Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой спорт най-много ви харесва

Featured Replies

Футбол, фигурно пързаляне. cool.gif

• Отговори 127
  • Прегледи 12,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• 2 седмици по-късно...
Аз пък най-харесвам футбол,бягане,фигурно пързаляне,биатлон и колоездене :bye:

И аз харесвам бягане защото тренирам :offtopic_s:

По принцип си падам по футбол и волейбол...особено второто...Но тука от година се зарибявам много и по снукър...Просто ми е станало някаква мания...

Футбол, баскетбол, волейбол, билярд и разновидности(даже специализирам дартс :)), бодибилдинг, бокс, плуване и обичам да тичам от време на време.

• 3 седмици по-късно...

Харесват ми да гледам футбол /естествено/, тенис, F1, Champcar - когато не карат на овали, ръгби - защото съм играл известно време и най-обичам да гледам когато нашите бият /без значение в кой спорт/.

а бе като гледам Футбола си е №1 няма спор почти всички това казаха

Футбол, Тенис на корт, Тенис на маса, Плажен волейбол!

Спортна дресура - IPO, mondioring, agillity... Ето тук можете да видите първото представяне на бг отбор на световно по IPO cool.gif

Обожавам всички спортове, без тези в които има насилие. Разбира се футболът е №1, но с огромно удоволствие наблюдавам волей, баскет, тенис, лека атлетика и всички зимни. Моторните спортове също ме влекат покрай брат ми, но не мога да кажа, че съм голям фен.

За гледане най-много харесвам този вид спортове, които според мене граничат с изкуство. Например фигурно пързаляне, художествена гимнастика, синхронно плуване и т.н., и т.н. Все в тоя стил.

Иначе за практика харесвам много и различни спортове - волейбол, ски, тенис, зимни кънки, плуване. Всъщност за плуването по-скоро ми харесва ефекта върху тялото, отколкото самия спорт.

Също така като бях малка много обичах да изграя футбол, ама като станахме малко по-големи (4-5 клас) приятелчетата ми заявиха че не можело да играя с тях, щото съм момиче sad.gif

А най- най-любимия ми спорт и моя малка мания в живота е скалното катерене и алпинизма като цяло. cool.gif

Абе кво да ви кажа примерно гребането с лъжица е много приятен спорт ама ще кажа ВОЛЕЙБОЛ кикбокс и скейт форевър

Редактирано от CHELUVCHICA (преглед на промените)

Като цяло футбол, плуване и лека атлетика, но започне ли олимпиада всичко ми е интересно. Ставам луд фен на хокея (става дума само за зимните олимпиади) и биатлона. Незнам как е при вас, но участват ли българи, дори и кърлингът ми става любим :)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Номер едно при спортовете е Футболът - безспорен факт.

Преди време гледах някакъв много интересен спорт ако не се лъжа по евроспорта.

Играеше се на волейболно игрище само че вместо ръце се играеше с крака .

Забивките се правеха със задни ножици.

Беше много зрелищно и атрактивно.

Незнам защо вече не го дават. Явно се е харесвало на много малко хора.

Спомням си този спорт, беше доста атрактивен. Мисля че бяха азиатци, но не се сещам за точната националност. Ако някой има идея за името на спорта нека сподели :)

Плуването.Особено в солена вода...:) Изчислих,че по-миналото лято за 4 месеца съм изплувал крол разстоянието от Шабла до Бургас...

Вчера играх голф за пръв път на едно импровизирано голф игрище, абе жива поляна си беше. В самото начало е доста трудно, но като свикнеш с движението се оказва доста забавнен спорт. Особено като запратих топката в едно езеро на повече от 80-90 метра ;). На момент е малко скучно и мудно признавам, но като цяло не е зле.

Колкото до плуването, за мен си остава най-приятният и здравословен начин за релаксация. Като малък практикувах доста повече. Предпочитам в басейн или море (но напълно спокойно). Преди година две пробвах да плувам в минерален басейн, но се оказа доста трудно :)

• 2 седмици по-късно...

Любимият ми спорт е кърлинга. Хах. Не, сериозно, плуването и естествено Цар Футбол. А освен тово и аз съм гледал този спорт (волейбол с крака) и мисля, че го играеха малайзиици, а името му беше нещо с дж

И аз да се изкажа... Обичам да гледам футбол, ама честно да си призная не съм много добър в практикуването му, въпреки че в последно време правя опити и май има някяква надежда за мен :)

Иначе тренирам бадминтон (не го бъркайте с федербал :eek: ) вече 5 годинки и от опит казвам че това е страхотен спорт - развива всички части на тялото и е доста интензивен.

И последно : тия азиатци дето правят задни ножици използват корт за бадминтон, а не за волейбол. Един ден изпробахме този спорт в залата и лично аз не пазя приятни спомени от този момент...

Поздрави!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.