Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

абе хора някой може ли да ми даде ,ако може кодовете за GTA San Andreas :cant believe:

има милиони сайтове за кодове толкова ли в гоогле неможеш да напишеш GTA SAN ANDREAS cheats

виш тук дали има

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

има милиони сайтове за кодове толкова ли в гоогле неможеш да напишеш GTA SAN ANDREAS cheats

виш тук дали има

Хех хех ми нали за тва си е тази тема тука :S и все пак мерси..

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Хех хех ми нали за тва си е тази тема тука :S и все пак мерси..

Не не е затова а е за GTA 4 !!!

• 3 седмици по-късно...

Гледах го...преди около месец и съм впечатлен! Просто GTA 4 е поредната част от играта която стъпва на по-високо стъпало...продължение на традицията следващата излязла да е по-добра от предишната! За пореден път играта ще е хитова!

Според мен San Andreas не бе по-успешна от Vice City.

Според мен San Andreas не бе по-успешна от Vice City.

Ха ха!Ти играл ли си някога San Andreas?

Ха ха!Ти играл ли си някога San Andreas?

Може да звучи налудничево, но не винаги новото е по-добре...(лицата на футболистите от Fifa 2003 са доста по-реални от тези на Fifa 2007)

И на мен сякаш по ми харесва GTA Vice City...Ако имаше всички тези възможности (ходи на фитнес, татуировки и т.н. )които ги има на San Andreas щеше да 1 ненадмината...

Повечето ми приятели казват че ако седна сериозно ще се зарибя адски много (по принцип като привикна към дадена игра трудно я сменям), но все пак очаквах повече от San Andreas...

Като възможности е направо феноменална, но не бих казал че новата графика дори с AA по ме радва...Трябва да си връщам и бутоните от клавиатурата към стандартните (от старата версия) сумати време...Както и да е има място и за двете на компа и всяка има своите предимства и недостатъци...Въпрос на вкус :clap:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Главният герой е с руски акцент,но ми изглежда малко черничък.Деъствието е ясно,че се развива в Ню Йорк,далеч от познатите ни досега градове.Представете си мащабите на играта ако бъде пресъздаден изцяло града .Нямам думи.Играта ще бъде уникална :hush: .

Никога силата и не е била графиката...но тук са надминали себе си! Винаги геймплея я е правил велика игра! Наистина ако се придържат към мащабите на НЙ ще бъде великолепно...

Редактирано от Liguid (преглед на промените)

Очаквам тази игра с нетърпение , но не знам дали ще тръгне на мойта таратайка--!!!

INTEL PENTIUM 4 CPU 1.70GHz, 256MB RAM, RADEON 7000 / RADEON VE FAMILY

MS WINDOWS XP SP2 :rolleyes:

Мойта е още по съмнителна...дали ще мога да я връткам на PS3 :rolleyes: eх, мечти...

Очаквам тази игра с нетърпение , но не знам дали ще тръгне на мойта таратайка--!!!

INTEL PENTIUM 4 CPU 1.70GHz, 256MB RAM, RADEON 7000 / RADEON VE FAMILY

MS WINDOWS XP SP2 :rolleyes:

Не се сърди ,но няма да ти тръгне :yanim:

Може ли да ми кажеш RAM 256 ли не ми стига или ГИГАХЕРЦИТЕ? :whist::P

Тази ще е много готина защото, 1/3 от картата са другите 3 ( VICE CITY, SAN ANDREAS, GTA 3 ), и останалото....

огромна ее

256RAM нама да ти стигне в никаъв случай даже и 512 като гледах трейлъра няма да стиге

Може ли да ми кажеш RAM 256 ли не ми стига или ГИГАХЕРЦИТЕ? :rolleyes::whist:

Тази ще е много готина защото, 1/3 от картата са другите 3 ( VICE CITY, SAN ANDREAS, GTA 3 ), и останалото....

огромна ее

Действието в играта ще се развива в Ню Йорк и няма да има нищо общо с миналите версии :ph34r:

Пригответе си 1,5GHz и 512 рам ама да е поне DDR400 и видео 256MB :rolleyes:

2,7GHz 512ram и видео 256MB :whist:

Някой може ли да мми даде карта на самата игра, но оригинала, защото намерих 4 карти коя от всичките е оригиналната - незнам. :whist::)

Някой може ли да мми даде карта на самата игра, но оригинала, защото намерих 4 карти коя от всичките е оригиналната - незнам. :clap:;)

Карта на Ню Йорк ли търсиш ? Ето : http://www.secondcasa.com/maps/6599.gif ;)

На това пише че е карта на играта:

fake_map.JPG

На това също пише че е карта на обектите от играта:

fakemapa_006b_gta4.vokr.com.jpg

Просто не знам коя от двете или нито една да гледам:rolleyes:!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.