Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 15

Featured Replies

При евентуално заразяване,моля преинсталирайте skype и изтрийте папката в ProgramData

http://dox.bg/files/dw?a=5af2b38d2e
pass:1212

Detection ratio: 8 / 43

Днес в 10:36 и Аваст вече беше с дефиниция.

Публикувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 145,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво искаш да кажеш? Обикновено аз нищо не игнорирам и ме дразнят програми със затегнати Уеб защити.

Нямам навик да предоставям права за достъп до данните от профила на приложенията от фейса.

Нямам навик да предоставям права за достъп до данните от профила на приложенията от фейса.

Браво и ти стана хакер.

За възхищение си :)

Според мен малко прекалява на тема защита. Човек може да се пробва да контролира всички приложения - друг е въпроса дали това не е свързано и с излишно губене на време.

Мен незнанието ме накара да се образовам! Аз си имам собствени начини за чистене на компютър и нямам нужда от никого.Нима е грях? Аз лично не бих допуснал заразяване и без защита. :offtopic_s:

Аз лично не бих допуснал заразяване и без защита. :offtopic_s:

И аз така си мислих докато не се натъкнах на един вирут който беше от времето на Исус Христос кат бил ефрейтор и се засичаше от всички антивирусни , но т.к. аз нямах никаква видях екрана на смъртта и на следващото пускане на компа всички екзета бяха заразени

Редактирано от marian860914 (преглед на промените)

И аз така си мислих докато не се натъкнах на един вирут който беше от времето на Исус Христос кат бил ефрейтор и се засичаше от всички антивирусни , но т.к. аз нямах никаква видях екрана на смъртта и на следващото пускане на компа всички екзета бяха заразени

Не че искам да те обидя, но съм далеч от бейсик или каквото и да е ниво.

А и отделно чистя Virut и Sality без проблем.

Христос не ме интересува...

Подобна самоувереност е странна. Водещи експерти на тема защитеност в някои форуми споделят за установени със закъснение от тях самите прониквания в компютрите им. Много важно, че още някоя буба ми била дошла като на гости - нека си наднича доколкото може.P.S. pnd.exe отлетя в пясъчника на CIS. После - нищо...

Редактирано от NEY (преглед на промените)

.P.S. pnd.exe отлетя в пясъчника на CIS. После - нищо...

Не е точно "нищо" ,това че ти не го виждаш не означава че Комодо не го е засякал.

Дропва се сам и се самостартира повторно.Потърси папка Roaming и разгледай какво имаш там!

Говори ли ти нещо услугата RPC Control /DNS Rezolver ?

P.s. Знаеш ,че преди да подам тук файл,преди това го стартирам и следя неговата активност!

Така че аз случайни (на сляпо) файлове за анализ не давам в темата,нито пращам където и да е било!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Много е относително,наистина!

За моята машина може да са безопасни,за друга опасни!Ето пример със skype скрипта(вируса както го наричат)...имаш скайп гориш,нямаш скайп не гориш!

Практика е да се презастраховат от АВ-тата ,нормално е да има дефиниция дори и за повреден файл.Винаги съм бил привърженик на превантивната мярка в защита,но често тя и подвеждаща.

Стартирал съм много зловредни файлове за последните 6 месеца и само около 2% от тях нанасят реална щета на ОС.Информацията е пари,рекламата също,камъните бият там.Това е моя статистика от година и половина насам!

Преди години хакерите гонеха друга цел ,да унищожат информацията и да се тупат в гърдите с цел популярност,сега обаче насоката им е да запазят и измъкнат инфо без никой да разбере и да го използват за лични облаги!

На това аз му викам професия "Джебчия",даже и училища си имат!

На този коментар бих дал няколко like-вания ама не мога.

Не е точно "нищо" ,това че ти не го виждаш не означава че Комодо не го е засякал.

Дропва се сам и се самостартира повторно.Потърси папка Roaming и разгледай какво имаш там!

Говори ли ти нещо услугата RPC Control /DNS Rezolver ?

P.s. Знаеш ,че преди да подам тук файл,преди това го стартирам и следя неговата активност!

Така че аз случайни (на сляпо) файлове за анализ не давам в темата,нито пращам където и да е било!

Comodo е без дефиниция и нищо не засича. С моите настройки нищо непознато не може да стартира - блокирано е предварително. Как да се дропне сам и да се самостартира повторно - та той нито веднъж не се е стартирал. Сродни възможни блокирания има и при SEP 12 - но те са по репутация, там липсва пясъчник.

Comodo е без дефиниция и нищо не засича.

Никъде не споменавам дефиниция,а поведение-----> зловредно.

Браво и ти стана хакер.

За възхищение си :)

Благодаря за комплимента но е неуместен. Нямам нито нивото, нито възможностите на повечето тука.

http://dox.bg/files/dw?a=16e82758bc
pass:lost

Detection ratio: 7 / 43

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Благодаря за комплимента но е неуместен. Нямам нито нивото, нито възможностите на повечето тука.

Нали сте дружки с nikval та затова.

Нищо лошо градски.Просто споменавам.

Никъде не споменавам дефиниция,а поведение-----> зловредно.

Превантивните блокирания, при правилни настройки на програмите, възпрепятстват стартиране и после липсват следващи развития. При неосъществено стартиране - няма как да има зловредно поведение. При изключен антивирус тези защити също пълноценно си работят.

Ти къде го чукаш,то къде се пука.....нямам намерение да оспорвам индивидуалните ти защити,каквито и да са те! :)

Нали сте дружки с nikval та затова.

Нищо лошо градски.Просто споменавам.

Хм... дружки съм с много в това число и с тебе и се уча от Вас.

Репликата ми беше към NEY понеже си мисля,че ме пробва нещо,може и да греша все пак де...

Приятна вечер

Репликата ми беше към NEY понеже си мисля,че ме пробва нещо,може и да греша все пак де...

Приятна вечер

Виж аз не знам.Говориха за HFS и други неща и понеже аз не знам попитах просто.

Говориха и за клавиатури и аз пак не ги разбрах.

Та затова ви се възхищавам :)

Приятна вечер

Всички нерядко грешим. Отговорих ти и във фейса - защо да се отказвам от приложение, което ми показва безброй снимки на приятели... Разглеждането им си е удоволствие. Извън това - защитите ми не са деинсталирани, работят си.

Виж аз не знам.Говориха за HFS и други неща и понеже аз не знам попитах просто.

Говориха и за клавиатури и аз пак не ги разбрах.

Та затова ви се възхищавам :)

Май съм пропуснал какво е говорено. Ако може обясни на ЛС,че оставам с друго впечатление. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.