Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Това са числата отдясно на стелките.

• Отговори 2k
  • Прегледи 286k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Убих Димитри, след това Пегорино и ми излязоха крайните надписи на играта, което би трябвало да значи че съм я превъртял, а всъщност съм на 66%? Какво правим оттук нататък?

Това са числата отдясно на стелките.

аз съм на лаптоп и нямам тези клавиши.Тогава с кои да работя?

смени си ги от контролите примерно с с трелките нагоре/надолу да бъде

Нямаш цифри? ohmy.gif Лелеее... Влизаш в Controls => Custom Mappings, скролваш надолу докато стигнеш до In Helicopter. И си ги настройваш както си искаш...

Нямаш цифри? ohmy.gif Лелеее... Влизаш в Controls => Custom Mappings, скролваш надолу докато стигнеш до In Helicopter. И си ги настройваш както си искаш...

Да,благодаря на теб и на NoBLe за оказаното съдействие.Имам цифри,но са тези отгоре наредените,нямам тези отдясно (групираните)

Numpad-a при лаптопа на бащата е разположен върху буквите. Има малки цифрички, както при клавиатуата има англ. букви и малко по-малки от тях бълг. букви. Ноо, при твоя може да е различно, не съм много наясно с лаптопите =/

Някъде трябва да има копче "Num Lk". От него се активират тузи копчета. Те обикновено са написани с друг цвят или по малък шрифт върху клавиатурата. И от там гледаш: Num8 е 8 от Num бутоните и така с останалите цифри и знаци. Ако не са ти написани провери в интернет. Би трябвало да има картинки и информация за това къде са разположени.

Би трябвало да имаш бутон Fn - Function. Като го задържиш активираш Num-овете.

Някой убил ли е всичките гълъби? Прочетох, че след като ги убиеш и си превъртял играта ти дава 100% завършек. Та се чедех дали е така. Или трябва и ония поръчкови убийства да завършиш.

За да не питате по хиляда пъти:

To attain 100% Completion in Grand Theft Auto IV the player needs to do the following:

* Complete the main story missions

* Complete all 10 drug deliveries for Little Jacob

* Win all 9 races for Brucie Kibbutz at least once

* Exotic Exports for Brucie

* Complete all 9 of The Fixers Assassinations

* Complete all 30 car thefts for Stevie

* Brucie - Unlock special ability

* Little Jacob - Unlock special ability

* Packie - Unlock special ability

* Brucie - Do each available activity once

* Little Jacob - Do each available activity once

* Packie - Do each available activity once

* Beat a computer or friend at Pool

* Beat a computer or friend at Darts

* Beat a computer or friend in a full game of Bowling

* Get the high score in the QUB3D arcade game

* Do all random character missions (excluding Jeff, Ivan, Clarence, and Cherise)

* Complete all the Most Wanted missions via police computer

* Do 20 vigilante missions via police computer using the "Recent Crimes" option

* Kill all 200 Pigeons

* Complete all 50 stunt jumps

Unlockables

* Once the game is 100% completed, the player can buy an unlimited amount of ammunition.

* Killing all 200 pigeons will unlock the Annihilator helicopter on an Alderney helipad.

* When completing all 10 drug delivery missions, Little Jacob will tell Niko about a Rastah Huntley behind the Café (one time only).

В момента я тегля е се запитах нещо:

Тъй като в момента съм на вълна Assassin's Creed, искам да ви питам има ли Steаlth мисий. В GTA San Andreas имаше три такива, от които две никога няма да ги забравя. Да си стелт наистина е интересно и искам да ви питам ще има ли такива елементи, мисий или каквото и да е такова в геймката?

P.S.

* Complete all 9 of The Fixers Assassinations...

Сега видях това. Ще бъдат ли включени към стори моуда?

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Чак Стелт мисии няма. Общо взето има мисии, в които убиваш някого незабелязано и се измъкваш, но най-често това става със снайпер от няколко стотин метра.

А относно Assassination мисиите ... просто ти казват по телефона (уличен) кой да убиеш, ти отиваш и мачкаш. Това е.

Мисля че да, щом излизат като мерник на картата... Има стелт, да, повече от всякога.

@xactoR - еми това да дириш жената на еди кой си и да я снимаш с телефона, незабелязано си е стелт, лол biggrin.gif

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

А относно Assassination мисиите ... просто ти казват по телефона (уличен) кой да убиеш, ти отиваш и мачкаш. Това е.

Пак звучи интересно. :P

...Общо взето има мисии, в които убиваш някого незабелязано и се измъкваш, но най-често това става със снайпер от няколко стотин метра.

Мисля, че HITMAN фен като мен, това в GTA игра ще го задоволи. laugh.gif

Мисля че да, щом излизат като мерник на картата... Има стелт, да, повече от всякога.

@xactoR - еми това да дириш жената на еди кой си и да я снимаш с телефона, незабелязано си е стелт, лол biggrin.gif

Мда ... това за жената го бях забравил. И все пак в Assassin' s Creed стелта е на съвсем друго ниво.

Е все пак и Assassin's Creed е и на съвсем друга тематика... За къв чеп ше го ръчкаш с че... с ножа в гърба, като можеш да го размажеш със снайпер от някой балкон :P И въпреки, че е Grand Theft Auto играта съвсем не е рейсинг biggrin.gif

Всъщност за първи път играта има толкова много общо с името си. Аз не мога да си обясня защо поредицата носи такова име. Дори и в първата краденото на коли е второстепенно действие.

Някой да знае кога ще излизат ATI Catalyst 9.1 дра-те,които ще дадат още доста призводителност на ati картите при GTA IV?

Защо като играя около 5-10 минутки и ми излиза "GTA IV has been stopped" и съответно сещете се играта спира?

P.S.

Как се отключват чийтовете в телефона? В свободното си време ми се лети.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Не можеш да караш самолети в GTA 4. Можеш хелита. Чийтовете се отключват от www.cheatbook.net :P

Защо като играя около 5-10 минутки и ми излиза "GTA IV has been stopped" и съответно сещете се играта спира?

P.S.

Как се отключват чийтовете в телефона? В свободното си време ми се лети.

Само не си сейфай играта като използваш кодове, защото има вероятност да ти се блокират някои мисии и може да не можеш да превъртиш играта.

Само не си сейфай играта като използваш кодове, защото има вероятност да ти се блокират някои мисии и може да не можеш да превъртиш играта.

Как така да блокират? ohmy.gif Аз досега само си написах за оръжия... да не е късно вече? sad.gif

Как така да блокират? ohmy.gif Аз досега само си написах за оръжия... да не е късно вече? sad.gif

Мисля че за оръжия блокират. Но не съм сигурен, нека някой да потвърди. Играта се превърта идеално без кодове. По добре си направи един сейв, в който да я играеш с. Или превърти играта и след това. Или както аз правех. Сейфвам си прогреса, след това си играя с кодове и после излизам от играта без да сейфвам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.