Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за игри

Featured Replies

Напълно съвместим е - няма да имаш грижи с него, странно само защо го дава 160ГБ, като би тябвало да 320ГБ.

Щото си е 160ГБ. :D

• Отговори 67
  • Прегледи 6,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

ASROCK B75M /B75/1155 - 1 бр. - 101.72 лв.

G860 3.0GHZ/3MB/LGA1155/BOX - 1 бр. - 121.38 лв.

4GB DDR3 1333 A-DATA - 1 бр. - 28.55 лв.

PALIT GTX650TI OC 1GB D5 - 1 бр. - 268.40 лв.

PSU CM GX LITE 500W - 1 бр. - 82.06 лв.

DAOTECH X1 MIDDLE ATX - 1 бр. - 24.28 лв.

20 PHILIPS 206V3LSB LED Piano Black - 1 бр. - 185.74 лв.

Обща стойност - 812.14 лв. с ДДС

Щото си е 160ГБ. :D

Мда, аз съм се объркал нещо, защото и моите са Seagate Barracuda и са подобни ST3320613AS
  • Автор

Според вас добре ли е да си поръчам конфигурацията от никем? има ли нещо по добро

Според вас добре ли е да си поръчам конфигурацията от никем? има ли нещо по добро

това е глупав въпрос (поне за мен) Ест ,че или от Никем или от Скай ще поръчаш ! ще ти излезе едно 100 лв. най-малко по евтино ! от бакалията в града

• Автор

Как е по-добре според теб, да купя процесора, който ти ми препоръча, или да си взема този: http://nikem-bg.net/computer-components/AMD-A6-5400K-X2-3.6GHZ-FM2-BOX/description.html

Как е по-добре според теб, да купя процесора, който ти ми препоръча, или да си взема този: http://nikem-bg.net/...escription.html

Щом взимаш външно видео - G860, а ако караш с вградено А6, макар че и той не е много много за игри. с Вградено видео А10 е най-добрия вариант.
  • Автор

Спрях се на твоята конфигурация! Утре я чакам при мен. Дано всичко е съвместимо и я подкарам

Само незнам кутията за 24лв. колко е читава.

• Автор

Аз не държа да имам кутия за 100лв. Иначе какво мислите, ще е добра ли за дота тая конфигурация? Колко ли фпс ще бъде ?

Като я пуснеш ще видиш дали ще е добра. Кутията не е маловажен компонент че да се пренебрегва. Играта си има официални изисквания и ако ги покриваш притеснения не трябва да има как ще върви.

Minimum System Requirements:

Operating System: Windows XP, Vista or Windows 7

Processor: Intel Pentium 4 @ 3.0 GHz or AMD Athlon equivalent

RAM: 1 GB

Hard Disk: 4 GB of free space

Video Card: nVidia GeForce 7600 GS or ATI Radeon X1600 series

Sound Card: DirectX 9 Compatible

DirectX: Version 9.0c

Broadband Internet Connection

Recommended System Requirements:

Opearting System: Windows 7

Processor: Intel Core2Duo @ 3.0 GHz or AMD Athlon 64 X2 4800+

RAM: 2 GB

Video Card: 512MB, nVidia GeForce GT 240 or ATI Radeon 5670

Sound Card: DirectX 9 Compatible

DirectX 11

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Аз не държа да имам кутия за 100лв. Иначе какво мислите, ще е добра ли за дота тая конфигурация? Колко ли фпс ще бъде ?

Трудно може да се прецени предварително. Зависи от резолюция на която се играе, от настройки на конкретната игра и каквото се сетиш още.
  • Автор

Ако му сложа още една платка рам 4гб ще е добре ли?

Ако му сложа още една платка рам 4гб ще е добре ли?

Малко по-добре, но истински смисъл ще има, когато вече препоръчителните изисквания на игрите към оперативната памет надраснат 4ГБ. Лошото е, че тогава само това няма да спаси положението, защото ще страдаш от недостатъчно производителност на централният процесор и видеокартата.
  • Автор

Здравей! Цялата конфигурация, която ми препоръча, е у нас. Обаче не тръгва картина. Всичко е сглобено, но харда ми май не става за това дъно? Какво мислиш? дали е от харда? Като включа компа и не писка първите 2-3 секунди, а май трябва. Какво да правя?

Здравей! Цялата конфигурация, която ми препоръча, е у нас. Обаче не тръгва картина. Всичко е сглобено, но харда ми май не става за това дъно? Какво мислиш? дали е от харда? Като включа компа и не писка първите 2-3 секунди, а май трябва. Какво да правя?

С какъв кабел си го свързал (VGA или DVI) ? Ако е синия VGA му сложи накрайника за DVI (бял на цвят). Ако така си го направил компютъра тръгва ли изобщо ?

• Автор

С какъв кабел си го свързал (VGA или DVI) ? Ако е синия VGA му сложи накрайника за DVI (бял на цвят). Ако така си го направил компютъра тръгва ли изобщо ?

Не разбирам за какво точно ми казваш. От хард-а излиза един розов или може би червен кабел и един от захранването( който пък е доста пъстър)

Не разбирам за какво точно ми казваш. От хард-а излиза един розов или може би червен кабел и един от захранването( който пък е доста пъстър)

премести буксата идваща от монитора на друг изход от видео картата

премести буксата идваща от монитора на друг изход от видео картата

Точно това се опитах да обясня, но явно не ме е разбрал : ) Синия кабел, който от едната страна е включен в монитора от другата страна трябва да му сложиш DVI (приставка, която е в кутията от видео картата) и съответно да я включиш отзад в самата видео карта : )

Точно това се опитах да обясня, но явно не ме е разбрал : ) Синия кабел, който от едната страна е включен в монитора от другата страна трябва да му сложиш DVI (приставка, която е в кутията от видео картата) и съответно да я включиш отзад в самата видео карта : )

такава приставка може да няма в кутията !

такава приставка може да няма в кутията !

Ами това е нова карта и мисля, че трябва да има. Автора ще каже ;)

това представлява приставката ЛИНК

от едната страна е синьото VGA, а от другата трябва да изглежда така ЛИНК2 - това ти е DVI.

Кабела, който идва от монитора трябва да влезе в това синьото от 1-вия линк, а това от втория линк трябва да влезе във видео картата отзад.

Ако случайно нямаш приставката можеш да си я купиш от тук ЛИНК3 : )

Редактирано от Company Of Heroes (преглед на промените)

Автора говори за харда и за сата кабел.

Автора говори за харда и за сата кабел.

Автора все още не знае откъде идва проблема и предполага, че е от харда щом не пали.

Аз пък предполагам,че не е проблема това ,което му обяснявате.Монитора и картата имат и VGA и DVI

Редактирано от Alex&Vanko (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.