Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ако бяхте на мое място

Featured Replies

• Автор
Е щом е без повод поне ще бъде изненадана и да се надаяваме да се зарадва на подаръка :) Бих взел първото + един огромен шоколад... Не е тайна, че жените обичат МНОГО шоколад. Та за това и двете ;). И успехи. ПП: И не знам защо нападате така човека? Иска съвет и ще му го дадем... Какви са тея студени душове през зимата не знам :D

На един да му загреят реотаните.

На един да му загреят реотаните.

Макар и да спорехме вчера в една тема, ти ме победи в такъв смисъл изказа се правилно, доказа си твърденята, леко се заяде с мен, но пък трябва да се уважаваме взаимно нали сме колеги във форума и така трябва да уважавате ВСЕКИ един потребител тук! :) Та аз ти казах моето мнение дано да мине всичко успешно и да бъдете щастливи заедно ;)

• Автор
Макар и да спорехме вчера в една тема, ти ме победи в такъв смисъл изказа се правилно, доказа си твърденята, леко се заяде с мен, но пък трябва да се уважаваме взаимно нали сме колеги във форума и така трябва да уважавате ВСЕКИ един потребител тук! :) Та аз ти казах моето мнение дано да мине всичко успешно и да бъдете щастливи заедно ;)

Споровете са част от дискусии между непознати.

Благодаря за пожеланието. С помощта на бог ще успея :)

гУлеми сте хейтъри, т'ва 'щот утре [пак] е понеделник, зат'ва ли сте кисели? м?

Понеделника тут ни при чем

това което най-много мразим / мисля че не е тайна/ е да ни подаряват тъпи подаръци, които после сме длъжни да носим защото ще вземе да се обиди или пък недай си боже да реши че вече не го обичаме.

извинявай, ама по-прозаично и елементарно от сърчице............ чак не се сещам какво може да бъде

или пък червена роза

а най-тъпо е до толкова да не познаваш жената с която искаш да прекараш живота си /нали така каза?/ че да питаш по форумите какво да и подариш

ми, мацката може да събира комикси, или да колекционира марки, или да си умира за плюшени жирафи............

• Автор
Понеделника тут ни при чем

това което най-много мразим / мисля че не е тайна/ е да ни подаряват тъпи подаръци, които после сме длъжни да носим защото ще вземе да се обиди или пък недай си боже да реши че вече не го обичаме.

извинявай, ама по-прозаично и елементарно от сърчице............ чак не се сещам какво може да бъде

или пък червена роза

а най-тъпо е до толкова да не познаваш жената с която искаш да прекараш живота си /нали така каза?/ че да питаш по форумите какво да и подариш

ми, мацката може да събира комикси, или да колекционира марки, или да си умира за плюшени жирафи............

А де да знаеш може да обира и банки, да взема да и подаря една банка ?

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Росен Александров" data-cid="2432637" data-time="1357482728"><p> А де да знаеш може да обира и банки, да взема да и подаря една банка ?</p></blockquote> Както неведнъж съм казвал : мозъчните гънки не се виждат, но липсата им си личи ....

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Росен Александров" data-cid="2432637" data-time="1357482728"><p> А де да знаеш може да обира и банки, да взема да и подаря една банка ?</p></blockquote> Както неведнъж съм казвал : мозъчните гънки не се виждат, но липсата им си личи ....

Док, тука HTML не бачка, трябва BBCode :)

• Автор

Прекалено се заехте да се заяждате с мен.

До вчера съм давал съвети бла дрън пляс, дне съм искал съвети куку куку дъръ бъръ.

Истинския проблем е че аз не разбирам жените на възраст между 20 и 30 години, а между 30 и 40.

Мога да презадоволя жена например на 32 - 35 години, но сигурността при 20-30 ми е по на ниско ниво.

Успявам но по-трудно. Ако няма повече какво полезно да си кажем, нека темата ходи при заключените.

Док, тука HTML не бачка, трябва BBCode :)

off topic : проблемът е от както качихме последния ъпдейт на IPB и когато пиша от мобифона си -  iOS & IPB  нещо не се погаждат ми се струва  ;)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Частичен цитат напълно във връзка с темата:

Да се ожениш за една жена само заради красотата и е толкова умно, колкото да купиш ливада заради цветята й.

Разбирай вместо, шоколад, герданче, или роза - ливада! За да може там да пасе:

плюшени жирафи............

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

До вчера съм давал съвети бла дрън пляс, дне съм искал съвети куку куку дъръ бъръ.

Истинския проблем е че аз не разбирам жените на възраст между 20 и 30 години, а между 30 и 40.

Мога да презадоволя жена например на 32 - 35 години, но сигурността при 20-30 ми е по на ниско ниво.

Успявам но по-трудно. Ако няма повече какво полезно да си кажем, нека темата ходи при заключените.

Аз пък не виждам смисъл да се връзваш на комплексарите и такива, които само ти завиждат.

Богат си, сексапилен си, умен си, знаеш какво искаш да направиш - що се връзваш на завистливците?!?!

Щом са ти сериозни намеренията защо среброто не го замениш със злато?!?!

Среброто е несериозно малко, а е и меко и момата може да го изтълкува грешно с някаква такава мисъл "А бе тоя ми подарява сребро и явно иска да ми каже, че му е мека и патката и ще трябва да се трудя доста повече в леглото...".

Ако пък и вземеш злато - нещо стилно, масивно и казващо всичко, хем ще разбере, че си твърд като скала, хем че си мъж на място и ти си нейния човек.

А и демонстрираш положение и сериозност.

Примерно едно масивно златно сърце за врат или ръка (със синджир или гривна, разбира се) и отгоре му инкрустиран не много голям диамант (може и брилянт, но него ще подаряваш по-натам - след 10-ина години брак).

А?

пп. Ако има косми между гърдите обаче или са и много големи терасите, съобразявай големината на сърцето да не се загуби там...

Истинският проблем е в това, че хората се опитват да ти покажат кой ти е истинският проблем, а ти си се заял като магаре на мост и не възприемаш нищо. На всичкото отгоре се правиш и на благородна девица, която е обидена, че са я поощипали... Ми във форум си и хората сме всякакви... Никой не е длъжен да те щади така, както на теб ти се ще. За това пък, ако можеше да прозреш измежду написаното за какво става въпрос, щеше да се поориентираш за какво ти говорим.

И не знам за какво задоволяване говориш, че можеш, но задоволяването на една жена не е свързано с блъскане на главата й в таблата на леглото... а ти не си си направил най-елементарния труд да разбереш дори какво харесва момичето, с което искаш да градиш бъдеще... Защото ние за този вид задоволяване ти говорим... Да разбереш човека, а не да ръгаш чушки в боба...

И как си преминал да разбираш 40 годишни без да разбираш 30 годишните - въобще не е ясно, но ако си мислиш, че една независима жена на 40 умира за такова неориентирано блъскарче като теб - час по-скоро зарежи тази си идея.

А ако си мислиш, че до тук сме се заяждали с теб - може да ти дадем да опиташ какво е истинското заяждане...

Слез си от позицията на собствения си пиедестал, на който никой освен теб не те вижда... и животът ти ще протича, ако не задължително по-леко, то със сигурност значително по-смислено...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

Казах ви благодаря ви за съветите. Отдавна казах че е достатъчно, но продължавате да се напъвате все едно ще серете квадратни лайна.

Наистина съм ви признателен че ми дадохте насоки. Ще пробвам и ще видим.

Ми действаш ни на перисталтиката... :biggrin:

Затвърждаваме колко далеч си в мъглата...

Казах ви благодаря ви за съветите. Отдавна казах че е достатъчно, но продължавате да се напъвате все едно ще серете квадратни лайна.

Наистина съм ви признателен че ми дадохте насоки. Ще пробвам и ще видим.

Колкото и да се напъваме, теб не можем да те изсерем, защото това вече е сторено и ти си налице.

И в тази тема (а и в целия форум) други подобни миризливи няма.

Единствен си, честно!

Не те ли е срам малко от тъпото ти и елементарно поведение?

Не се ли усещаш, че ако не друго, трябва да уважаваш мнението на всеки, изказано тук, а това дали ти харесва или не е друга тема?

И не на последно място не си ли прочел правилата на форума за да знаеш, че просто трябва да докладваш темата за затваряне и всеки модератор ще се съобрази с желанието ти?

Ама ти не - друго си е да се покажем пред всички.

Горния ми пост е просто една елементарна подигравка към надутата ти особа.

Вместо да подариш на момичето една елементарна роза (даже и без опаковка, за да не се загрозява), ти си тръгнал да се омотаваш в собствените лъжи из целия форум.

Последно имаш ли приятелка дългогодишна (както уж уверяваше в темата в Изповеди, където се опитваше да сваляш авторката и да блеснеш пред всички момичета, писали там) или просто харесваш тази девойка (твоя колежка, с която един месец се сваляте) и искаш съвет за това кое точно сърце да подариш?

Лъжльо!

Накрая да те питам само (но не на последно място): на всички, които искаш да чукаш ли подаряваш сърца?

Някакъв стил в подаръците що не внесеш и да ги подредиш градивно, така че наистина след 10 или 20 години като срещнеш жената на сърцето си да и подариш едно сърце, ама да е пълно с чувства?!?!

Айде със здраве!

И не се опитвай да ми отговаряш, защото няма да те прочета.

пп. Нищо лично, знаеш.

Нито те мразя, нито те обичам.

Обаче първо се опитай да разбереш себе си и след това всички останали.

ппп. Всъщност ако ти кажа, че те обичам ще ми подариш ли сърчице?!?!

Едит: и за да не съм голословен, ето двата поста напълно противоречащи си.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Нема как да не се обадя и тука. Тоя разбирача на 30-40 годишните, кой набор е? Е, това е проблема в такива форуми. Гледаш го идиот, а той се окаже по-голям от колкото очакваш. И като не знаеш кой на колко години е, става още по-идиотско.  Са, сички ще скочат срещу мене. Виждам че има хора свикнали, и даже се забавляват. Ама.  Много фалш. 

• Автор

както уж уверяваше в темата в Изповеди, където се опитваше да сваляш авторката

Аз не знаех за това. Явно че толкова добре си осведомен за личния ми живот че на улицата трябва да ти казвам "Здравей, как съм?"

Не съм споменавал за никаква дългогодишна връзка, а просто за начало на една връзка. Но какво ли се обеснявам.

Вече започнах да съжалявам че ви попитах нещо.

То да питаш в български форум и започват да ти обясняват колко си тъп или колко си смотан или каквото и да е още.

Лека нощ, утре съм на работа и почивката ми е по-важна от това да водя безсмислени вече разговори.

Нема как да не се обадя и тука. Тоя разбирача на 30-40 годишните, кой набор е? Е, това е проблема в такива форуми. Гледаш го идиот, а той се окаже по-голям от колкото очакваш. И като не знаеш кой на колко години е, става още по-идиотско.  Са, сички ще скочат срещу мене. Виждам че има хора свикнали, и даже се забавляват. Ама.  Много фалш. 

Аз съм на 24 години. Не прибързвай с заключенията.

През годините съм имал повече контакти с жени на 30-40 години, имал съм и връзка с такива жени, и е нормално да знам с тях как да постъпвам, но с 20-30 не знам и не ме е срам да си го призная.

Не подарявам често подаръци.

Лека вечер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.