Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 15

Featured Replies

...

Редактирано от СелянинЪт (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
Разсъждавам логично! Никоя от водещите програми не може да има такава детекция- около 70%! Това е в разрез с всякакви тестове! Затова се опитвам да търся причината..а тя е една- има много "пълнеж" в архивите, което се оказа и вярно! Ти обърна внимание, че 80% от незасечените файлове са разни PUP-ове, т.е. т@ш@к! 

Ами ако приложим скана ти с MBAM, и резултата на Комодо, Дифендъра пак е с по-малко открити неща. Разсъждавам логично :)

Редактирано от Бай Димо (преглед на промените)

пп. ще те помоля да не ми се заяждаш на дребно, да не те почвам и аз...и да разваля на бързо седянката!

Откога изтъкването на даден факт е заяждане ? Или всичко, което не ти е удобно е заяждане, като имаш да ми се прайш на Мачо и да разваляш седянаки ми пиши на ЛС, да не напуснеш първи седянката ;)

Да добавя само, че тази спай-програмка няма махане! Няма я нито в "програм файлс", нито в "добавяне/премахване" на програми!

При инталацията Комодо засече уж нещо, но сега програмчето си другарува заедно с гущерчето в трея. МВАМ също е сляп!

Гледай клипчето  COMODO Internet Security vs Trojan.Fake Alert и ще видиш колко издържа спай-програмката :clown:

....

пп. ще те помоля да не ми се заяждаш на дребно, да не те почвам и аз...и да разваля на бързо седянката!

sorry, но къде видя заяждане ?  Нервен ми се струваш,тоя румънец ако си навит мога да го направя като коледна елха и без това му е време вече :D

За втори път предлагам "двубой" м/у AVG  (който аз ще представлявам) с/у който кажете(без Комодо той е фаворит за мен),аз бих искал с/у "уникалния ловец" румънеца,ко ша каеш? На к'вот каеш,динамичен,пасивен ...к'вот решиш.

Мдаа....аз бях дотук!

Стига...дай да мерим п@@ки ,казах ти нека да си направим весело.За някъв си софтуер ...за кой път вече?? Никси преди време темата за Касапа щеше да трие ;)

P.s. Тогава да Ви пожелая Весели Празници!А на ИНДИАНЕЦА специално,дълги бели нощи.

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

sorry, но къде видя заяждане ?  Нервен ми се струваш,тоя румънец ако си навит мога да го направя като коледна елха и без това му е време вече :D

За втори път предлагам "двубой" м/у AVG  (който аз ще представлявам) с/у който кажете(без Комодо той е фаворит за мен),аз бих искал с/у "уникалния ловец" румънеца,ко ша каеш? На к'вот каеш,динамичен,пасивен ...к'вот решиш.

Ако инженерът не е навит аз винаги съм насреща с каkвото кажеш от тези:

http://www.raymond.cc/blog/comprehensive-list-of-free-anti-virus/

:shy11:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Весели празници на всички! Аз утре съм на прасе с приятелката ми  :cooking1:  :beer:

Точно начина по който го правиш е с цел, да ме дразниш! Много лесно би било или изобщо да не пиша за резултата от теста, или да си измисля резултат (както ти си направил), изчаквайки друг да даде резултат! Аз без никакви задни мисли, давам това, което излиза, ти тръгваш да ми се перчиш (умишлено)! И това го правиш за трети или четвръти път, което ще ме принуди да прекратя цялостната комуникация, с боклук като теб!

Тези изблици на анализ ги остави за хората, които не са ти чели постовете, в което Нис се е справил по-добре от КИС и това винаги се натъртва. Аз няма да те определям какъв си, както ти мен, понеже с дамите се отнасям Джентълменски :) Дали ще прекратиш комуникация или не е твой избор. Аз лично не мога да кажа, че сме имали кой знае какво за прекратяване, че да ме натъжиш :) Весели празници :)

Редактирано от Бай Димо (преглед на промените)

Някои хора не се променят и това е добре. Човек като си загуби идентичността не е нищо. Тъй че спокойно и не се карайте,че почвам да се притеснявам, че дадох архивите. А това,че вътре е сбирутак това е ясно. Такива са тестовете на SafetyGate.ru и Comss.ru 

То всички тестове са сбирщайн....После и авторите им се чудят кое беше по-вярно....

Защо пускаш подобни неща? Защитите ми тръгват на война с тях - и става каша....Накрая все моите надделяват - защото им помагам....

Защо пускаш подобни неща? Защитите ми тръгват на война с тях - и става каша....Накрая все моите надделяват - защото им помагам....

Виж заглавието на темата и тогава критикувай. Ако е проблем няма да давам повече нищо,мога и сам да си тествам. 

367 файла  http://us.ua/992633/

pass: infected

...и да не се скарате пак  :)

avast! Free пропусна 163 и залови 204

http://prikachi.com/images/316/5642316O.png

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Авира остави 118 файла.

Голямо пращане, добре че немците са поопоравили онлайн формата, бързо става. 

Има и чисти файлове естествено...

Това опитва ли да се свърже с нета? http://www43.zippyshare.com/v/18793893/file.html

При мен стената на СЕП мълчи, а иначе се засича като Infostealer.Gampass

https://www.virustotal.com/file/469ef53d2af1def9ac634ea5edc8cf079c69f27a487a532ff5edd5164c7bad58/analysis/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.