Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Това ще е поредният удар на Rockstar Games

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

• Автор
Това ще е поредният удар на Rockstar Games

И май пак ще си имат проблеми по съдилищата. :camera2:

А обложките ми се струват фалшиви.

И май пак ще си имат проблеми по съдилищата.

Е да и тва е вярно зависи кво ще слагат

И май пак ще си имат проблеми по съдилищата. :rolleyes:

А обложките ми се струват фалшиви.

Мисля,че си прав приятел.Обложките са леко размазани и на някой лица не се вижда добре!

То е ясно че са фалшиви някой не може да има 10 обложки обаче точно коя е не можем да разберем

Оригинална е тази обложка на която четворката е римска!В сайта на Rockstar е изобразена така-IV! :rolleyes:

Редактирано от spasov2 (преглед на промените)

Ами то на 2 от тях е римско.Мисля,че тази в Лондон е оригиналната

Ами то на 2 от тях е римско.Мисля,че тази в Лондон е оригиналната

А,аз мисля,че е където пише MOSCOW

Grand%20Theft%20Auto%20IV%20Logo.jpg

Много е вероятно следващата култова гангстерска GTA игра да се захранва от авторския енджин RAGE (съкращение от Rockstar Advanced Game Engine), който можем да видим и в Table Tennis. Това бе съобщено наскоро в едно MTV интервю. Rockstar Games обаче все още не са коментирали тази новина, която продължава да бъде просто един слух. Ако тя се окаже обаче вярна, Take Two най-накрая ще престанат да плащат на ЕА (които купиха Criterion през 2004-та – авторите на графичната платформа RenderWare, която вдъхваше живот на последните GTA-игри) процент от прихода за всяко копие на този противоречив и скандален екшън.

Table%20Tennis%20Pic%201.jpg

Table%20Tennis%20Pic%202.jpg

Table%20Tennis%20Pic%203.jpg

Редактирано от 23' (преглед на промените)

Само да поясня - Rockstar Games твърдят, че не са пускали скрийншоти или обложки където и да е. Всичките изображения, показани в тази тема, са потвърдени от Rockstar като фалшиви.

Само да поясня - Rockstar Games твърдят, че не са пускали скрийншоти или обложки където и да е. Всичките изображения, показани в тази тема, са потвърдени от Rockstar като фалшиви.

Вярвам ти,но защо тогава в сайтът на ROCKSTAR GAMES е посочена тази картина:

gta4lu6.jpg

Докато играта не е излязла не трябва да спорим каква е обложката.Като излезе играта ще излезе истината на яве.Не бива да спамим предварително

Поздрави: :whist:

Pentium 4 2.8 Ghz Northwood HT

2 x 512 RAM DDR 400

FX 5200 64 bit/128 MB :speak:

не съм много фен на игри, но видеото ми куца.... GTA SA ми вървеше добре

изглежда добре GTA 4, но ще трябва малко инвистиция за да върви прекрасно

Редактирано от Conroe (преглед на промените)

Вярвам ти,но защо тогава в сайтът на ROCKSTAR GAMES е посочена тази картина:

gta4lu6.jpg

Докато играта не е излязла не трябва да спорим каква е обложката.Като излезе играта ще излезе истината на яве.Не бива да спамим предварително

Поздрави: :yanim:

Щом я има на сайта на Rockstar Games, то може би обложката ще е такава. Но имам предвид, че няма нито един официален скрийншот от играта....

Щом я има на сайта на Rockstar Games, то може би обложката ще е такава. Но имам предвид, че няма нито един официален скрийншот от играта....

А бе какъв официален скрииншот от играта!!!Има още година и 2 месеца докато излезе, а вие искате скрийншот.То за Need for speed carbon и 3 месеца преди да излезе нямаше скрийнове вие за една година напред игра ще искате да има angry.gifangry.gifangry.gif

Сумати трейлъри има, ти скрийнове щеш angry.gif

Нещо не си разбрал angry.gif говорим за гта4, а за карбона дори може да знам повече от теб.Говоря че гта4 ще излиза след година и малко а те искат и скрийнове да има.Карбона го споменах като пример,че 3 месеца преди да излезе играта нямаше никакъв скрийн angry.gif

А бе какъв официален скрииншот от играта!!!Има още година и 2 месеца докато излезе, а вие искате скрийншот.То за Need for speed carbon и 3 месеца преди да излезе нямаше скрийнове вие за една година напред игра ще искате да има angry.gifangry.gifangry.gif

Сега пък кой е казал, че иска някой скрийншот biggrin.gif Приятелче, нещо имаш проблем с четенето на всичките постове от темата... С предишния ми пост имах в предвид, че всички пуснати скрийншоти уж от GTA 4 са фалшиви и това е потвърдено от Rockstar Games.

Следващия път поддържай нормален тон на разговор, да няма санкции от страна на екипа.

Ок.Сори, грешно съм разбрал.Обаче няма да е зле от Rockstar Games да дадат някакво инфо.Все пак 2 месеца стана вече и без никаква новина.Нали така.Като се замисля, това ще е много мащабна игра и най-вероятно още от преди половин година сигурно са почнали работа по нея, и все трябва да могат да кажат нещо.

Да играте ще завладее сърцата на всички GTA маниаци освен с това че градовете ще са огромни ,но и с възможност за отглеждане на куче и много други нешта които в GTA Vice Sity и GTA San Andreas ги няма. 1136645063_gta4.jpggta42wo.jpgGTA4.jpg

gtamoscow4ba.jpg

GTA4_2665732.jpg:beer:

Чакам с нетърпение играта. А тя ще си заслужава, поне се надявам. Сан андреас очаквах да е с по-добра графика, но останах разочарован в ТОВА отношение. Октомври е рано, имам чувството, че по-нататък ще излезе, някъде 2007-ма.

Така е за това не ме кефи вече толкова но се пак си остава моята любина игра на вайс сити беше по добра графиката

Ми искам да ви попитам компа ми е бая стар и Сан Андреас не ще да тръгне sad.gif та вище го и ми кажете кое е по добре нов комп или поправка и ако е второто на какво?

Computer:

AutheneticADM

AMD Duron Processor

256.0MB RAM

Направо го копнах щот нищо не разбирам :speak:

Моля ви кажете ми защото аз Сан на моя комп не сам и помирисвал sad.gif а камоли нешо от това дито идва sad.gif

та ето и от мен малко скриинове

11052006.009.jpg

Това е е ПС 3 :questions:

alwax3003.jpg

alwax3005.jpg

alwax3008.jpg

alwax3004.jpg

Редактирано от Panga (преглед на промените)

Ако е ъпгрейд, то ще бъде на всички компоненти. Направо купуваш нов от Метро или Технополис за 700лв с ДДС, готова и добра конфигурация в повечето случаи с оригинален Windows XP като подарък.

PS: Когато говориш за себе си се пише "не съм", а не "сам"...

Искам да ми обясните нещо което не го разбрах sad.gif Значи тези скрийн шотове където ги даде Panga от GTA4 ли ще бъдат или са от някаква друга игра защото скрийна с Плей стеишъна нямаше никакъв смисъл да се слага тук в темата ама както и да е

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.