Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Географи1

Featured Replies

Тряба да говоря за някоя страна от Европа в часа ако може да предложите някоя държав с по-интересни факти не да е всичко от уикипедия.

И за какво точно трябва да говориш? Кажи поне каква е темата поставена ви от учителката?

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

Всяка една държава, е с "интересни факти" и наистина Уикипедия не е единственият ресурс, в който има геогравска информация, още по-малко варианта й на български език. Но тук не "говорим" вместо Вас, иначе ще искаме оценката за в нашия бележник. :)

Всички са доста интересни, всяка по свой си начин: Германия, Скандинавите, Англия, Франция, Испания, Италия, България, Турция, Гърция, Полша, Чехия ... Ама наистина всички са итнересни с много неща и уикито е място което ти дава основна информация, а не любопитни факти. Но в интернет е пълно с информация за държивите, тъй че кажи нещо по - конкретно да те насочим към държава и после да си извадиш информация относно нея ;)

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Че за какво ти е да търсиш държава? Ти си живееш в нея. Толкова много простотия на едно място, че все ще се намери нещо интересно за слушателите.

• Автор

Всички са доста интересни, всяка по свой си начин:

Германия, Скандинавите, Англия, Франция, Испания, Италия, България, Турция, Гърция, Полша, Чехия ... Ама наистина всички са итнересни с много неща и уикито е място което ти дава основна информация, а не любопитни факти. Но в интернет е пълно с информация за държивите, тъй че кажи нещо по - конкретно да те насочим към държава и после да си извадиш информация относно нея ;)

Ами мисля да е Испания или Португалия

Ами какво да ти кажем с колегите, освен: Действай и вади инфо от всякъде ;)

• Автор

Всяка една държава, е с "интересни факти" и наистина Уикипедия не е единственият ресурс, в който има геогравска информация, още по-малко варианта й на български език. Но тук не "говорим" вместо Вас, иначе ще искаме оценката за в нашия бележник. :)

По твоята логика ако някой в този форум напише че си търси някаква работа и ти му намериш нещо ще искаш заплатата му!?

По твоята логика ако някой в този форум напише че си търси някаква работа и ти му намериш нещо ще искаш заплатата му!?

Аз не, но има много такива, макар и не от форумите, а от самият живот примери. Трябва да свикнеш да разчиташ на себе си. Няма цял живот другите да те носят на ръце.

Аз не, но има много такива, макар и не от форумите, а от самият живот примери. Трябва да свикнеш да разчиташ на себе си. Няма цял живот другите да те носят на ръце.

Е, човекът отпрати молба, да му кажете за коя държава има нещо по-интересно. Тази тема не е от типа „Напиши ми домашната работа.“. Ще го изпитват по Геогравия и смирено търси съвети от драгите съфорумци.По темата: Страна с интересни факти е Гърция! Една от малкото страни в Европа, чиято история е по-богата от тази на родната страна. Театър, Литература, Медицина, Философия, Математика... огромен принос има точно тази страна. Ако бях на твое място, бих избрал нея.

успех

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

Аз пък бих писал за Исландия. Поне тя, е достатъчно различна, от повечето други страни.

Е, човекът отпрати молба, да му кажете за коя държава има нещо по-интересно. Тази тема не е от типа „Напиши ми домашната работа.“. Ще го изпитват по Геогравия и смирено търси съвети от драгите съфорумци.

По темата: Страна с интересни факти е Гърция! Една от малкото страни в Европа, чиято история е по-богата от тази на родната страна. Театър, Литература, Медицина, Философия, Математика... огромен принос има точно тази страна. Ако бях на твое място, бих избрал нея.

успех

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.