Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчай те ми геймърски компютър

Featured Replies

Точно и Аз така предложих за какво ще се ползва компютъра, А и ако искате да видите разликите със тези процесори има достатъчно тестове. Ако все пак сте си науми ли AMD платформа, която аз смята че ще е по-добре да се ползува за програми(photoshop и т.н.) защото този от 3-то поколение процесор на intel във случая I5-3570k се представя отлично във всички игри излязли до момента, този монитор не е 19". А 20 и е със IPS, до колко виждам този който сте си го хареса ли няма такава опция,

може нагледно да видите разликата между два монитора със и без IPS. (Консултантите във магазина пасти да похапват!) Това е от мен за сега, Изчакайте мнения и от другите колеги, може да предложат нещо по-добро за тези пари. ! :)

Поздрави лек и успешен ден. !

Този е WLED но не разбрах какво означава :)

• Отговори 105
  • Прегледи 13,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, моля дайте мнение за това: :shy11:

Смятам мониторът да е този: http://www.altech.bg/bg/product/30336

Аз ще ти предложа доста по-добра конфигурация за 1590лв. с ддс и ако си от София всички части ще ти бъдат пратени безплатно, ако не си от столицата ще платиш само за доставка за монитора!

Дънна платка Asrock Z77 PRO3, socket 1155 - 154.34лв.

Процесор Intel® Core™ i5-3470 3200MHz, IvyBridge, 6MB, socket 1155, Box - 328.49лв.

Рам Corsair Vengeance 2 x 4GB, DDR3, 1600MHz, CL8, 1.5v - 83.69лв.

Хард диск Western Digital Blue, 1TB, 64MB, 7200rpm, SATA 3 - 118.79лв.

Видео карта MSI AMD Radeon HD 7850 OC, 1024MB, GDDR5, 256bit, HDMI, DVI-I, PCI-E - 269.99лв.

Захранване Cooler Master GX Lite, 500W - 90.89лв.

Кутия Thermaltake V3, ATX Mid Tower - 85.94лв.

Монитор BenQ GW2750HM, 27" Wide, VA LED, 5ms, 5000:1, DCR 20mil:1, 1920x1080, HDMI, DVI, Speakers, TCO 5.0 - 459.18лв.

Може да клокнеш процесора до към 4/4.2ГХз а този монитор просто е с адските характеристики за цената на която се продова!

Надявам се да съм помогнал!

А можете ли да ми кажете от къде да си поръчам конфигурацията ? Някакво мнение за sky.bg, nikem, altech или други ???

А можете ли да ми кажете от къде да си поръчам конфигурацията ? Някакво мнение за sky.bg, nikem, altech или други ???

Със скай съм работил, перфектни са, чудесно отношение, коректни. Никем само съм слушал за тях, кажи реши същото, чух 3-4 оплаквания за грешки, но като цяло, на фона на обема който имат, то това си е нищо. Лошо не мога да кажа за тях. Аз лично препоръчвам тези 2 фирми!

Със скай съм работил, перфектни са, чудесно отношение, коректни. Никем само съм слушал за тях, кажи реши същото, чух 3-4 оплаквания за грешки, но като цяло, на фона на обема който имат, то това си е нищо. Лошо не мога да кажа за тях. Аз лично препоръчвам тези 2 фирми!

И аз общо взето хубави отзиви чувам за тях, но малко ме притеснява евентуален сервиз ако се наложи, тъй като съм от Варна... :)

И аз общо взето хубави отзиви чувам за тях, но малко ме притеснява евентуален сервиз ако се наложи, тъй като съм от Варна... :)

Аз съм от София, 2 пъти съм ползвал сервиза на Скай. 1 път лично, хард диск, чисто нов, изкара 15 минути, веднага ми го замениха (в рамките на няколко часа). 2-рия път беше от началото на годината, рутер на една приятелка, но купен на мое име, изгорял поради токов удар. Очакваше се да не уважат гаранцията, забави се 20-тина дни, защото трябваше да го пратят в оторизирания сервиз за марката в България... От София съм обаче!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.