Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Кодовете за оръжия блокират и то не по една мисия. Ако не си напред в играта и държиш да я превъртиш на 100 процента ще трябва да я почнеш отначало начисто.

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Хора искам сериозно да питам защо ми става тоя бъг. Значи играя я към 5 минути играта и след това почти навсякъде текстурите почват да се замъгляват и да се оправят постоянно. После пак се развалят и пак се оправят, много изнервящо а не мога да разбера защо става така...

Ето сега изглежда така:

4732Clipboard01.jpg

И в следващия момент изглежда така:

8373Clipboard02.jpg

=/ Не, това не ми е истинската резолюция.

С 8800 GTS 320MB 320bit съм. Използвам 399 от 292 Video Memory.

Благодаря на всички отговорили.

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Ами аз си направих експеримент. Надух малко настройките и преминах прага на свободната памет. От позволените 230MB (RADEON HD2600XT 256MB) скочих на около 300MB. Текстурите започнаха да изчезват яко дим. Имах случаи, когато виждах само колите! Намалих малко настройките и направих паметта на около 240-250MB. Текстурите пак изчезват, но не толкова много и често. Мисля, че просто тази игра е гладна за видео памет. Друг факт е, че когато не знаех как става номера със заобикалянето на ограниченията и използването на 200MB памет играта беше бетон. Всичко се виждаше, е, на много малко разстояние напред, но поне текстурите си бяха наред. Ако искаш опитай малко да смъкнеш настройките и виж как ще е.

Еми свалял съм ги до 200МБ, но пак, дори и на Low ми примигват sad.gif При мене всичко се вижда, не изчезват текстури, ама ми примигват след 5 минути игра. Само това ми е проблема...

И при мен е така.С 9800GT 512MB съм.Запълнил съм 519 от 492 MB.

А като ги намалиш оправят ли се? Аз мислех, че не ми достига кеша, ама като проверих излезе че е бая... На Low ми изкарва по-ниски FPS-та отколкото на Medium... Ей такива неща. Проверих из десетки форуми и никъде не намерих решение.

Аз играя на High/High и като го намаля изчезва въпросния дефект.Кадрите са си съвсем нормални-средно около 30-35 през деня и нощта,като не падат под 26.Така или иначе я изтрих защото я превъртях а и не искам SP3.

Озвучава го Michael Hollick. Jason Statham само прилича на него ;)

Аз да питам абе умирам си да се кача в такси ама като пътник, но всеки път като извикам някое ми пише натисни F за да се качиш като пътник винаги го изхвърлям от колата, а не да се кача при него някой да знае причината?

Задръж F. Не го пускай, докато Нико не посегне към задната врата.

Инсталирах я, като я пусна ми даде: Windows has stoped working..... Някъде четох че не върви на лаптопи.

(с Vista съм)

Инсталирах я, като я пусна ми даде: Windows has stoped working..... Някъде четох че не върви на лаптопи.

(с Vista съм)

За лаптопи не знам, каква е конфигурацията на лаптопа?

Тъкмо си мислех, че няма игра с по-кофти управление на моторните превозни средства и ето една - Saints Row 2. Ужасна работа е, при 50% от завоите не може да се уцели пътя, дори е малко зор да се кара и в права линия (когато дойде момент за изпреварване). Крайно неоптимизирана и не до там детайлна като GTA 4 :blink:

Скрийн:

saintrow2ow5.th.jpg

GTA IV е 100 години по напред от Saints row 2.Все едно съм си пуснал Vice City с кода onspeed,общо взето контрола е такъв.Много смотан клонинг на GTA тази игра не става за нищо.

Лелеее, не занм за вас, но от скрийна разбрах, че самият интерфейс ще ми вади очите :) Тоя юмрук, защо не го сложат напраов по средата на екрана?

Хора, един приятел ми каза, че това е последната GTA игра. Вярно ли е това? ohmy.gif

Хора, един приятел ми каза, че това е последната GTA игра. Вярно ли е това? ohmy.gif

Защо не го попита откъде е взел това инфо? Ако Рокстар не са обявили, значи е слух. Според мене ще има още от поредицата, няма защо да я спират - те се къпят в пари сега, заради тези игри. Може да са решили да я прекръстят, знам ли... :rolleyes:

някои подкарали е играта под windows 7

Лол! Би трябвало да тръгне :angry:

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Слуховете бяха за Need For Speed поредицата, а не за GTA. GraffiK_POP_FAN... провери си приборите за нощно виждане biggrin.gif

и GTA IV тръгна най накрая на седмицата (windows7) biggrin.gif

ето и малко резултати бечмарк теста:

Statistics

Average FPS: 19.36

Duration: 36.99 sec

CPU Usage: 95%

System memory usage: 61%

Video memory usage: 95%

Graphics Settings

Video Mode: 800 x 600 (56 Hz)

Texture Quality: Low

Render Quality: High

View Distance: 7

Detail Distance: 1

Hardware

Microsoft Windows 7 Ultimate

Video Adapter: NVIDIA GeForce 7600 GS

Video Driver version: 181.20

Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+

хората с добри видео карти да слагат:

и да видят за каква разлика става на въпрос сравнение с виста ( за хр не знам щото не съм играл играта на хр)

текстурите могат да се сменят но при мен на медиум ми влиза в критичната зона на видеото (става червено и изписва надпис че ресурсите на в картата са в критичната зона демек доста прехвърлени)

Редактирано от jofena (преглед на промените)

хората с добри видео карти да слагат:

и да видят за каква разлика става на въпрос сравнение с виста

За каква? :hush: По-добре ли върви?

Истинско чудо, че въобще си я подкарал на 7600GS и то с почти 20FPS!!!

За каква? :lol6: По-добре ли върви?

Истинско чудо, че въобще си я подкарал на 7600GS и то с почти 20FPS!!!

да има доста голямо подобрение на графиката , дори и при минималните настройки (които са при когато пуснеш играта за 1 път) , и маи няма да дочакам видео карта съвместима със ДХ11 и ще взема яко от 9 серия на нвидиата .

може и да е от самите драйвери , но фифа2009 + вградените драйвери (преди да сложа 181.20) вървеше по добре когато бях с виста и то не със вградените ,а с последните налични драйвери които бяха 17х.хх на нвидиата.

windows 7 е по бърз от вистата.

игрите вървят по добре на седмицата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.