Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 15

Featured Replies

Ми антивирусната ми, не се обади. За да пусна филма се наложи да сваля някакъв си lite плеър, свалих ги нищо. :ohmy: Хаха, буболечкова среда вика. :D

Ако тези файлове са зловредни,ще имаш нужда от чистка.Това са dll файлове които са в системата ти след стартирането на avs media player.exe

http://dox.bg/files/dw?a=d649-c8d8cchttp://dox.bg/files/dw?a=762-e2aa95b 

P.s. Малко по-късно ще изтрия връзките за сваляне,поради съображения за сигурност! 

Редактирано от lost in... (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 145,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

С инсталирането на този lite плеър си си поканил буба на гости.  Защитата ми я блокира и класифицира.Сайта е на пирати - нормално си е.

О, не си ме разбрал. Аз само свалих плеър, но не го пуснах. Дори и да бях го стартирал, след 10тина минути щеше да е обезвреден. Визирам случая по-горе с Kaspersky Security Network. Може да погледнеш това клипче:

Само трябва да знаеш английски. ;) Да ти кажа, никога не съм се страхувал от инфекции.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Май някой не е разбрал в коя тема се намира :)

Дай една заплаха да ти покажа :))

Недей че ще му спреш рекламата  ;)

Недей че ще му спреш рекламата  ;)

Виж сега, приятелю, ще ти кажа две неща: първо, никъде не пише, че е забранено да се рекламира, второ - аз съм наполовина руснак, чувствам се повече като такъв, отколкото като българин и съм горд.  Да допълня, че тази антивирусна, за разлика от много други, не реве за всеки крак, пач или генератор на ключове.

:offtopic_s:

От известно време не пиша само тествам, но не мога да се въздържа и да изкажа радостта си, че отново се поражда "тръпка" м/у участници във форума. Реклами ала - бала, нужно ли е да се рекламира нещо, което и без това не превъзхожда, с кой знае какво безплатните програми ? А маркетолога, който рекламира, нали знаеш, че като се отпуснеш да рекламираш и изтъкваш, че си повече горд, че имаш руска жилка отколкото българска загуби аудиторията за своите рекламки

:) Comodo :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

:offtopic_s:

.. нужно ли е да се рекламира нещо, което и без това не превъзхожда, с кой знае какво безплатните програми ?

А маркетолога, който рекламира, нали знаеш, че като се отпуснеш да рекламираш и изтъкваш, че си повече горд, че имаш руска жилка отколкото българска загуби аудиторията за своите рекламки :)

Comodo :)

Тези ги разправяй на някой селски келеш. ;) За второто, двете неща са свързани. Жалко за теб, че мислиш така първобитно.  PS: Comodo-то е дърво, нищо лично. :)

Тези ги разправяй на някой селски келеш. ;) За второто, двете неща са свързани. Жалко за теб, че мислиш така първобитно.  PS: Comodo-то е дърво, нищо лично. :)

За да говорите подобни небивалици явно изобщо не сте запознати с идеологията и възможностите на варана!

За да говорите подобни небивалици явно изобщо не сте запознати с идеологията и възможностите на варана!

Искаш да ми кажеш, че безплатните са като платените? Хаха! От какво ще печели една компания, ако се ползват free продукти? Освен това, с последната си версия comodo са изкопирали най-нагло главната страница от kaspersky 2012/13.

Искаш да ми кажеш, че безплатните са като платените? Хаха! От какво ще печели една компания, ако се ползват free продукти? Освен това, с последната си версия comodo са изкопирали най-нагло главната страница от kaspersky 2012/13.

Не съм казал това и не ми преиначавайте думите. Говорех за възможностите на Comodo, а не направих сравнение между платените и безплатните програми!

Една компания може да печели от доста места - реклами, дарения, платени услуги (geeks buddy) и т.н. а това какво е изкопирала мен хич не ме интересува, стига да е направено качествено.

Има си органи, които се занимават с проверки на това кой кой патент е нарушил. Мен ме интересува като домашен потребител да използвам най-добрия баланс между цена и качество на един продукт. А и доста програми копират от доста конкуренти, но това не е достатъчно - важно е как е реализирано. То и HaoZip си е 100- процентово копие на WinRaR при това приложението е напълно безплатно, но това не го прави по-лош от двата - дори в някои тестове го превъзхожда! :)

Comodo не им е нужно да копират каквото и да било не само от Касперски.  Те само за няколко години вече са при най-добрите - а безплатният им интегриран пакет си е истински уникат.  Откровено  може да се препоръча за всякакви категории ползватели.

Да не говорим, че една от най-големите разлики между платените и безплатните програми е техническата поддръжка.

За фирми може и да е важно условие, но за технически грамотен домашен потребител не е чак от такова значение...което и компенсира основната разлика в полза на безплатните продукти.

А ако се използва многопластова защита разликата съвсем се стопява. ;)

Каква разлика?  Ако безплатно ми предоставят за у дома KIS 2013 -  аз бих предпочел безплатния CIS...  Но не е тази темата за препирни, реклами и антиреклами.

Каква разлика?  Ако безплатно ми предоставят за у дома KIS 2013 -  аз бих предпочел безплатния CIS...  Но не е тази темата за препирни, реклами и антиреклами.

Тази антивирусна не е за всеки, нормално да предпочетеш другата. ;) Но хайде стига, че се отплеснахме.

Касперски, ето ти тук още буби  http://watchtretopoluvremeonlinefree.zmovie.ws/   Успя ли най-после да го гледаш този филм?  С месеци се чудя защо му дават толкова високи оценки в Русия и Украйна.  Филмът е любовна историческа драма и ако изключим антибългарското - заслужава си да се гледа. Поздрави

Касперски, ето ти тук още буби  http://watchtretopoluvremeonlinefree.zmovie.ws/   Успя ли най-после да го гледаш този филм?  С месеци се чудя защо му дават толкова високи оценки в Русия и Украйна.  Филмът е любовна историческа драма и ако изключим антибългарското - заслужава си да се гледа. Поздрави

И как реши, че страницата е заразена? Или така си мислиш, защото антивирусната така твърди.

Как да ти отговори човек, който многократно е пробвал всички защитни програми...  Не твърдя да е заразена страницата - там просто има изненади, но те не са за такива като мен. При  многопластова защита бубите нямат шанс.  Аз помагам на CIS Free  с още програми. Включвам ги от дъжд на вятър - за да не ми бавят ползваната ОС.  Колкото да обезсмислим буболечките. Зная - някои съфорумци при желание ги ловят и тук ги показват...

Бат Тоше 

1. При сваляне 

Публикувано изображение

2. Реакция на файловият антивирус след свалянето на файла 

Публикувано изображение

пп. Бат Тоше при правилни настройки  Касапчо осигурява солидна защита и без подпирачи отзаД. За този файл се вижда,че има дефиниция и дали е грешна или не е друга тема. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Бат Ники - мнението ми бе насочено към съфорумеца Касперски... А ти успя ли да гледаш прехваления в Русия македонски филм!?  Или точно Касперски те възпрепятствува!?  Мога и още линкове на пирати да посочвам  - въпреки протестите на македонците заради авторски права.Да не бяха изопачавали така лошо историята - тогава в пета българска армия 60 % са били техни момчета и е невъзможно те сами да са се окупирали... Не виждам защо прехвърлят някои грехове към България...

Касперски, ето ти тук още буби  http://watchtretopoluvremeonlinefree.zmovie.ws/   Успя ли най-после да го гледаш този филм?  

Нежеланата препратка е премахната,естествено виновника отново беше  java script 

http://zmovie.ws/movieonline/Treto-poluvreme-(2012)

Имаш благодарности от Катето :)

Как да ти отговори човек, който многократно е пробвал всички защитни програми...  Не твърдя да е заразена страницата - там просто има изненади, но те не са за такива като мен. При  многопластова защита бубите нямат шанс.  Аз помагам на CIS Free  с още програми. Включвам ги от дъжд на вятър - за да не ми бавят ползваната ОС.  Колкото да обезсмислим буболечките. Зная - някои съфорумци при желание ги ловят и тук ги показват...

Hello,

The specified URL was added to black list.

Thank you for your help.

Regards,

Andrey Artyushkin

Virus Analyst | Kaspersky Lab

;)  

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.