Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Светеща клавиатура

Featured Replies

• Автор

Еее, та аз още не съм я тествал , как ще я разглабам :no-no: бутоните са черни и няма да личи чак толкова :)

Тества ли новата клавиатурка :)

• Автор

Оо, още снощи :) перфектна , изобщо не дразни очите както по горе беше писал колега , понеже при тая светят самите букви а не прозрачни бутони , тоест те пак са прозрачни но само буквите :D Вече и гърба ми е по добре - не паля лампата за да пиша и няма удари в гърба от жената :wink12: ПП.забравих да напиша , бутона за осветление е механичен .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Бутоните не се разглобяват.Могат да се мият заедно с рамката.Доста шумна е,бутона за включване и изключване на осветлението трябва да се натисне точно отгоре,иначе не сработва всеки път,но това е бял кахър.Липсват мултимедийни глезотийки.Осветлението е много добро и равномерно,бутоните са слим и са много удобни.Ако не ви дразни шума е перфектна за цената си.Шума е като от рейзър ликоза,но на в пъти по-ниска цена.В този ценови клас е по-добра само ментето на илюминати,което почти го няма на пазара и е с 30% по-скъпо. Това е лично мнение,а не постулат.Естествено ще има и други мнения.

• 11 месеца по-късно...
  • Автор

НЕ КУПУВАЙТЕ ПОДОБЕН БОКЛУК :no-no:

Дори няма година , ползвам я 4 дни във седмицата вечер , само за писане във интернет - започна да скърца , засядат бутони :shock11: не съм купувал клавиатура до сега , всичките са ми от тук от там най различни марки - но такова чудо не е било :)

Отделно че се смущава като я сложа върху краката си :) иначе съм я тествал във службата на бюрото , цял ден си работи и няма проблеми .

Преди будех жената че светках лампата да пища а сега от скърцащите бутони :)

няма угодия и те това си е...

няма угодия и те това си е...

Ми защото jonov не ме послуша :P. Светещи клавиатури не трябва да се ползват. Моята има и такава функционалност и не съм я ползвал почти никога. Не е кой знае какво да се научиш да пишеш без да гледаш клавиатурата. Купуваш една безшумна и си готов. Нито светиш нито шум вдигаш. П.П. Не, че това ще те спаси от жена ти. Дори само това, че си се осмелил да решиш проблема по начин, различен от този, който тя очаква да подразбереш (т.е. да не ползваш компа когато тя спи) е кръвна обида и ще ти бъде върнато тъпкано. Просто част от женската психология - затова си ги обичкаме :)

Дори само това, че си се осмелил да решиш проблема по начин, различен от този, който тя очаква да подразбереш

Дааа, винаги е интересно да разбереш какво аджеба ти намекват...

Жени...

брат, най-добри си купи една съвсем обикновена и нормална клавиатура и не се занимавай с глупости!

НЕ КУПУВАЙТЕ ПОДОБЕН БОКЛУК :no-no:

Дори няма година , ползвам я 4 дни във седмицата вечер , само за писане във интернет - започна да скърца , засядат бутони :shock11: не съм купувал клавиатура до сега , всичките са ми от тук от там най различни марки - но такова чудо не е било :)

Отделно че се смущава като я сложа върху краката си :) иначе съм я тествал във службата на бюрото , цял ден си работи и няма проблеми .

Джони, не ти трябва светеща клавиатура, а е достатъчно и двете азбуки да са бели. Така се виждат всички букви на тъмно /осветени единствено от монитора/. Поне аз ги виждам, пък си мисля, че като чаткаш толкова години, да си ги понаучил местата им. Не си ли пробвал да пишеш на кирилица, без да е "нарисувана"...?

Редактирано от pataran (преглед на промените)

• Автор

Ами лаптопа ми е леново , има си и лампа , но съм със лепени червени букви и не ги виждам :) май ще трябва да свиквам на фонетика :(

ПП .  pataran  , забравих да спомена че няма как монитора да осветява клавиатурата - намирам се в легнало положение , екрана е от страни и си цъкам в нета Публикувано изображение

мързата не мори - а мъчи :)

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Ами лаптопа ми е леново , има си и лампа , но съм със лепени червени букви и не ги виждам :) май ще трябва да свиквам на фонетика :(

ПП .  pataran  , забравих да спомена че няма как монитора да осветява клавиатурата - намирам се в легнало положение , екрана е от страни и си цъкам в нета Публикувано изображение

мързата не мори - а мъчи :)

Аз пък ползвам една камера NEO от Техномаркет, която си има и осветление и само да я насочиш и клавиатурата става ясна као бял ден

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.