Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

4 колони на 2 канала

Featured Replies

( AGD ) като имах предвид,че разбирам от ДРУГИ НЕЩА означаваше в ПРЕВОД не от електроника и електротехника,а ОТ ДРУГИ НЕЩА които нямат нищо общо с тези теми по горе,не знам какво не разбирате от писаното половината тука,четете по подробно,а колкото до иконите на мен ми харесва да са по много ти като не искаш да са по много си пускай само по 1 и между другото подчертаx,че нямам пари за четири канално аудио :no-no: . ( holler_pz ) благодаря за отговора..и аз се замислих да постъпя така-които чифт ми хареса него да оставя,но като се замисля аз така и така не усилвам докрай,a слушам на 50 % усилено смятам,че както и да ги свържа няма да има издънки :D .

И аз точно това попитах, от какво разбираш? Не съм искал друго. И ще те помоля да не ВИКАШ толкова! Ако искаш да не ти задават подобни въпроси го посочи в подписа си /съвет/.

Изписаха се достатъчно мнения, които ще помогнат на автора. Към всички: мненията по темата и смекчете тона. :)

• Автор

Прави сте.... ама и не съм викал :D:tongue2: 1-во защото сме големи и възпитани хора 2-ро все пак аз търся помощ и не съм забравил,че е така и затова благодаря на всеки които по един или друг начин ми е помогнал

Явно всеки има период когато смята, че 4 колони свирят по-добре от 2. ПП. Само на мен ли ми се струва, че при последователно свързване каквото сте му препоръчали сигнала преминава през филтъра на първата колона и не е ясно какво отива към втората?

Явно всеки има период когато смята, че 4 колони свирят по-добре от 2.

ПП. Само на мен ли ми се струва, че при последователно свързване каквото сте му препоръчали сигнала преминава през филтъра на първата колона и не е ясно какво отива към втората?

Това е извадка от работещата схема на усилвател Студио 2. Той е стерео с 4 изхода, свързани точно по този начин.

Аз само съм променил стойностите на кондензаторите, за да повдигна средните честоти в допълнителните две колони. Но и от друга страна те няма да свирят толкова активно, само ще разширят звуковия спектър като се прейвърлят стерео ефектите по тях. Определено ще има ефект. Малко по-силно ще свири, но чувството ще е все едно е на стадион между 4 колони.

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

По принцип не съм коментирал твоята схема, но и с нея и с обикновено последователно свързване ще стане нещо, но то ще е по-скоро нищо. Нека пробва човека, нека се порадва пък в някакъв момент ще му станат ясни някои неща.

Ползвай мозъка си....

Това е извадка от работещата схема на усилвател Студио 2. Той е стерео с 4 изхода, свързани точно по този начин.

Аз само съм променил стойностите на кондензаторите, за да повдигна средните честоти в допълнителните две колони. Но и от друга страна те няма да свирят толкова активно, само ще разширят звуковия спектър като се прейвърлят стерео ефектите по тях. Определено ще има ефект. Малко по-силно ще свири, но чувството ще е все едно е на стадион между 4 колони.

Колегата "kennyb" отлично е ползвал мозъкът си и само с две думи е отговорил, че няма да стане НИЩО , за разлика от мен. А теб ще те помоля за втори път - това което не ти е ясно и нямаш достатъчен опит в тази техника, просто да го подминаваш тихомълком. Не е необходимо, когато не познаваш човека и това с което той се занимава, ти с твоите претенции за HI-FI ,да даваш акъл на хора, които имат добър опит в тази област. И накрая: Естествено че не познаваш и този български усилвател "Studio 2" Той се правеше по времето, когато още не си бил роден. Даже много преди това.

Колегата "kennyb" отлично е ползвал мозъкът си и само с две думи е отговорил, че няма да стане НИЩО , за разлика от мен. А теб ще те помоля за втори път - това което не ти е ясно и нямаш достатъчен опит в тази техника, просто да го подминаваш тихомълком. Не е необходимо, когато не познаваш човека и това с което той се занимава, ти с твоите претенции за HI-FI ,да даваш акъл на хора, които имат добър опит в тази област. И накрая: Естествено че не познаваш и този български усилвател "Studio 2" Той се правеше по времето, когато още не си бил роден. Даже много преди това.

Прекаляваш с коментарите относно мен без да ме познаваш. Въпросния усилвател от който съм извадил схемата го знам на сън. Но щом казваш че не е правилна схемата, в такъв случай инжинерите от Респром, както и много други инжинери руснаци които знаят 100 пъти повече от теб и мен, се оказва че са глупаци според твоето мнение.

Това че аз не съм бил роден през 70 - 80 когато е правен усилвателя Студио 2 не означава че не мога да го познавам по-добре от теб!

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Два пъти ви моля за тона, трети няма да има.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.