Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Разгледах темата но не видях някой да казва,че играта е излезнала.Ако е излезнала може ли линк.

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Разгледах темата но не видях някой да казва,че играта е излезнала.Ако е излезнала може ли линк.

Не си видял, защото никъде не пише, че е излезнала. Става дума само за трейлър, т.е. рекламно филмче.

Аз лично очаквах да видя много повече в този толкова чакан трейлър. Графиката, доколкото може да се види от клипчето, е очевидно по-добра от предишните GTA. Но това се очакваше, поради новият енджин. Да се надяваме че скоро ще има още зарибявки :)

Няма как, до октомври месец трябва да съм купил ново видео :)

Окотомври се предполага, че излиза за PS2 или 3( не знам точно) .. а малко по - късно за PC.

Ако не се лъжа, както стана с SanAndreas.

Иначе upgrade-а на PC-то нема да избега :)

Ами доколкото прочетох трябва да излязат едновременно.

Не си видял, защото никъде не пише, че е излезнала. Става дума само за трейлър, т.е. рекламно филмче.

Аз лично очаквах да видя много повече в този толкова чакан трейлър. Графиката, доколкото може да се види от клипчето, е очевидно по-добра от предишните GTA. Но това се очакваше, поради новият енджин. Да се надяваме че скоро ще има още зарибявки :)

Благодаря за информацията,но тя не е добра защото по тези снимки зе да ме кефи тая игра.

Ами доколкото прочетох трябва да излязат едновременно.

Не е възможно да излезе и за PS и за PC едновременно.

Благодаря за информацията,но тя не е добра защото по тези снимки зе да ме кефи тая игра.

Не е възможно да излезе и за PS и за PC едновременно.

Защо да не е възможно? :wors:

И картинките са Фалшиви!Само са си губили времето с Photoshop-a. :speak:

Иначе трейларчето е готино,но на мойта каруца няма да мога да я подкарам тази игра.

Досега версиите винаги са искали яка видеокарта, не толкова памет и процесор. Така че надявам се да мина тънко само с едно agp-видео за 200 долара ;-)

Ами да, иначе сметни колко трябва да дам за двуядрен, нови памети и ново дъно + горе-долу същото като това видео като пари (pci-express)

Абе да ви питам дали ще ми тръгне GTA IV на такава конфигурация:

nVIDIA GeForce 6200

Ram 512mb

1.8GHz

:)

A за GTA IV излиза на 16.10.2007г. поне аз така зн.

е разби всякакви изгледи- така се надявах поне щом не тръгва Test Drive то поне ГТА 4 да стане. ала все пак и аз да си кажа компаManufacturer:

NVIDIA

Processor:

AMD Sempron Processor 2800+, MMX, 3DNow, ~1.6GHz

Memory:

512MB RAM

Hard Drive:

98 GB

Video Card:

RADEON 9550

Monitor:

Default Monitor

Sound Card:

Realtek AC97 Audio

Speakers/Headphones:

Keyboard:

USB Root Hub

Mouse:

USB Root Hub

Mouse Surface:

Operating System:

Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519)

Не са кой знае какви параметрите.На всеки нормален компютър ще тръгне.(Под нормален ме разбирате за какво говоря,не за щайга или пък от най-новите :) )

До сега никоя игра от серията GTA не е изисквала космическа конфигурация, така че крайно време е и от RockStar да се изтъпанчат с подобна игра :)

Редактирано от k0n3v3 (преглед на промените)

Сан Андреас сече на набичени настройки и 1280х1024 на видеокарта от среден клас за съжаление. Представям си какво ще е с новата версия..

До сега никоя игра от серията GTA не е изисквала космическа конфигурация, така че крайно време е и от RockStar да се изтъпанчат с подобна игра :)

Все пак San Andreas изисква повече от другите серий на GTA :wors:

Като фен на Grand Theft Auto първият трейлър ме зарадва много. Честно казано малко хора познаха, но новата версия на GTA ще бъде копие на Ню Йорк - от видеото от играта ясно се очертават Статуята на свободата, Емпайър Стейт Билдинг, увеселителния парк в Куйни Айлънд и естествено площад Таймс. Всичко това ми подсказва за първата "сериозна" и "истинска" GTA игра, докато Vice City, San Andreas и техните предшественици бяха прости и смешни пародии на американски градове. Всичко в трейлъра подсказва за нещо наистина истинско, сериозно, пораснало - невидяният стремеж за географски и фактологически реализъм на града, източно-европейския герой, говорещ за своите престъпления в миналото, музиката...

Освен това грифичното оформление не е по-добро само от географска гледна точка - всички модели от трейлъра са изключително детайлни и за пръв път почти фактологически с града, който надопобява играта, слънцето има невидяни досега в GTA сияния, отблясъци, както и прекрасните сенки, които правят атмосферата много по-жива. Няма нито една двойка еднакви пешеходци в цялото видео, което може би ще рече, че Rockstar най-накрая са направили уникални пешеходци, които не се повтарят на всяка минута.

Скрийншоти от трейлъра, т.е. от играта (досега): http://www.gta4.net/screenshots/index.php

Аз си мислих,че трейлъра ще е голяма работа,а то не е чак толкова съвършенно :)

Еми като за първи трейлър си е добре представи си другите какви ще са

Няма нито една двойка еднакви пешеходци в цялото видео, което може би ще рече, че Rockstar най-накрая са направили уникални пешеходци, които не се повтарят на всяка минута.

Я виж пак :) Мен ме издразни това половината пешеходци носят пакети с покупки... И ако се загледаш зад тях на улицата - всички коли освен такситата са една и съща кола, само че в различен цвят. Въпреки това не бързам да правя заключения, защото има повече от половин година докато пуснат играта, а дотогава със сигурност има още много работа по играта.

Я виж пак :) Мен ме издразни това половината пешеходци носят пакети с покупки... И ако се загледаш зад тях на улицата - всички коли освен такситата са една и съща кола, само че в различен цвят. Въпреки това не бързам да правя заключения, защото има повече от половин година докато пуснат играта, а дотогава със сигурност има още много работа по играта.

Мхм съгласен съм с теб.Мн ме искефи трейлърчето,но се надявам да има голяма карта и забелязах че в далечината се виждата коли които не изчезват като при Vice City ili SAN Andreas :)

Представям ви българският Grand Theft Auto IV блог - http://gta4-bg.blogspot.com/ ;] Следете го често, тъй като новини за GTA IV тепърва ще има!

Да,този блог навлезе и в Българските GTA Форуми.Ами дано това е добър източник на новини за играта.

Да,този блог навлезе и в Българските GTA Форуми.Ами дано това е добър източник на новини за играта.

Добър е няма спор

• Автор

Нормално е трейлърът да не показва почти нищо конкретно от играта... Целта е зарибявка да има. Иначе е много добре направен, но каква ще е в действителност играта може само да гадаем. sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.