Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо ми е ниска скоростта на безжичния адаптер?

Featured Replies

Чета тази стара тема и ми стана интересно развитието на нещата :)

• Отговори 59
  • Прегледи 15,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

"human1970" често ходи на риба и предполагам лаптопа е винаги покрай него. Значи, няма голяма опастност от прегряването. Винаги може да го потопи във водата за едно добро охлаждане. Написано е в шеговит тон разбира се! :shake_puter:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Кое развитие!Той си имаше достатъчна скорост на интернета,но искаше да постигне безжично,онази скорост,която е едва ли не, като тази с кабел.Т.е. ... търсеше под вола теле...

• Автор

Да, в общи линии е точно така. Имам си още една почти ненужна за момента вещ - адаптера, който си седи в служебната ми чанта и не се е налагало да го ползвам откакто правих "опитите" след закупуването му.

Сега се сещам нещо смешно. Преди месец една колежка спешно търсеше флашка, но никой нямаше. Хрумна ми да и предложа да провери дали адаптера ми /който изглежда като флашка/ дали случайно не може да се ползва поне като такава - е, не стана разбира се...

Редактирано от human1970 (преглед на промените)

Аз съм уверен, че колегата ги знае тези работи.  Иначе, на всички ни се иска да е така, ама ще почакаме с новата генерация техника.

Да, в общи линии е точно така. Имам си още една почти ненужна за момента вещ - адаптера, който си седи в служебната ми чанта и не се е налагало да го ползвам откакто правих "опитите" след закупуването му.

Ако адаптерчето е TP-Link можеш да го ползваш и като..."плувка" към въдицата приятелю!

Имам си още една почти ненужна за момента вещ - адаптера, който си седи в служебната ми чанта и не се е налагало да го ползвам откакто правих "опитите" след закупуването му.

Ти просто,не закупи истински мрежов адаптер.Твоят загряваше ненормално.Трябваше да вземеш от онези с антена,а не този модел,дето е като флажка!Ако беше този адаптер ALFA ,който ти предложих,нямаше да го държиш в чантата...

• Автор

Ще имам предвид за следващия път, но засега съм замразил експериментите - плащам по 300+ сметки за ток. :huh:

Какво ще кажете за този адаптер, че мисля да го взимам.

Имам два от този модел  http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN722NC от почти 2 години. Много съм доволен и нямам никакъв проблем с тях. За Вашият модел - не съм го ползвал, но е почти същият като  722NC. Смятам, че няма да имате проблем. Или се насочете към това 822

http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN822N

Редакция: Посоченият от вас адаптер доколкото виждам има предимство с по-голямата си мощност на излъчване което е за предпочитане. Но също е важен факта, как той "чува" При съвременната техника е по-лесно да направиш по мощно излъчване, докато с приемането има много по-големи затруднения.Това беше само информативно. Ако имате възможност да го пробвате и тогава да го закупите , ще е много добре.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

По темата ми дойде нещо наум. Виж в рутера какво криптиране на защитата си задал. Ако е TKIP рутерът ще работи по  IEEE 802.11g стандарт, трябва да е AES,за да работи на IEEE 802.11n.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.