Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 15

Featured Replies

Вие сте на ход:

http://data.hu/get/5797859/Sample.rar

Не се заблуждавай с тая "торба с вируси", че придобиваш реална представа за качествата на антивируса си!
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не се заблуждавай с тая "торба с вируси", че придобиваш реална представа за качествата на антивируса си!

Хаах добре че ме просветли..

Хаах добре че ме просветли..

математиката и статистиката не са ти силната страна....по-добре е да си вдигаш щангите... :rolleyes:

Има ли заплаха тук http://dox.bg/files/dw?a=ce574a9921 Според мен има - но за мен тя си е пренебрежимо невалидна. Защо да има шанс - като може и да няма... Току-що доизгледах тази 72-ра серия. А според Вас как е положението? Интуитивно усещам да спят повечето Евроантивируси - аз обаче не ползвам нито един от тях сега...

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Не мога да повярвам , този вирус stat.exe е на около 2 години , а AVG и DrWeb още не са го добавили в дефинициите си :ohmy: паролата на архива е 123

Когато преди 2 години го тествах каква работа върши , при стартирането му копира всички PDF , Exel , Word и Text файлове със съдържание в тях от дял " D " във " C " и искаше да ги праща някъде в нета.

Не мога да повярвам , този вирус stat.exe е на около 2 години , а AVG и DrWeb още не са го добавили в дефинициите си :ohmy: паролата на архива е 123

Когато преди 2 години го тествах каква работа върши , при стартирането му копира всички PDF , Exel , Word и Text файлове със съдържание в тях от дял " D " във " C " и искаше да ги праща някъде в нета.

Това не е чесТно. Пак статистик и пак Касапа статистически го недолюбва , бил електронен шпионин,трака по клавиатурата и си прави графики :clown:

Публикувано изображение

http://dox.bg/files/dw?a=1f0516e6b7

Comodo остави 1 файл - utc152 (авторско право на Олег Агронович 2002).

Кингсофт въпреки огромният си облак също не се обади :eek:

Докладвах и ги смъмрих :D

Кингсофт въпреки огромният си облак също не се обади :eek:

Много бавно стигаш до изводи, до които стигам с един едничък (но подходящ) тест! :rolleyes:

Много бавно стигаш до изводи, до които стигам с един едничък (но подходящ) тест! :rolleyes:

И ще ни светнеш ли непросветените за този едничЪк но подходящ тест? Ще си водим записки обещаваме...

Имам и още един въпрос:

- Защо си добавил втори антивирус Авира към действащият в реално време Нортон ,нямаш доверие на Нортончо или е част от тест? От последният ти тест с двете програми Авира доминираше над Нортон. тогава не е ли по добре просто Нортончо да го разкараш и да се довериш на Авира?

И ще ни светнеш ли непросветените за този едничЪк но подходящ тест?

Не!

- Защо си добавил втори антивирус Авира към действащият в реално време Нортон...

Защото Нортон има известен проблем с вредни вредни страници и грубо казано на тях е 50:50...което на мен не ми допада!

От последният ти тест с двете програми Авира доминираше над Нортон.

не е доминирала! имаше разлика само 2 засечки...все пак не забравяй, че когато правя тест, записвам всичко- кой, какво и по какъв начин блокира!

тогава не е ли по добре просто Нортончо да го разкараш и да се довериш на Авира?

Не! Нортон има една дузина други качества, които са ценни и ми допадат и които ги няма Авирата. Нортон е много "гъвкава" и "еластична" програма, което аз считам за голям плюс...и дума не може да става да го заменя с Авира! Авирата ми е много удобна като "втори пласт" защита.

...

И да добавя: ако някога трябва да сменям Нортон, бих го направил само с Битдефендер!

Редактирано от Статик (преглед на промените)

не е доминирала! имаше разлика само 2 засечки...все пак не забравяй, че когато правя тест, записвам всичко- кой, какво и по какъв начин блокира!

Да бе...от първите 10 адреса 7 бяха на авира и на един реагираха и двете програми...

Къде ги видя тези 2 засечки ?

Ето ти и клипа и за всеки случай съм си го свалил :ph34r:

Ето ти и клипа и за всеки случай съм си го свалил :ph34r:

Браво на теб!

Освен, че търсиш конфронтация и предварително планирано заяждане (което е очевадно), какво друго съществено имаш да ми кажеш?

После да не се учудвай, защо все споменавам за вечно недоработения и недъгав касперски!

....

Ще ме накараш да се преместя в другия конкурентен форум, ако продължаваш в този дух!

Къде ги видя тези 2 засечки ?

Нортон има 20 засечки, Авира има 22, има и 2 общи засечки и 1 незасечен файл, т.е. общо 45!

Друг път недей да спориш с мен....все още съм добре с паметта! :smash:

Браво на теб!

Освен, че търсиш конфронтация и предварително планирано заяждане (което е очевадно), какво друго съществено имаш да ми кажеш?

После да не се учудвай, защо все споменавам за вечно недоработения и недъгав касперски!

....

Ще ме накараш да се преместя в другия конкурентен форум, ако продължаваш в този дух!

Знаеш ли колко ми дреме дали пишеш някъде. :D

гледай да не останеш само ти тук...

Гледам нещо из темите си се вихрил яко днеска....Видях и оня много посещаван конкурентен форум...май само ти си пишеш там :D
qihoo360 остави 65 в папката очаквам да видя облака колко ще покрие. Опс паднаха още 5 облака действа и покрива заразите, затова ме кефи максимално

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

http://forum.laptop.bg/

https://www.virustot...sis/1352700398/

Публикувано изображение

В момента имам нормален достъп с Kaspersky PURE 2013 сутринта как е било нямам идея.

http://safeweb.norton.com/report/show?url=http%3A%2F%2Fforum.laptop.bg

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.