня беше?

Фактите говорят само в полза на Нешка Робева ! Илияна Раева постигна нещо ,но е много далеч от успехите на Нешка Робева ! Когато направи толкова шампионки колкото направи Нешка Робева. Тогава Илияна Раева може и да има претенеции !

Така и не разбрах защо е това противопоставяне между Илиана Раева и Нешка Робева, много странно ми звучи една такава съпоставка. Гледах интервюто на Раева и в него стана дума за безхаберието на Мария Гигова в качеството ? на шеф на федерацията, демонстрирано неизброим брой пъти в продължение на десетилетия. Гигова е неизменно запазваща мълчание гласна буква, често в ущърб на нашите състезателки на какви ли не състезания, където именно с лобиране се раздават медалите. Упреците са свързани с липсата на елементарни условия за работа, дори се е налагало момичетата да си кърпят сами триката (тази информация е от други интервюта), да тренират на студено, без топла вода и т,н. Кой ще търпи такава мизерия, да попитам? И после искаме медали, как да стане? Много е лесно да се говори от страни, но обикновено все се забравя, че само с пръд*я боя не се получава. Претенции ли са исканията за нормални условия?

С оглед на негативите които и се натрупаха след Олимпиадата не е изненадващо.

Редактирано от NikitoY (преглед на промените)

...Претенции ли са исканията за нормални условия?

Тези нормални условия липсват на всичките ни спортисти, особено за детските школи. Положението е трагично и докато държавата не излезе от джобовете, ама солидно и коренно да се промени управлението на финансите, няма да се оправим. Раева взе старата ни зала за йога да тренира там децата, но честно казано не виждам как в такава зала може да се тренира художествена гимнастика. Да не говорим, че съблекалните са отвратителни. Абе трябва си насилствено да се изземат спортните съоръжения от ръцете на мутрите и да попаднат под държавна опека. Не става всичко, което държавата навремето е строила, сега да е преградено и да се влиза срещу пари. Спортното образование на децата трябва да е национален приоритет и тук нямам предвид участието на международни форуми, а простото здраве на хората. Защото без спорт няма здраве. Лошото е, че олигарсите ни (сред които са и фармацевтичните компании) имат полза от болна нация, а не от здрава.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.