Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на нови части за компютър

Featured Replies

И да почерпиш по едно ! :cheers: ПП: Майтап, разбира се. :)

Редактирано от NikitoY (преглед на промените)

• Отговори 69
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Стига плашихте човека с това "дано" ! :D Системата му няма да достига дори 400W..

Не е въпроса само в това, дали ше се достигнат 400 вата или не. Давам веднага пример - токов удар. Тогава какво значение има, че захранването е 700 вата, а компютъра не харчи при натоварване и 200?

Не е въпроса само в това, дали ше се достигнат 400 вата или не. Давам веднага пример - токов удар. Тогава какво значение има, че захранването е 700 вата, а компютъра не харчи при натоварване и 200?

И ако защитите на захранването са толкова "добри", че те да поемат удара ... хм.. не знам. Става голямо мазало - я отнесено дънце , я хард....

Малко спам:) Дори и да изгори нещо друго от токов удар, няма страшно. Няма да ти откажат гаранция. Просто им казваш не работи и това е.

• Автор

И последно,понеже имам една Nvidia 8400 gs искам да я дам на един приятел а дъното му е ето това Dell Inc. 0K216C (Socket 775) Дали ще стане ?

Няма значение 775 socket-a, той е от значение при процесорите.. теб те интересува дали има PCI-E slot. Току що проверих и да.. ще стане видео картата! Късмет в начинанията! :P

• Автор

Няма значение 775 socket-a, той е от значение при процесорите.. теб те интересува дали има PCI-E slot. Току що проверих и да.. ще стане видео картата! Късмет в начинанията! :P

Мерси брато :wink12:
  • Автор

Обаче захранването му е само 250 w на bestec и мисля че няма да стане

Предполагам машината е била с вградено видео и не е било необходимо по-яко захранване. Въобще ъпгрейдите на тия маркови сглобки са неприятна работа...

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Предполагам машината е била с вградено видео и не е било необходимо по-яко захранване.

Въобще ъпгрейдите на тия маркови сглобки са неприятна работа...

Да,с вградено е,обаче му се играят игри

Е на мен пък не ми се работи ама трябва да ям... Да мисли за нова конфигурация. Другия вариант е да му подариш и едно захранване или направо да му купиш нова машина. :P

• 2 седмици по-късно...

Ще поръчам ето тази конфигурация http://nikem-bg.net/...000578p1rf.html , въпроса ми е дали ще се съберат частите в тази кутия http://www.google.co...:96&tx=58&ty=86

Като й гледам размерите, би трябвало да се съберат.

Но конфигурацията не е направена много удачно.

..............................................................

За същите пари тази конфигурация ще се представя 40-50% по-добре в игрите:

Публикувано изображение

http://nikem-bg.net/...000578p1rf.html

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

• Автор

А защо i3 е по евтин а има по висока честота и 4 гига байта рам достатъчни ли ще са за игрите ?

Редактирано от niki_koso96 (преглед на промените)

А защо i3 е по евтин а има по висока честота и 4 гига байта рам достатъчни ли ще са за игрите ?

Защото i3 е двуядрен процесор, но е с 4 логически ядра и в игрите се представя доста близко до четириярдения i5, като i3 е напълно достатъчен за видео карта от ранга на HD7850.

За коя игра ще ти трябват повече от 4 GB RAM? А и винаги можеш да си добавиш още 4 GB RAM, ако има нужда. ;)

PS: Дъното в предложената от мен конфигурация също е по-добро.

Монитора е зле. Резолюцията е ниска. Ако мислиш да го купуваш за тези пари е все едно да хвърлиш парите в тоалетната. Ако го имаш е друг въпроса. Аз със въпросната карта също на такъв монитор(1280х1024) пускам всички игри излезли до сега на ултра настройки с i3 процесор. Просто резолюцията е ниска и не товари много видеото.

• Автор

Монитора е зле. Резолюцията е ниска. Ако мислиш да го купуваш за тези пари е все едно да хвърлиш парите в тоалетната. Ако го имаш е друг въпроса. Аз със въпросната карта също на такъв монитор(1280х1024) пускам всички игри излезли до сега на ултра настройки с i3 процесор. Просто резолюцията е ниска и не товари много видеото.

Монитора го имам и просто искам докато събера пари за нов да карам с този
  • 3 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте тъй като след 1-2 седмици ще поръчвам частите,малкооо се забивих но...имам да събера още някой педесетак! Въпроса ми е коя карта ще се справи по-добре с игрите на ултра настройки ! http://nikem-bg.net/computer-components/GB-GV-N65TOC-2GI-GTX-650-TI или http://nikem-bg.net/computer-components/SAPPHIRE-HD7850-2GB-GDDR5-OC ,четох в нета,че 7850 имала проблеми с температурите а 650-Ti е по-хладна,питам ви,за да не сбъркам,защото този компютър ще ми е за години напред.Другите части са:

BB код:

ASROCK B75M /B75/1155 - 1 бр. - 101.48 лв.

I3-3220 3.3GHZ/3MB/LGA1155/BOX - 1 бр. - 223.42 лв.

CORSAIR 1x4GB VALUE SELECT DDR3 1600Mhz 1.5V - 1 бр. - 32.10 лв.

Corsair 430W Builder Series CX V2 430W - 1 бр. - 85.59 лв.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.