Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой спорт най-много ви харесва

Featured Replies

Любимия ми спорт е футбола. аз не играя но обичам да гледам :lol6::hush:

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 127
  • Прегледи 12,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Имах удоволствието да се запозная с почти всички спортове и съм се уверил-всеки спорт си

има своето очарование!Напоследък играя волейбол и тенис на маса,а лятото-плуване и гребане.

Аз обичам Футбола !!! като съм момиче и не играя но обичам да гледам ! :rolleyes:

Рали шампионат и Кик-бокс. Обаче гледам ако случайно хвана нещо. Не се напъвам да следя кога ги дават и с тръпнещ в очакване поглед да се заредя пред ТВ-то :wub:

Привърженичка съм на "Локомотив" Пловдив!!! :P

:):sobbing::friends1:бравооооо, MELL, :clap:само Локооооо :super:

А иначе - любими спортове - ами като типична женска ще кажа - фигурно пързаляне, художествена гимнастика.... и спортна гимнастика. Футбол избягвам да гледам, понеже нямам нерви :ph34r: в смисъл - много се връзвам...

Да играя - волейбол и баскетбол cool.gif

да гледам - футбол, волейбол и тенис :yanim:

• 2 седмици по-късно...

Само и единнствено фигурно пързаляне! Нали съм си бивша фигуристка ;) (време за реклама)

Редактирано от ^^^NESHTO_SEXY^^^ (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

За гледане футбол на първо място.Също така снукър.(и навсякъде кадето участват българи)А обичам да практикувам почти всички спортове най-вече да си скейтвам :computer2:

За спортуване две ръце за плуването. Аз лично съм добра плувкиня и съм се убедила, че плуването е много хубав спорт и много добре развива тялото. Жалко, обаче че в Плевен няма къде да плувам sad.gif

Иначе за гледане - фигурно парзаляне :computer2: и то най-вече при двойките. Съчетание между спорт и изкуство ако питате мен.

Иначе обичам да глледам и сноуборд състезания:wors:

Аз признавам само 3 спорта. Ските, фигурно пързаляне/хокей и волейбола.

Всичко друго не става. А пък голфа въобще не е спорт!

За мене футбола е Спорта, няма какво да говорим... Обичам да практикувам тенис и плуване :beer: Кърлинга не го уважавам поради простата причина че не го разбирам :) Абе всички ги харесвам, без танци и фигурно пързаляне - за мен не са спортове просто... :whist:

За практикуване най-много ми харесва баскетбола, но за гледане футбола, а и ако си говорим какво не спорт за мен ШАХЪТ и Риболовът не са спортове

Аз пък харесвам голфа, играла съм в Щатите и е много зарибяващо. В действителност се изискват много повече от някой други спортове - айде за атлетичност не толкова, но голфа не е лесен спорт. Мен ме кефи, ама за гледане не. :huh:

аз харесвам футбола другите не са ми интересни еее може би и фигурно пързаляне

Редактирано от lisssa (преглед на промените)

Sorry, но не мога и без да споделя любимите ми играчи от определените спортове които ме кефят.

1. Футбол (Тиери Анри)

2. Снукър (Рони О'Съливан)

3. Биатлон (Оле Ейнар Бьорндале)

4. NBA (Алан Айвърсън)

5. Фигурно пързаляне (Албена и Максим)

6. Кърлинг (Мърдок)

7. Голф (Тайгър Уудс)

8. Покер (Емад Тахту)

9. Вдигане на тежести (Халил Мутлу даже се бях запознал с него лятото на 2005г.)

Еми това са.

по-добър от баскет-а няма :angry:

Най-накрая да видя някой,който мисли като мен.Лично на мен,музиката,която слушам,ме зариби по баскета.

16.jpg

ето този :yanim:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.