Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 15

Featured Replies

От 99 остави 31 ...

Публикувано изображение

Останалите пратени...

П.С: моля другия път слагай парола на архива...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Така като гледам лошо за Доктора :)

Използвах ти снимките (от Комодо и Есет), като доказателство, дано не ме съдиш за плагиатство :)

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Интересна дискусия се получи: http://forum.drweb.c...18

Въпроса ми е, колко наистина от въпросните образци са повредени и не представляват заплаха?

Въпрос към всички вас - на кой да вярваме, на тези които се презастраховат, като добавят (както в случая за 6те файла) излишни дефениции, или на онези (като доктора), които не добавят всичко ново, като зловреден код.Очаквам адекватни отговори без фенщина.

П.П. Абе несериозно ми звучи оправданието им, че дефиниции немат щото не били зловредни. Все пак става въпрос за папка със сто файла (повечето на 2 дни) бе алооо

П.П. Абе несериозно ми звучи оправданието им, че дефиниции немат щото не били зловредни. Все пак става въпрос за папка със сто файла бе алооо

Watch your keyboard, sir!

Next time you use any dirty language you'll be banned.

като гледам- следващият път май ще се аут. Не търпят руснаците (ама то и за другите важи) да им показват слабостите.

Мога да допусна, че не всички са зарази, но че нито един не е :) айстига де :) Ама се и базикат с тебе.. ако искаш питай ги дали не искат да ти дадат права и да им ги аднеш... като зловредни... икат всичко да качиш в тотала.. смешковци :)

Редактирано от hUstle - TimeOut (преглед на промените)

ЪЪЪ... значи, ако е счупен файла и не се стартира - каква дефиниция. Някои дават corrupt file. Друг е въпросът, че хънтвйки за новини ми попадна историята за един вид атака, мисля популярна - свалят файл и го стартират - изписва се съобщение, че файла е счупен и не може да се стартира. Обаче не е така. И случката се случва. Лично аз съм впечатлен от доктора и по-точно Seccurity Space - еми не е било от компютъра ми значи за Емси и Бит - Доктора - и то комбайнерски вариант не ми пречеше по никакъв начин - като ютия по вълна. Малко повечко подскача на страници, но пък от реалнозассечените зловредни страници, за които няма данни в черния списък блокира само скрипта, зловредника и си виждаш страницата. Говоря за 7. Осмицата не съм я ползвал.

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

Мога да допусна, че не всички са зарази, но че нито един не е :) айстига де :)

Така де, точно това ме провокира да им пиша, а те от своя страна какво?"Изпрати ни файловете да ги анализираме и че ти кажем" :shock11:

Ама се и базикат с тебе.. ако искаш питай ги дали не искат да ти дадат права и да им ги аднеш... като зловредни... икат всичко да качиш в тотала.. смешковци

Аз затова и започнах с големия черпак да им сипвам, ама ще ме баннат за нема нищо (и к'во от т'ва)

А за тотала са си съвсем сириозни, което на мен ми звучи несериозно!

Все ми е тая, просто констатирам!

Браво бе, руските програми/програмисти на сапун,а?Що си с толко плоско мислене?Все едно гледам NEY,TNN, Тодор или какъвто е там, в друга кожа - разлика няма!

P.S. Разбира се ще им задам въпроса, защо аджеба се получава така, да видим какво ще отговорят!

Бих желал никой да не гледа на мен по подобен начин. Ползвам руски език, но така и не харесах руските програми. Нещо повече - всичките не ги харесах и пак съм на вълна IDS + HIPS. Без антивирус като реалновремеви охранител... Не искам и УЕБ "защита" - защото грешките са повече от реалните ползи...

Въпрос към всички вас - на кой да вярваме, на тези които се презастраховат, като добавят (както в случая за 6те файла) излишни дефениции, или на онези (като доктора), които не добавят всичко ново, като зловреден код.Очаквам адекватни отговори без фенщина.

Добре е да има и от двата вида.Потребителя има избор,което много добре според мен.

Преди година го тествах Доктора - при мен резултатите му не бяха добри.Не е моята програма с една дума.

Няколко зловедника и адуер. Някои от файловете:

След разархивиране, и последващо допълнително ръчно сканиране по репутация, Нортон остави това:

Публикувано изображение

След това, с допълнително сканиране на остатъка са Авира, беше ликвидирано и "каркулаторчето"

При стартиране на зеленото "листо", Нортон блокира атака:

Публикувано изображение

562 Samples

http://www10.zippysh...43800/file.html

pw:infected

Сканирайте и докладвайте....

С изключена защита в реално време:

Публикувано изображение

След пускането и :

Публикувано изображение засече още :)

Та сега докато ги пращам хвана още ...... 83 оставени :)

Публикувано изображение

Редактирано от hUstle - TimeOut (преглед на промените)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

P.s. @hUstle ,водя с една бройка ;)

Всъщност не водиш, като пуснах защитата засече още един..

562 Samples

http://www10.zippysh...43800/file.html

pw:infected

Сканирайте и докладвайте....

Нортон остави 31 бройки.

Публикувано изображение

Последващо сканиране на остатъка с Авира, останаха само 16 бройки

Публикувано изображение

94.5% за Нортон- не е отличен, но е много добър резултат. А ако включа и Авира и МВАМ, общата защитеност на системата в "лабораторни" условия е 98,4%, което е вече е отличен резултат!

....

Колка останаха след Аваст?

Ако към Комодото пусна един скан с NPE какъв ли ще е резултатът ? :D

При мен в крайна сметка, след включване в играта и на резервните играчи, останаха само 9 бройки, които Нортон ги дава, че са са с ОК репутация, от които 5 са с цифрови подписи!

Всъщност не водиш, като пуснах защитата засече още един..

Аз ако бях с пусната защита,този шот нямаше как да го направя :) Сканирането е от контекстното меню,това означава че съм бил със спряна защита при достъп.

При мен в крайна сметка, след включване в играта и на резервните играчи, останаха само 9 бройки, които Нортон ги дава, че са са с ОК репутация, от които 5 са с цифрови подписи!

Отдели ли ги и дай да ги стартирам,ако ти се занимава,да разкърша облака малко :)

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Отдели ли ги и дай да ги стартирам,ако ти се занимава,да разкърша облака малко :)

Ееее...трябваше снощи да кажеш! По принцип нямам навик да "заделям"- тествам каквото тествам и излизам от "сянката"

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.