Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 15

Featured Replies

Защитата ми блокира изображението, а Нигма ме доведе тук http://thepiratebay.tn/thepiratebay.se/torrent/7642187/Pink_Floyd_The_Story_Of_Wish_You_Were_Here_-_2012.720p.x264.DTS Може и още нещо да има - като за тази тема. А тук как е http://thepiratebay.tn/thepiratebay.se/torrent/7642187/Pink_Floyd_The_Story_Of_Wish_You_Were_Here_-_2012.720p.x264.DTS

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 145,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

При башпиратите Кингчо си намира Win32.Troj.Generic.a.(kcloud), Сепчо - Adware.Clkpotato!gen3, Комодчо - ApplicUnwnt.Win32.AdWare.HotBar.DE. За сравнение с Касперски - not-a-virus:AdWare.Win32.ScreenSaver.i. Обаче защо няма желаещи да разглеждат и пробват?

Просто, защото никой не може да ти хване логиката и да те разбере какво искаш да кажеш, и какво предлагаш......

Редактирано от hUstle - TimeOut (преглед на промените)

Просто, защото никой не може да ти хване логиката и да те разбере какво искаш да кажеш, и какво предлагаш......

Абсолютно,тъкмо щях да питам какво да пробваме :)

Ето линка отново....

MSE не лови-пратено.

Публикувано изображение

Някой няма ли нещо по-мащабно като добре познатите руски или полски пакове ?

Ето нещо от мен тогава;

http://rghost.net/41681811
парола: infected

Ето нещо от мен тогава;

Публикувано изображение

Публикувано изображение

и започвам с пращането

NIS 2013:

1-во, разархивиране при вкл. защита - премахна 4 или 5.

2-ро, сканирах за да видя дали нещо не е пропуснато.

3-то, NPE......

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето нещо от мен тогава;

Затвръждава се мнението ми, че Аваст много е заякнал!

След разархивирането остави 5 бройки, като едната не е Win32 приложение:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Двата файла ("катинарите") бяха прибрани от автоматичния сандък, при стартиране, и дефакто остнаха 3 парчета!

Публикувано изображение

казвам аз, че новият Аваст ще отнесе Касапа...не вярвате. След малко ще го пробвам и него!

Статик - ами има или няма FP!? Какво уникално шрифтче...Някой брои ли ги и как? Защото и пиратите не знаят как да ги преброят - а сега някои май ми се поразсърдиха заради линка с бубата при записа на Пинк Флойд.

Ето нещо от мен тогава;

Qihoo 360 залови това:

Публикувано изображение

Оставено това:

Публикувано изображение

Ето нещо от мен тогава;

Трябва да съм честен- Касперски се представи отлично, НО...много е бавен бе! Аваст ги опука за нула бройки, а Касапа искаше и ръчна намеса.

След разархивиране остави 6 броя

Публикувано изображение

Ръчното сканиране и последвалото ръчно искане за изтриване, остави само този, дето не е Win32

Публикувано изображение

Когато засича, засича...немога да не го отбележа! Въпреки всичко съм впечатлен от Аваст- за мен е много добър резултат!

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение И какво стана то ... :) ?

Аваст, Касапа :) знайш кога :)

не се заричай...миналата вечер го видях динамично, че загуби. Ако се има впредвид колко много "напън" има вкаран в Касапа, за да постига това, КПД-то му е по-ниско от на Аваст.

Редактирано от Статик (преглед на промените)

Вкарахме и коеф на полезно действие това ми хареса ;) Според мен си леко пристрастен и все се поопитваш да докажеш колко е видите ли така.... в забежка. Това разбира се е твоето мнение и го уважавам, моето е по-различно.

Статик - ами има или няма FP!? Какво уникално шрифтче...Някой брои ли ги и как? Защото и пиратите не знаят как да ги преброят - а сега някои май ми се поразсърдиха заради линка с бубата при записа на Пинк Флойд.

@NEY сложи и ти некоя снимка за разнообразие :)

@NEY сложи и ти некоя снимка за разнообразие :)

Ще го обидиш :)

Доизтеглям Пинк Флойд - реликва си е. По ми е интересно от разни снимки! Някой от Вас направи ли го? Буби колкото искаш ...навсякъде...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Aten, бубата може да бъде бастардисана и да се изтегли файла с Пинк Флойд. Приключих и мога и някъде другаде да го кача - нищо, че е над 2 GB и е HD. Касае се за класика отпреди 37 години. Друг успя ли да го изтегли? Това също си е тест за защитните програми.

Comodo IS Premium:

На @Ney Пинк Флойд - Публикувано изображение

Архива - останаха 4 след разархивиране - в карантината 20 парчета - Публикувано изображение

След сканиране одялка още 1 - Публикувано изображение

Остават 3. Антивируса на Варана въобще не е за подценяване - работят здраво и забелязвам, че все по-бързо добавят дефиниции...

Пък и нали съм по сянка - стартирах ги и трите бяха "опесачени" - Публикувано изображение

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Публикувано изображение

Първия го дава, че е повреден, а втория и третия (не съм гледал по МD5, но по-големина са еднакви)...и май пропуска се свежда до 1 файл.

За чист антивирус бива. :)

The file 'EcYdbYWf.exe' has been determined to be 'DAMAGED FILE (UNDER ANALYSIS)'. In particular this means that this file is damaged and not working properly. We could not find any malicious content. However the heuristic detection module may still detect this particular file even though it is damaged. In that case we will not adjust and remove detection for this damaged file.

...и май пропуска се свежда до 1 файл.

За чист антивирус бива. :)

Тя е за медал Авира-та,не за похвала :)браво на участниците от мен за тестчето :yanim:

П.П. От MSE нема резултати нито са ми отговорили нито пък дефиниции са направили - Win 8 е приоритет май.

П.П.2 Забравих и Аваста е за медалче-много добри резултати.

Редактирано от Ганю (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.