Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Затъпяваме ли пред компютъра?

Featured Replies

И какво по цял ден търсиш драйвери? Аз лично не бързам да обновявам драйверите. Работи ли всичко добре? Да. Ще се подобри ли пройзводителността ако сменя драйвера? Не е сигурно. Възможно ли е това да създаде проблеми, които после да ми губят времето? Да. Тогава няма няма смисъл да пипам. Игри си играя, но не съм станал по-тъп, поне като гледам - с все по сложни неща се занимавам. От чатенето също не съм затъпял. Всъшност е доста удобев метод за комуникация. Не можеш еднозначно да кажеш - от това и това се затъпява, а от онова ставаш по-умен.

• 10 месеца по-късно...
  • Отговори 111
  • Прегледи 19,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Определено! Личен опит... :D

Аз съм напълно съгласен с мнението на Stefo няма какво друго да допълня. :wink12:

Лично аз пред компютъра поумнях... Друг е въпросът за "дрогирането",което води до зависимост от Интернет. Ще включа и Фейсбук...понеже бързо се отказах от тази "атомна централа". Иначе попитайте Администратори на печеливши формати...кой затъпява?! :)

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Ако сте с природна ( :) ) склонност към затъпяване , не Ви е виновен компютъра ! С каквото и да се занимавате може да затъпеете ! Затъпяването е състояние на ума , а не свойство на компютъра ! :D Определено обаче се обездвижвате със съответните последствия , ако не се съобразявате с това.... :)

Игнорирайки професионалните болести от седенето не само пред компютъра...имате един плюс.

Хм, зависи от това как се използва. Прекарвам пред компютъра всеки ден средно между 10 и 14 часа, до неотдавна често бяха и повечко, но си наложих сам ограничение, та затова и се писах "анонимен работохолик". Вероятно 90% от това време е заето с работа или четене/писане на нещо, което е свързано с нея. Релаксирам предимно чрез компютъра - музика, някоя онлайн игрица или инсталирания Белот. Но не съм спрял да чета и книги - истински, а не цифрови, чета по всяко време, през което имам възможност. Общо взето, човек затъпява толкова, колкото сам си позволи.

Затова се чудих,приятелю...как ти е трудно да гледаш филм онлайн...също и локално! Да загубиш 1.40- 2.00 часа :ohmy: ------------------------------------------------ Тодор Живков - цитат: "Времето е пари,а българина няма време...ха-ха-ха!"

Затова се чудих,приятелю...

E, не е толкова страшно, свиква се :). За да гледам филм онлайн има два варианта - или да го направя през компютъра, т.е. да седя още поне 90 минути пред монитора, или да използвам интернет през телевизора. Вторият вариант при всеки един случай би следвало да е за предпочитане, защото се очаква, че бих могъл преспокойно да си легна и да гледам, но нали се сещаш как се вижда онлайн филм, гледан от 2,5 м на голям екран с максимална резолюция...

Та затова и вариантите са смесват чрез "локално" гледане през блурей плеъра, така се решават всички проблеми (включително и автоматично самоизключване след 15 минути бездействие), само дето понякога и Сънчо се присламчва към главните герои :bedtime2: .

Абе...добре изгубих те като фен! Много сложно и спиш...и живееш, макар че от горното не знам какво да мисля... :)

Абе...добре изгубих те като фен!..

Не си, стига да "покриваш" поне 720р.
  • 2 седмици по-късно...

Ако сте с природна ( :) ) склонност към затъпяване , не Ви е виновен компютъра ! С каквото и да се занимавате може да затъпеете !

Затъпяването е състояние на ума , а не свойство на компютъра ! :D

Определено обаче се обездвижвате със съответните последствия , ако не се съобразявате с това.... :)

Аз съм на същото мнение : )

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.