Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Изглежда главният герой ще се казва Francis McReary ,съдейки по информацията от този сайт: http://www.thegtaplace.com/gta4/ .Там има и друга интересна информация ,но не съм сигурен дали е правдоподобна...

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Изглежда главният герой ще се казва Francis McReary ,съдейки по информацията от този сайт: http://www.thegtaplace.com/gta4/ .Там има и друга интересна информация ,но не съм сигурен дали е правдоподобна...

Грешиш. Главният герой ще се казва Нико.

Пълното име на корумпираното ченге, което знае за престъпленията на Нико Белич, е Франсис Макрийри.

Редактирано от k0n3v3 (преглед на промените)

# В демонстрация на Rockstar, Малкият Якоб (карибски търговец на оръжия) продавал уръжия като 9 милиметров пистолет, пушка, SMG и микро SMG.

# Пълното име на корумпираното ченге, което знае за престъпленията на Нико Белич, е Франсис Макрийри.

# Нико краде черен "Comet" (познат от старите GTA игри), преди да се запъти да убива човекът, откраднал флаш паметта на Макрийри.

# 11 септември по никакъв начин няма да присъства в играта.

# Отново, плуването ще бъде възможно, потвърдиха от Rockstar.

# Нико е участвал в "Балканските Мирни Сили" в миналото си. Това отново потвърждава, че главният герой не е руснак. Освен това Дан Хаузър от R* потвърди, че героят е източно-европеец.

Още информация за играта! :P

# В демонстрация на Rockstar, Малкият Якоб (карибски търговец на оръжия) продавал уръжия като 9 милиметров пистолет, пушка, SMG и микро SMG.

# Пълното име на корумпираното ченге, което знае за престъпленията на Нико Белич, е Франсис Макрийри.

# Нико краде черен "Comet" (познат от старите GTA игри), преди да се запъти да убива човекът, откраднал флаш паметта на Макрийри.

# 11 септември по никакъв начин няма да присъства в играта.

# Отново, плуването ще бъде възможно, потвърдиха от Rockstar.

# Нико е участвал в "Балканските Мирни Сили" в миналото си. Това отново потвърждава, че главният герой не е руснак. Освен това Дан Хаузър от R* потвърди, че героят е източно-европеец.

Още информация за играта! :rolleyes:

Накрая ще вземе да се окаже,че Нико е българин (въпреки ,че името му не е българско).Според мен обаче главният герой е сърбин.Абе ще разберем като излезе играта cool.gif

Колкото до този черен "Comet" нещо ми се губи от паметта.

Накрая ще вземе да се окаже,че Нико е българин (въпреки ,че името му не е българско).Според мен обаче главният герой е сърбин.Абе ще разберем като излезе играта cool.gif Колкото до този черен "Comet" нещо ми се губи от паметта.
И аз се зачудих какъв е тоя Comet след като съм изиграл VICE CITY, а сега играя San Andreas! ohmy.gif

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Комета е марка кола във играта :wub:

Комета е марка кола във играта :yanim:

Е ясно,че е кола ама аз не се сещам точно в коя част на коя игра от поредицата я имаше.В SA май я нямаше :wub:

Леле, колко празни приказки се изприказваха за този Comet... все едно не можете да питате google. Ето го и Comet-а:

16_vehicle_comet.jpg

Леле, колко празни приказки се изприказваха за този Comet... все едно не можете да питате google. Ето го и Comet-а:

16_vehicle_comet.jpg

А, това в коя част е? Не е VICE CITY.. ohmy.gif

А, това в коя част е? Не е VICE CITY.. ohmy.gif

Наистина спамиш!Да не си сляп-СиДжей е вътре.Аналогично-Сан Андреас.

Наистина спамиш!Да не си сляп-СиДжей е вътре.Аналогично-Сан Андреас.

Картината е малка.Не мога да видя точно лицето на човека... :)

Картината е малка.Не мога да видя точно лицето на човека... :)

Както и да е обаче колата я има както в GTASA така и в GTAVC така,че няма смисъл от спам апък и това място да си го виждал в GTAVC така,че просто си замълчи

Аз пък ще подканя някой мод да мине за една чистка на темата, че се разбоза ужасно много. :)

Нико може да използва телефона за повикване на таксита (като гледа пътуването от първо лице, или пропусне пътя), както и за намиране на оръжия от приятеля му "Малкия Якоб", карибски търговец на муниции.

Кафето "TW@" от GTA 3 е достъпно в играта, но този път можете да сърфирате в интернет от виртуалното кафе (което според Rockstar е жизненоважно).

Всяко престъпление ще ви прави търсен от полицията. Рейтингът на търсенето от полицията ще създава петно върху картата, от което ако избягате, ще спирате да бъдете търсен. Нещо, което вече видяхме в Driver: Parallel Lines.

Разкрито е името на магазин за дрехи, от който ще можете да купувате костюми - "Perseus".

Хммм това е много интересно :sobbing: но това с петното не го бях забелязал в Driver: Parallel Lines и това с телефона е много добра идея добре,че са се ситили за такова нещо

някои можее ли да даде точна информация кога излиза и кво да очакваме?

някои можее ли да даде точна информация кога излиза и кво да очакваме?

Ще излезе на 16 октомври за конзоли и половин година по-късно за PC.

Поне аз така разбрах... :ph34r::P :P :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Tiscali Games-в моменмта там работя.Ето и какво е положението:

------------ЛОШИ НО0ВИНИ

1.Ужасно много бъгове има в играта и ще ги махнем.1 по 1,но така е...

2.Има много натоварени изисквания и ще трябва да ги коригираме като сложим по бавен софт.Такйа играта ще зарежда 2 пъти по бавно,отколкото нормалното,но по-важно да ви е приятно за игране.

3.Когато се пусне за плейстейшън излиза и Тискали версията,която е 1.1 и има само нови коли,нищо друго.На окло коледа ще пуснем и УНДРГРОАУНД в която ще има всичко ново.

---------ДОБРИ НОВИНИ

1.Играта е безплатна

2.Ще има бързи клавиши

От този линк ще можете да видите и изтеглите мод за вайсСити.Той ще ви даде реална представа за ГТА 4 но ГТА 4 ТИСКАЛИ ще е 100 пъти-по хубава.Надявам се да се хареса на всички.Знака с пилето е знака на Тискали( :gift: ).Пуснахме го извънредно.

Линк към Даунлуда

Редактирано от Darine (преглед на промените)

Какво какви са тези глупости където плямпаш ? Игратя щала да бъде безплатна леле човек стъпи и с двата крака на земята в днешно време няма такива глями извесни търсени и хубави игри където да ги правят и после да ги раздават безплатно

Какво какви са тези глупости където плямпаш ? Игратя щала да бъде безплатна леле човек стъпи и с двата крака на земята в днешно време няма такива глями извесни търсени и хубави игри където да ги правят и после да ги раздават безплатно

Ами да. Наистина в никакъв случай няма да я раздават безплатно biggrin.gif

За PlayStation 3 разбрах че ще струва - 149.99 лв. ... sad.gif

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Grand Theft Auto:Vice City Underground от Tisscali е безплатна.IV Също.Опитваме е да свалим PlayStation-ите от равнище,касто пускаме хитови игри,само за PC!!! biggrin.gif

Имаме всички лицензи да рзпространяваме.Ето и спонсорите:

-Дистрибуция и реклама:WorthPlaying (Wothplaying Web Syte)

-Игра:Tiscali Games Русия

-Мод разпространение:GAMEFLOOD.COM

Grand Theft Auto:Vice City Underground от Tisscali е безплатна.IV Също.Опитваме е да свалим PlayStation-ите от равнище,касто пускаме хитови игри,само за PC!!! biggrin.gif

Безплатна? Едва ли? ohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Понеже нито едно от тези неща както и тези по-горе немога да повярвам ще те помоля да посочиш източник от кадето си го прочел това

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.