Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Ще излезе по късно най рано есента

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Играта ще излезе през 2008 година!Най-добре направиха така!Да я доизпипат и да няма никакви проблеми с нея.Да може найстина да се доближи до реалният живот...

• 2 седмици по-късно...

Гледах един от триларите на играта и ми се видя доста добра ще я чакам с нетърпение заслужава си

А бе във втория трейлър на куките на гърба не пише ли LAPD Los Angelis Police Department.... Обаче може и да е LCPD

Librety City Police department...

Не съм голям фен даже не съм фен но като я срещна някаде ще я видя ко ново има biggrin.gif

А бе във втория трейлър на куките на гърба не пише ли LAPD Los Angelis Police Department.... Обаче може и да е LCPD

По-вероятно е да е LCPD.Плюс това ако ползваха съществуващи имена и поняти би следвало полицията да е NYPD (New York Police Department).

• 4 седмици по-късно...

Значи последно 2008 есента за ПС. Тъкмо да си ъпгрейтна бракмата. :):). А ще ми се да попитам-2D2V-2 Days 2 Vegas кога излиза, знам че не е по темата ала все пак. Благодаря! И още нещо-колко горе долу ще е картата по-голяма от Санчето или по-малка?

Лично за мен Mafia е много по-реалистична и интересна от GTA. Но да видим този 4 какво ще е ;)

Щом като обаче първо ще излиза за конзоли, значи PC версията ще е портната от комзолната- тоест ще има огромни изисквания sad.gif

• 2 седмици по-късно...
Значи последно 2008 есента за ПС. Тъкмо да си ъпгрейтна бракмата. :):). А ще ми се да попитам-2D2V-2 Days 2 Vegas кога излиза, знам че не е по темата ала все пак. Благодаря! И още нещо-колко горе долу ще е картата по-голяма от Санчето или по-малка?

За 2D2V и Картата как ще е също се чудя и съм питал но не мога да разбера.............

-----------------------------------------------------

А по темата: В тази GTA 4 ще има ли планини или не?

------------------------------------------------------

Сега в крайна сметка някой карта ще даде ли, или все още няма такава?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Абе, какви са тия '' куките ''

Видяхте ли това ?

Това не мога да разбера карта за коя игра е?

Случайно да не е за GTA 4?

Защото в никоя игра не съм я виждал, пък пише LIBERTY CITY.??? ohmy.gif

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Видяхте ли това ?

Това не мога да разбера карта за коя игра е?

Случайно да не е за GTA 4?

Защото в никоя игра не съм я виждал, пък пише LIBERTY CITY.??? ohmy.gif

Ами полицаи ченгета cool.gif

Просто имитация

Този път стрелянето с Снайпери, картечници, пистолети и т.н. по различните части на тялото на хората, на колите, на сградите и по други подобни ще има ли значение..

Пример: Или пак ще стрелям по гумите на колата а те няма да се пукат?

Като гледа 2-рия Трейлър май ще има значение но не съм сигурен....

Ще има ли пак Гангстери както в San Andreas?

GTA IV ще излезе ли за XBOX 360??? :speak::rolleyes::wors:

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ами май все още няма такава...

Виждал съм доста карти, но те са съставени от карти не предишните версий..

Фейкове са.. А, ако искаш да ги видиш се разровичкай някъде 10 - 14 страница...

OFFTOPIC

Играта на филмчето GTA IV fake e All Point Bullentin или A.P.B ще е MMO. Ще има две страни - едните добрите а другите - лошите. Повече инфо Тук

OFFTOPIC

И защо геймърите ще трябваше да чакат 3 години за излизането на нова игра от ГТА поредицата?Ето това се вика безобразие.

Абе дано таз да има по-вече подобрения, играта да е по-хубва от другите от поредицата...

Ама хич не направиха хубо че ще ни карат да чакаме още 1 година до излизането...

Дано да не стане така, че след една година да трябва пак да чакаме да излиза играта...

Абе дано таз да има по-вече подобрения, играта да е по-хубва от другите от поредицата...

Ама хич не направиха хубо че ще ни карат да чакаме още 1 година до излизането...

Дано да не стане така, че след една година да трябва пак да чакаме да излиза играта...

Но е по-добре отколкото като си вървиш на улицата да пропаднеш под земята... Оправят се бъговете и това е +.Офф А и с моята конфигурация времето=овърклок...Офф. :)

Ами ти с твоя компютър... Няма да ти тръгне.. Тя не че на мен ще тръгне де, ама..

Няма да можем да я играем, ако не сложим допълнителни Гигахерци и RAM!

В крайна сметка, официална дата за излизането и карта на играта излязоха ли??

Абселютно нищо не разбрах!!!

Еди си къде пише април 2008, другаде пише септември 2008, на друго мястп пък гледам 2008 декември!!!!!

Кога точно ще излиза тая игра???

И ако има карта, задължително дайте линк или я качете.. От много от давна чакам карта, ама и това не съм разбрал. Дали излезе или не..

Ами това е малко сложен въпрос - Официална карта няма но мисля че ще бъде това

MapGTA4.jpg

А ако не то - това

1131729156.jpg

Но не е сигурно - това е предположение...

Надясно-Liberty City, долу в дясно Vice City??? Ако е оригинал, значи ще е от зле та нагоре. 90% според мен е фейк картата. Ако е първата е малка...,което е по-добре, защото ще може да опознаеш по-добре града. И все пак и тя ми се струва фейк... ограничени квартали, какво ще сложат? стени? Поне да бъде пак обрадена с море....

Както казах нищо не е сигурно но аз лично ще съм много щастлив ако има градовете на VC и на III.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.