Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Сигурен съм, че много от вас очакват с нетърпение тази игра. А тя наближава. Доколкото знам Октомври тази година излиза за конзоли и половин година по-късно за PC.

Може би малко избързвам с темата, но много скоро ще започнат да изникват отвсякъде новини, шотове, трейлъри, слухове и т.н.

Моля всичко свързано с играта да бъде поствано тук - очаквания, мнения, новини, линкове и др. Всичко! :bye:

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Сигурно изискванията и ще са по-големи от на San Andreas...

щом

San Andreas и Most WanТеD ... Worms 4 ( игра ,която наистина съм искал да я играм ..съм я играл на моя комп. антика ... е разбира се не на Макс детайли [не съм много голем фен на игрите ...ама джиткам от време на време ])

съм играл не ми се верва тая игричка да ме затрудни

ама все пак друго си е да я видиш на Макс Детайли :)

п.п. Компа ми е 700MHz ,256 МБ RAm, GForce 4 MX 440 .......

• Автор
п.п. Компа ми е 700MHz ,256 МБ RAm, GForce 4 MX 440 .......

<{POST_SNAPBACK}>

Доста ще те затрудни :)

Аз с Intel Celeron M 1.5GHz/512Ram/Intel 855GM 64MB video играех до скоро San ANdreas, но когато се съберът много обекти в екрана почваше да забива - иначе вървеше плавно.

ами аз играя most wanted на всичко максимално и работи съвсем гладко,като съм с антивируса панда.но компа ми е

intel Pentium 3.0GHz

1GB RAM

GEForce 6600 256MB

Чакам с нетърпение играта. А тя ще си заслужава, поне се надявам. Сан андреас очаквах да е с по-добра графика, но останах разочарован в ТОВА отношение. Октомври е рано, имам чувството, че по-нататък ще излезе, някъде 2007-ма.

Сигурно изискванията и ще са по-големи от на San Andreas...

<{POST_SNAPBACK}>

Въпросът със изискванията е доста сложен!На тази игра и давам най-много 1.3Ghz процесор,512MB RAM,и някаква посредствена видео карта,защото при GTA,графиката по традиция е ужасна!При San Andreas,фигурите са като изрязвани от списание,независимо от видео :wors: картата.

Редактирано от spasov2 (преглед на промените)

А Сан Андреас беше много бъгава - нямаше и една мисия, дето да не забележа нереални неща в графиката...дано в новата версия да е по-добре.

А Сан Андреас беше много бъгава - нямаше и една мисия, дето да не забележа нереални неща в графиката...дано в новата версия да е по-добре.

<{POST_SNAPBACK}>

Ами няма как игра, която има толкова много възможности да бъде идеална във всички отношения. Все пак играта излезе бързо за PlayStation, където графиката не е от най-голямо значение, защото играеш на телевизор и маниаците от Rockstar забавиха излизането и за PC и се наложи да я направят "набързо". Пък и да не се забравя фактът, че играта има цел да привлече повече геймъри и затова е направена така, че да върви и на по-слаби машини. И аз имам големи очаквания за следващата част, но ако графиката е супер добра и изисква видео карта за над 300$ няма как да мога да я играя, затова предпочитам да е на нормално ниво. Пък и най-важното нещо, което привлича геймърите е геймплеят, на второ място са останалите показатели...

• Автор
Чакам с нетърпение играта. А тя ще си заслужава, поне се надявам. Сан андреас очаквах да е с по-добра графика, но останах разочарован в ТОВА отношение. Октомври е рано, имам чувството, че по-нататък ще излезе, някъде 2007-ма.

<{POST_SNAPBACK}>

Не забравяйте, че SA е просто един експанжън, а не нова игра. Така, че новостите са даже много. Иначе прав си, че графиката е недостатък, но пак да кажа - това е експанжън. Не трябва да я критикуваме. На критика може да подлежи графиката от новото GTA4.

Другото слабо място на играта е слабата физика - бъгава, но не може да има идеална игра.

А относно излизането, Октомври излиза само за конзоли, а от половин до 1 година по-късно и за ПЦ. Т.е. 2007.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
След всичките проблеми, което една креватна игра им създаде, Rockstar възнамеряват да се върнат към това, което ги направи богати - насилието! В Интернет плъзна слух, че следващата Grand Theft Auto игра за PS3 (и евентуално за PC) ще предложи фотореалистично насилие, при това в индустриални количества, повече, отколкото сме виждали досега. Споре слуха това ще включва неща като счупени и откъснати крайници, реалистична деформация на текстурите за ефекти като подутини, кръвоизливи и т.н. Rockstar засега пазят мълчание относно проекта.
  • 1 месец по-късно...

Аз я чакам с нетърпение. Очаквам тази да е със по хубава графика и да са направили яки коли, със истински марки!!!

Компа ми е Asus A8V/ AMD Athlon 3200 MHz/ 1 GB. RAM/ ATI RADEON 9800 PRO/

Мисля че няма да имам проблем със конфигурацията ми!!!

Редактирано от DiDokal (преглед на промените)

• Автор

И аз така мисля. :speak:

• 4 седмици по-късно...

gta4.jpg

Official Internet Page

Grand Theft Auto IV (GTA IV) е единадесетата, предстояща част на Grand Theft Auto, обявена за пусната в продажба от ROCKSTAR на 16-ти октомври 2007 за ПлейСтейшън 3 и XBOX 360. По време на пресконференцията на Майкрософт на E³ за 2006, беше обявено, че Grand Theft Auto IV ще бъде налична за XBOX 360, и че ROCKSTAR ще предложи изключително епизодично съдържание за XBOX 360. След пресконференцията, родителната компания на ROCKSTAR, Take-Two Interactive съобщи, че обявената Grand Theft Auto IV ще бъде пусната едновременно за конзолите ПлейСтейшън 3 и XBOX 360.

Слухове и спекулация

# На 17-ти декември и 21-ви декември, 2003, Take-Two Interactive регистрираха търговските марки GTA: Bogota и GTA: Tokyo. Tова вероятно е намек относно действието в Grand Theft Auto IV.

# Домейните GRANDTHEFTAUTO4.COM и GTA4.COM бяха регистрирани в началото на 2006-та от Сам Хаузър, президентът на ROCKSTAR GAMES.

# Спекулация има около Лондон за вероятен град за играта. Това е защото местоположенията в оригиналната величествена кражба автоматична игра бяха използвани в серията GTA III: Liberty City (GTA III), Vice City (GTA: Vice City) и San Andreas (GTA: San Andreas). Единственият град от оригиналната ера, която не се появи в следващо поколение GTA е Лондон, който бе представен на два пъти като експанжъни: GTA: London'69 и GTA: London'61. Както и да е, понеже GTA IV ще бъде част от поколението на най-новите конзоли, някои хора смятат, че тенденцията няма да бъде продължена. Но поглеждайки логото от официалния сайт на GTA IV се забелязват онези отличителни черти като начинът на подреждане думите от името, както и същия използван шрифт, който бе използван в серията на GTA III, което не се случи с GTA и GTA 2, вероятно загатвайки обща последователност или канон между GTA III и серии на GTA IV.

Wallpapers / Тапети

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 .

Външни връзки

Официални:

Official Grand Theft Auto IV website

Official Grand Theft Auto website

Неофициални:

GTA4.NET - part of The GTA Network

GTAFour.net - part of The GTA Place Network

GTA-4.net - part of the GTA Central Network

GTA-IV.org - Czech fansite

Grand Theft Auto IV on the Internet Movie Database

Аз я чакам с нетърпение. Очаквам тази да е със по хубава графика и да са направили яки коли, със истински марки!!!

Компа ми е Asus A8V/ AMD Athlon 3200 MHz/ 1 GB. RAM/ ATI RADEON 9800 PRO/

AMD Athlon 3200 MHz
Грешка!AMD Athlon3200+!Това е модела на процесора,а не тактовата му честота!А тя е-2.00GHz-доста добър процесор!И все пак по темата!Аз лично мисля че играта няма да е нищо по-различно от по предните и версий!(естествено версийте които са 3D)!

Редактирано от spasov2 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

ами то аз имам интел келерон на 2.4гигахерца мемори-512 рам 120 гига 128мб видео г-форс 4 и сам на хп професионал и сан андреас ми сече какво става незнам казаха ми че било от това че процесора ми е интел а не адм аз си мисля че е от това че не е с инсталация а с копи???Какво ще ми препоръчате да сменя от компа си че не ме кефи нещо!!!??? sad.gif

• Автор
ами то аз имам интел келерон на 2.4гигахерца мемори-512 рам 120 гига 128мб видео г-форс 4 и сам на хп професионал и сан андреас ми сече какво става незнам казаха ми че било от това че процесора ми е интел а не адм аз си мисля че е от това че не е с инсталация а с копи???Какво ще ми препоръчате да сменя от компа си че не ме кефи нещо!!!??? sad.gif

Е айде сега от процесора. От видеокартата ти е. Процесорът ти е добре ама видеото ти е поостаряло и затова. Кажи какво ти е дъното. Ако си вземеш ново видео и добавиш малко рам мисля, че няма да имаш никакви проблеми и с GTA 4

Не мисля, че ще бъде същото като предните "версии". Каква огромна разлика имаше само между VC и SA, които се водят за експанжъни а това тука вече е нова игра. Най-малкото ще е с доста по-реалистична графика.

GFreeman, досегашните версии не са искали памет, защо си мислиш, че тази ще иска 1 гига? Хич не вярвам да е като F.E.A.R

• Автор
GFreeman, досегашните версии не са искали памет, защо си мислиш, че тази ще иска 1 гига? Хич не вярвам да е като F.E.A.R

Не че мисля, че ще иска 1 гигабайт. Просто човекът казва, че SA ужасно му сече и си мисли, че е от процесора, а то е само от видеокартата. И му казвам, че смяната на картата с подходяща и в краен случай малко памет отгоре му гарантират 100% безпроблемна игра и на новата част.

По отношение на рамта си прав, но нищо не се знае. Може и да са достатъчни 512, но може и да не са. Причините:

- досегашните части (триизмерните) се водиха все за GTA 3. Това вече е 4 със съвсем нов енджин и би трябвало да е чувствително по-тежичка

- когато излезе четворката, Вистата вече ще е повече от отвърдена на пазара. Може и да тръгва само на Виста, а с нея няма как и да не се качи изискването на рам щом 512 е минимумът да върви нормално самата ОС.

- След още година и половина 512 мб няма да са нищо. Системните изисквания на игрите са съобразени със средностатистическата машина на геймъра - след година и половина тя ще е с повече от 512 рам

Нищо не се знае още, но със сигурност не е в процесора причината... :)

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Аз намерих оближките на игрите ,но странното е че те са много с различни имена .....

gtamoscow4ba.jpg

fanobal_186b_gta4.vokr.com.jpg

gta42wo.jpg

gta4tokyo2rt.jpg

gta4pic2mt.jpg

spaz-gta4london-800.jpg

Кое ли ще е от всичките не се знаеsad.gif

Аз намерих още няколко скрийна

gta4.jpg

Тази картинка отгоре я имаше от много време

1142165083.jpg

fanobal_207b_gta4.vokr.com.jpg

gta4.jpg

ohsnapson5kl.jpg

Редактирано от dilian (преглед на промените)

Не съм чел миналите постове,но изскам да попитам

-Това като GTA San Andreas ли е!

Аз намерих оближките на игрите ,но странното е че те са много с различни имена .....

gtamoscow4ba.jpg

fanobal_186b_gta4.vokr.com.jpg

gta42wo.jpg

gta4tokyo2rt.jpg

gta4pic2mt.jpg

spaz-gta4london-800.jpg

Кое ли ще е от всичките не се знаеsad.gif

повечето са фълшиви сигурно.последното най-много доверие ми вдъхва

Ето скрийн и от мене

|

|

\|/

1136628646.jpg

Леле...Марти като се замисля с миналата версия на gta 4 и гледам твоя скрийн шот виждам адски голяма промяна. Градовете ще са доста реални, просто играта ще е върха.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.