Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде отиде звуковата карта?

Featured Replies

Ненужни гимнастики. Най-добре да се наслаждава няколко месеца на вграденото аудио, да събира кинти и после да пише тук за нова машина. Настоящата, е доволно стара.

• Автор

Ненужни гимнастики. Най-добре да се наслаждава няколко месеца на вграденото аудио, да събира кинти и после да пише тук за нова машина. Настоящата, е доволно стара.

Настоящата машина още ми върши добра работа, за това мисля да я ползвам поне година още. Но да, явно ще трябва да си карам с вградената звукова.

Има решение - да изместиш видеото ако има възможност

Публикувано изображение

Или това - но не зная дали се продава

Публикувано изображение

Мислил съм за такъв вариант, ще проверя дали продават ПСИ кабел. Надявам се, че такава лента няма да пречи много на вентилатора на видеото.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Не ти ли работи вградената звукова та правиш тия гимнастики ? По този начин ще вземеш да опържиш видеото :(

Жал ли ти е да изхвърлиш тая карта ?

Между другото, видях, че вентилаторът на видеокартата е в задния й край и е покрит на около 1/3 от звуковата карта. За това не знам дали съществено ще влияе на охлаждането й. Как мога да следя температурата на видеото, че в АИДА-та не виждам да я показва?

Има решение - да изместиш видеото ако има възможност

Публикувано изображение

Или това - но не зная дали се продава

Публикувано изображение

В ибей вървят по 3-4$, но тук не ги намирам в никой магазин. Мога да почакам 2-3 седмици за доставка от Китай, но ми изниква въпросът как ще се закрепи картата, когато е свързана с такъв кабел. Само с металното краче, което я държи за кутията не мисля, че ще стане, а и то няма да може да се вкара до край, тъй като картата няма да е вкарана в слота с/у съответния отвор в кутията.

• Автор

Здравейте отновно, оказа се, че просто звуковата карта не влиза добре в слота. Не знам защо така е почнало да се получава, но от страната, близка до изходящите букси, картата леко се подава от слота. Натиснах я повечко, размърдах я на горе-на долу и компа я разпозна. Въпреки това пак леко стърчи. Мисля, че металната пластина за закрепване за кутията пречи, за да влезе докрай картата. Това може ли да окаже влияние на качеството на звука или щом прави маса и се вижда от уина, всичко е наред?

Здравейте отновно,

оказа се, че просто звуковата карта не влиза добре в слота. Не знам защо така е почнало да се получава, но от страната, близка до изходящите букси, картата леко се подава от слота. Натиснах я повечко, размърдах я на горе-на долу и компа я разпозна. Въпреки това пак леко стърчи. Мисля, че металната пластина за закрепване за кутията пречи, за да влезе докрай картата. Това може ли да окаже влияние на качеството на звука или щом прави маса и се вижда от уина, всичко е наред?

Пробвай да наместиш картата, като натиснеш металната пластина в посока към слота. Всъщност може да я извадиш и да я сложиш наново - много от по-калпавите кутии имат този проблем - може нещо да пречи на пластинката на картата там, където влиза зад дъното.

• Автор

Направих го, просто пластинката опира в кутията. 5 години я ползвам и не знам как така изведнъж се появи този проблем, а и кутията не бих казал, че е калпава (макар и вече да е стара).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.