Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно конфигурация

Featured Replies

Здравейте, изчетох темата с една тънка усмивка и в същото време с тъга. Ще помоля автора да прочете написаното от колегите, защото съветите, които са дадени са повече от адекватни, за разлика от неговите лични размишления по темата. Поздрави и лек и успешен ден!

• Автор

благодаря на сички но аз си оставам на моито мнение :D защото и след 6 години искам да ми вървят всички игри и да не трябва да си сменям рам памета Кутията недава нищо дава ли производителност дава само по голям избор като ти каза да не се изпържи но друго нищоо закво да дам 200 лева за кутия като мога да си зема за 90 лева и да кажем подсила процесора там квот ще да е и как сметна че се прая на разбирач ? просто вие като неможе да го погледнете от моита гледна точка и затова ми да къде си видял някъф геимарски компиутар баж да е с въздушно Ми аз съм си такъв казвам че е така па и да не е така аз не се предавам :D

Чудесно, радваме се за теб. Щом това, с опит с компютрите, даващи по 5-6-10 идеи на ден за конфигурации, хора които са пипнали повече части от колкото можеш да си представиш, не могат да те разубедят... Ами успех с новата конфигурация, нека след 6 години всичко ти върви на МАКС :D :D Честно, искам да го видя! Поздрави!

• Автор

То няма сичко да ми върви на макс но поне почки няма се притеснявам за рама благодаря на сички за съветите

То няма сичко да ми върви на макс но поне почки няма се притеснявам за рама благодаря на сички за съветите

:Д ми хайде рама като е толкова важен , ще ти задам 1 въпрос - ЗАРАДИ 32 ГБ РАМ ЛИ СИ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ПОДКАРВАШ ИГРИТЕ СЛЕД 5-6 ГОДИНИ

Ще ти дам 1 факт - преди 6 години игрите бяха с изисквания едноядрен процесор , маловажна видео карта (колкото да вади картина) и в размер на 500 мб игра. 6 години по късно игрите изискват - 2/4 ядрен процесор , страхотна видео карта и над 20 гб за игри. Та а сега си задай въпроса - След 6 години наясно ли си какво ще има ? Ако преди 6 години си бяхме взели "геймърски компютър" с 32 гб рам (които ги нямаше) според теб сега щеше ли да подкарва всички игри и то на макс ?

Редактирано от Andrey_96 (преглед на промените)

• Автор

:Д ми хайде рама като е толкова важен , ще ти задам 1 въпрос - ЗАРАДИ 32 ГБ РАМ ЛИ СИ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ПОДКАРВАШ ИГРИТЕ СЛЕД 5-6 ГОДИНИ

Ще ти дам 1 факт - преди 6 години игрите бяха с изисквания едноядрен процесор , маловажна видео карта (колкото да вади картина) и в размер на 500 мб игра. 6 години по късно игрите изискват - 2/4 ядрен процесор , страхотна видео карта и над 20 гб за игри. Та а сега си задай въпроса - След 6 години наясно ли си какво ще има ? Ако преди 6 години си бяхме взели "геймърски компютър" с 32 гб рам (които ги нямаше) според теб сега щеше ли да подкарва всички игри и то на макс ?

ми след 6 10 години игрите рано или късно ще почнат да искат по 32ГБ рам и да наи важното за игрите е видео картата

ама аз ти говоря за рама :huh: че няма да се притеснявам какво ми даваш кво ще е след 6 години поне знам че скоро рама няма го сменям :tongue2:

Редактирано от ValentinAtanasov (преглед на промените)

Преди, колко, 7-8 години имах компютър Socket A, AMD Sempron 2800+, 2x256 MB RAM. Тогава тези 512 MB бяха повече от достатъчно за всякакви игри. В момента, след 7-8 години са достатъчни 4 GB да играеш всичко. Сам си направи колко е скочило изискването за RAM и колко за всичко останало. Още повече RAM е най-лесният за добавяне компонент и може да се сложи допълнително по всяко едно време... Поздрави!

Преди, колко, 7-8 години имах компютър Socket A, AMD Sempron 2800+, 2x256 MB RAM. Тогава тези 512 MB бяха повече от достатъчно за всякакви игри. В момента, след 7-8 години са достатъчни 4 GB да играеш всичко. Сам си направи колко е скочило изискването за RAM и колко за всичко останало.

Със същият този Семпрон(1.61 Ghz и 1 GB рам) доскоро играх COD MW3.Сега от чисто любопитство качвам Black ops 2 :shock11: .Иначе за рамта 4 ГБ като цяло са достатъчни,но не съвсем.Аз почти постоянно ползвам 6 ГБ от моите 8,а не ползвам тежки програми и т.н.,така,че предвид цената на рамта не е проблем да се сложат 2 плочки по 4 ГБ за всеки случай.А тея 32 ГБ може би ако ще се изстрелват сувалки...

Със същият този Семпрон(1.61 Ghz и 1 GB рам)

2800+ не беше ли 2.0 GHz

2600+ пък май беше 1,6 GHz

Имах и двата по едно и също време.

Този на 2.0 GHz все още се ползва 24/7 от 1 приятел. Качи играта да видим какво ще стане, на този и MW съм играл.

Пак казвам: 32 GB е ненужно много, предвид и колко лесно се добавя ако потрябва.

Поздрави!

Еми пише,че работи на 1.61 ГХЦ.Иначе сега в момента прехвърхлям по лан-а.Довечера жените като го освободят по време на биг брадър ще видим какво ще стане.

То на този етап 4 GB RAM са напълно достатъчни за игри. При по-голям бюджет може да се сложат и 8 GB, че не е скъпа паметта. А тези 16 GB (че и 32 GB) не знам какво ще ги правиш.

ми след 6 10 години игрите рано или късно ще почнат да искат по 32ГБ рам и да наи важното за игрите е видео картата

ама аз ти говоря за рама :huh: че няма да се притеснявам какво ми даваш кво ще е след 6 години поне знам че скоро рама няма го сменям :tongue2:

A наясно ли си ,че тази рам след 6-7 години ще е напълно остаряла ? Само след година и няколко месеца ще излиза рам памет DDR4 , какво да говорим след още 5 години ? Тегхнологиите сега толкова бързо се променят ,че просто ...

http://nikem-bg.net/...r44632p1rf.html ето :):D и благодаря на сички много пак казвам :Д

6 ГБ памет на картата?Ти сериозно ли?Като ще даваш цяла торба пари за компютър,може към поръчката да добавиш и нещо такова.Ще ти се отрази доста положително! ;)

Редактирано от HectorDomingez (преглед на промените)

Не изчетох цялата тема, ама някъде мярнах, че автора имал евтино дъно за тоя процесор, та отговора: Клок няма да е възможен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.