Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за клавиатура

Featured Replies

Здравейте , имам няколко въпроса относно клавиатурите.

С каква букса е по-добре да си купя пс2 или usb , има ли някакво значение ?

Спрял съм се на няколко клавиатури , но не намирам разлика в тях освен буксата :

http://sky.bg/Details.aspx?ID=11724

http://sky.bg/Details.aspx?ID=20274

http://sky.bg/Details.aspx?ID=2149

Или предложения до 30 лева със аудио бутони ?

Зависи. Аз предпочитам USB. Но ако сте със стар компютър то USB няма да работи под BIOS. Но честно казано всичко се свива до това. Та ако може дъното какво е? Все пак аз препоръчвам USB.

• Автор

Зависи. Аз предпочитам USB.

Но ако сте със стар компютър то USB няма да работи под BIOS. Но честно казано всичко се свива до това. Та ако може дъното какво е?

Все пак аз препоръчвам USB.

В момента съм със пс2 клавиатура само да спомена. Проблеми никога не съм имал , гледам че по новите клавиатури са със USB вход и заради това се питам дали има значение.

Дъното е : MSI P6N SLI (MS-7350)

• Автор

И още 1 въпрос. Понеже на снимките няма български букви , дали ще има такива когато пристигне . Имам предвид само на снимките ли е така ?

Трябвало е да питаш в магазина , аз когато купих моята , на снимката също нямаше БГ , но продавача ми каза че гаранция ще има - и имаше а снимките били официални :)

Моят съвет е да си вземеш с USB, но и едно преходниче http://www.google.bg...Q9QEwAQ&dur=726, защото дъното ти е старичко и ако има проблем, да имаш резервен вариант...

Преходниците USB към PS/2 не винаги работят с клавиатура, нека се има предвид.

• Автор

Аз поръчах клавиатурата от никем-нет , но ми доставиха друга... която даже я не намирам във сайта..А в кутията гаранционната карта е за клавиатурата която поръчах..Говорих с жената по телефона за да разбера как да я върна , тя ми отговори и веднага я изпратих. Само се не разбрахме дали да ми пратят тази която наистина поръчах или само парите. Имам ли право сега да искам доставката да е на тяхна сметка като ми пратят клавиатурата ,тъй като вече съм платил първата доставка и не мисля да давам още 8 лева (общо 16 със първата поръчка) за доставка. Звънях им преди малко , но никой не вдигаше сигурно са свършили работа (въпреки че в сайта пише до 20:00) Утре ще говоря пък се надявам този път всичко да мине като по вода. Няма как да мине без проблем.. такъв съм си късметлия..

Тия май взеха да се дънят нещо :( скоро попадах на тема пак с някаква некоректност . В момента ти нямаш никаква вина и те са длъжни за тяхна сметка да я придвижат - не им отстъпвай .

• Автор

Клавиатурата пристигна днес, доставката беше за тяхна сметка и всичко е точно вече.Много е удобна и съм доволен :)

Преходниците USB към PS/2 не винаги работят с клавиатура, нека се има предвид.

Да, тези които са за мишка (зелените) винаги работят, другите, които са за клавиатура (виолетови май бяха) не работят с мишки.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.