Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Samsung NP300 серията

Featured Replies

Има нещо в регистрите, но не съм компетентен да ти помогна. А в диспечера на устройствата имаш ли жълт знак за липса на драйвер?

Редактирано от ivaylo71 (преглед на промените)

• Отговори 62
  • Прегледи 11,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре де аз имам Control Center на Samsung и от там има опция за дисплей, и избирам примерно картината да е мека, така цветовете ми допадат, обаче след рестарт пак се връща на стандарнта. Как да я запаметя ?

При W7 - oтиваш си в контролният панел-система и защита-опции на захранването-промяна на настройките на плана. и долу имаш 2 плъзгача единият е за батерия, другият е при включено захранване. Поставяш ги както ти искаш и после отдолу записваш промените.

Редактирано от ivaylo71 (преглед на промените)

При W7 - oтиваш си в контролният панел-система и защита-опции на захранването-промяна на настройките на плана. и долу имаш 2 плъзгача единият е за батерия, другият е при включено захранване. Поставяш ги както ти искаш и после отдолу записваш промените.

Това няма отношение, говорим за цветовете, а не за яркостта на дисплейя!

• 3 седмици по-късно...

Хораа..Кфо ще кажетее.. http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=546656 предимно ще е за брауз,музика,флаш ии игри от време на време

Ако ще е без игри, перфектно.

Силно, много силно, препоръчвам да не се играят игри на лаптоп за под 1800 лв, поради сериозният риск да си заминат скоропостижно...

Ако ще е без игри, перфектно.

Силно, много силно, препоръчвам да не се играят игри на лаптоп за под 1800 лв, поради сериозният риск да си заминат скоропостижно...

Ами значи ще го ползвам за youtube and vbox7(музика,видео,трейлъри и т.н.) Апъък става ли за гледане на филми..

П.С. На 13 съм и ми писна с тоя комп на 5 години..Значи казвате че този лаптоп е супер така ли? ??Защото онзи и този ми допадна повече http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=546707&t=0

Е това е разлика от 140 лв!!!!!!! Определено 2-рия е по-добър...

Ами значи ще го ползвам за youtube and vbox7(музика,видео,трейлъри и т.н.) Апъък става ли за гледане на филми..

П.С. На 13 съм и ми писна с тоя комп на 5 години..Значи казвате че този лаптоп е супер така ли? ??Защото онзи и този ми допадна повече http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=546707&t=0

Този е по-добър.Процесорът му е по-ново поколение.Но и двата модела са само с вградени видеокарти,поради което не е препоръчително да се играят тежки игри.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Този е по-добър.Процесорът му е по-ново поколение.Но и двата модела са само с вградени видеокарти,поради което не е препоръчително да се играят тежки игри.

Ако трябва игрите ще ги позабравя..Ааа да попитам каква температура трябва да поддържа лаптопа,аз си изтеглих аида32 и като съм в нета и скайп температурата е 28-32 а с игра 35..Някъкви препоръки преди да го взема? ??

Ако трябва игрите ще ги позабравя..Ааа да попитам каква температура трябва да поддържа лаптопа,аз си изтеглих аида32 и като съм в нета и скайп температурата е 28-32 а с игра 35..Някъкви препоръки преди да го взема? ??

Махай тая Aida32. След нея програмата се казваше Everest, а сега се казва Aida64. Та ползваш програма на сигурно 5-6 години, ако не и повече... И не мога да разбера на какво ги мериш тея температури в момента, като не си взел още лаптопа?

Махай тая Aida32. След нея програмата се казваше Everest, а сега се казва Aida64. Та ползваш програма на сигурно 5-6 години, ако не и повече... И не мога да разбера на какво ги мериш тея температури в момента, като не си взел още лаптопа?

Ами незнам да видя просто..Кажи някое предложение за по-добър лаптоп до 800-850лв ако има,защото не съм много навътре с нещата

Имам SAMSUNG NP300E5X-A05BG и съм много доволен, НО е доста пластмасов.

На моя също му пукат колонкит без причина и  това е единствения му проблем.

Като ми писне, ще го закарам в сервиз - има 3 год. гаранция.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.