Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Слава Севрюкова - предсказания, живот и смърт


Препоръчан отговор

 • 10 месеца по-късно...

Още неизвестни факти за феномена Слава Севрюкова

http://bnt.bg/bg/pro...slava_sevrukova

Гости в предаването "Апартаментът" на Марта Вачкова:

Йордан Ганчовски, Красимира Шопова, доц. Иво Лозенски

Според Лозенски ерархията на просветлените е следната:

Леля Слава, Преподобна Стойна, Баба Ванга.

Той вярва в прераждането. Хитлер преди това е бил Ирод и Нерон.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • 6 месеца по-късно...

копнато от книгата 'Дневниците на Слава Севрюкова' 111 стр. на Иво Лозенски

 

Кой е Исус Христос?

 

Той е първородният син на Отца. Така е казано в Библията. Този въпрос много вълнуваше Слава Севрюкова, която винаги е била дълбоко вярваща християнка. Веднъж, когато беше на средна възраст, тя получи необикновено видение.

 

Виждам една огромна канара. Толкова висока, че за да зърнеш върха й, трябва да вдигнеш глава и погледът ти да се плъзне почти вертикално по нея. По едно време нещо се откъсна от канарата и падна на земята без да вдигне никакъв прах. Отломъкът беше около два метра дълъг и един метър широк. Отнякъде се появи човек с кожена престилка, защитни очила, чук и длето в ръцете. Той се приближи до отломъка, огледа го внимателно като го обиколи по часовниковата стрелка и каза, вдигайки ръце: "Тук място за чук и длето няма". На мене ми се дава да разбера, че канарата олицетворява Бог Отец, а отломъкът е Христос, който е самород, абсолютно съвършен и не се нуждае от никаква обработка"

 

Докато Христос е съвършен отломък, човешкият дух е частица, прашинка от Цялото, която еволюира - постепенно се обработва и шлифова. Затова никой, и най-висшият дух, не може да се сравни с Христа. Само той е Учител, а всички проповедници на неговото слово могат да бъдат най-много духовни ръководители.

 

Това не са разбрали тези, които смятат, че Христос е учил при йогите в Индия. Той не е имал никаква нужда да се учи от тях, защото самият той е Мъдростта, изпратена от Отца на земята.

 

 

Прозрения Свръхфеноменът Слава Севрюкова Христо Нанев

 

 

Неведнъж съм се молила да съзра Бог-отец, Създателя и Вседържателя на Вселената. И ми се разкри видение. Но преди това чух: "Това, което ще се яви пред теб, не е Бог, а негово отражение. Очите човешки не могат да съзрат Първопричината на причините..." В тоя миг в звездната космична шир се извиси могъщ трон. Над него проблесна. Възправи се огромна канара. Обхващаше Вселената открай до край.

 

И прокънтя глас: "Бог е като нея!"

 

Пак ще отбележа - не че това бе Бог. Представи ми се такова картинно прозрение, за да си обясня грандиозния обхват на Всемирната душа. Колосална мощ изпълваше и контролираше с всепроникващ Разум Мирозданието. Тогава пред духовното ми зрение се яви Христос - ослепителна златеещосребриста Светлина се изви и отцепи от огромната канара. Пронизващо ярка. Изстенах. Очите остро ме заболяха. Премре-жиха се. Пред мен се бе възправил всъщност не Спасителят, а Неговото отражение.

 

Прокънтяха слова: "Това е Синът на Отца, вашият Иисус Христос, незаченат чрез мъж."

 

Край Него кръжеше Светият Дух - блестящо сияние, опасващо Всемира.

 

Съзрях: Творецът изтръгна звезден облак трептяща светлина от себе си. Превърна я в лъчисти прашинки. Разпръсна ги. Разлетяха се в красив огромен рояк. Миг след това вложи по една от тях във всяко от човешките същества. Заблестя. Запулсира.

Освети душите им.

 

Слава тръпне, вълнува се:

- Красив е "космосът на човешкия свят". Погледнат отгоре, уподобява звездна жарава. Сияят милиарди божествени искри, припламващи в сърцата. В мигове на просветление осъзнаваме - Божията искрица разпалва енергията ни.

 

- Как изглеждаше Исус в своето земно проявление, лельо Славе? Вярно ли е, че част от богатите си познания е усвоил в далечния Изток, в Индия и Тибет, където, както се твърди, е пребивавал в ранната си младост? Това се опитват да докажат някои съвременни изследователи - питаме колебливо.

 

Тръпнем. Напрежението расте.

- Не предполагам, със сигурност знам. Чуйте добре. Съзрях Божия син в човешкото му проявление на Земята. С туника. Ръст висок, строен. Топли кафяви очи. Кестеняви коси почти до раменете - чупливи и меки. Брада с леко червеникав отенък. Нежни, изящни ръце. Благородни черти. Обаятелен, пленително красив. Точната дума е магнетичен. Съзреш ли го, не можеш да откъснеш дори за миг поглед от Него.

Такъв бе Иисус, понесъл мировото страдание, събрало "всичката сол на земята"...

Разгледах го внимателно - двете половини на лицето му бяха идеално симетрични. При никой смъртен не е тъй.

 

Знайно е: двете съставки на човешкия лик не са напълно еднакви. Твърди се - лявата половина се унаследява от майката, дясната - от бащата. Пренасяйки се във времето, аз виждам: лявата половина на лицето се предопределя от предходния живот. Дясната генетично се приема от сегашните родители. Лицето на Иисус бе свръхсъразмерно. Двете половини - абсолютно еднакви. Досещате сезащо, нали?

 

- Защото никога преди това не е идвал в плът на Земята - пояснява пророчицата. И

продължава.Тази невероятна симетрия му придаваше неотразим чар и привлекателност. Неповторимо излъчване. Привличаше хиляди хора, в захлас заслушани в словата му.

Такъв изглеждаше Божият син на земната твърд - най-красивият евреин на света!

Макар да е странстващ проповедник, никъде не съзрях да е ходил до Индия или Тибет. Освен принудителното пътуване като дете в Египет, за което говори Библията, все на еврейска земя е.

- А Йоан Кръстител? - Дълбаем я с очи.

- Видях и срещата му с Йоан Кръстителя. Аурата на Йоана бе ярка. Сияеше на трийсетина сантиметра около него. Впечатляваща гледка. Хората я забелязваха, спираха пред Предтечата. Дивяха се. Но, когато внимателно се взрях в неговото сияние, забелязах едва доловими мънички петънца.

 

В тоя миг дочух глас: "Така е, защото е заченат от мъж. Колкото и чиста да е, когато е в плът, душата носи и нейните белези..."

 

Многократно по-силно бе въздействието на Сина Божий - целият окъпан в светлина. Аурата му имаше божествено излъчване.

Редактирано от dMiro (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

копнато от книгата 'Дневниците на Слава Севрюкова' 111 стр. на Иво Лозенски

 

Кой е Исус Христос?

 

Той е първородният син на Отца.

Нека не забравяме, че Слава Севрюкова е била силно религиозна християнка. И всичките й видения са повлияни от нейната вяра.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нека не забравяме, че Слава Севрюкова е била силно религиозна християнка. И всичките й видения са повлияни от нейната вяра.

това което цитираш е от автора на книгата. Цитатите на Севрюкова са надолу

 

Иначе да, казват че е ходила в петдесятна църква (но е била несъгласна това че отричат кръста)

Редактирано от dMiro (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

това което цитираш е от автора на книгата. Цитатите на Севрюкова са надолу

 

Иначе да, казват че е ходила в петдесятна църква (но е била несъгласна това че отричат кръста)

Слава е била православна християнка, силно религиозна при това. Такава беше и Ванга.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • 1 месец по-късно...

„Да знаете – духът на библейския Давид вече се е превъплътил в България.“ (През 1980-те е бил момче на 7-8 години.) „Държавата ни ще изпадне в критично състояние на границата на оцеляване. Когато е на ръба, духът на превъплътения Давид, тогава неин водач, ще я спаси. В негово лице България ще даде на света значим политик. Той ще направи много за страната и за Европа.“ Това е кармично предопределено.“  

„Хората ще заживеят обединено. Границите ще отпаднат, но отделните народи ще запазят самобитност. Едва тогаз България ще роди значими политици-обединители. Големи умове, помнете, предстои да излязат от нашето племе. Със световен принос в много области на човешкото знание – наука, философия, изкуство. Тогава страната ни ще е повече от Швейцария. Ще се превърне в малък примамлив световен оазис.“ „Българското племе никога, ама никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи, както ми се разкрива, ще изчезнат, ние – не. Помнете – никога! Събудената мощ на духа на българина е голяма. Родината ни ще се превърне в райска градина."

 

Слава Севрюкова

 

Амин дай Боже!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 

Слава Севрюкова за България и света – пророчества: част 1, част 2 , част 3 , част 4
 
Само мога да се възхищавам на прозренията на леля Слава, макар и понякога да греши във виденията си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

вещица,лъже!единственото описание на Господа Иисуса Христа е от пророк Исая-

    Исая 53 глава

 

1 Кой е повярвал известието ни? И на кого се е открила мишцата Господна? Публикувано изображение 2
Защото израсна пред Него като отрасъл, И като корен от суха земя;
Нямаше благообразие, нито приличие та да Го гледаме, Нито красота та да
Го желаем. Публикувано изображение 3
Той бе презрян и отхвърлен от човеците. Човек на скърби и навикнал на
печал; И, както човек, от когото отвръщат хората лице, Презрян бе, и за
нищо Го не счетохме. Публикувано изображение 4 Той наистина понесе печалта ни, И със скърбите ни се натовари; А ние Го счетохме за ударен, Поразен от Бога, и наскърбен. Публикувано изображение 5
Но Той биде наранен поради нашите престъпления, Бит биде поради нашите
беззакония; На Него дойде наказанието докарващо нашия мир, И с Неговите
рани ние се изцелихме. Публикувано изображение 6 Всички ние се заблудихме както овце, Отбихме се всеки в своя път; И Господ възложи на Него беззаконието на всички ни. Публикувано изображение 7
Той беше угнетяван, но смири Себе Си, И не отвори устата Си; Както агне
водено на клане, И както овца, която пред стригачите си не издава глас,
Така Той не отвори устата Си. Публикувано изображение 8
Чрез угнетителен съд биде грабнат; А кой от Неговия род разсъждаваше,
Че биде отсечен отсред земята на живите Поради престъплението на Моите
люде, върху които трябваше да падне ударът? Публикувано изображение 9
И определиха гроба Му между злодеите, Но по смъртта Му при богатия;
Защото не беше извършил неправда, Нито имаше измама в устата Му. Публикувано изображение 10
Но Господ благоволи той да бъде бит, предаде Го на печал; Когато
направиш душата Му принос за грях, Ще види потомството, ще продължи
дните Си, И това, в което Господ благоволи, ще успее в ръката Му. 

 


Редактирано от glen (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

леля ви слава изпада в религиозни делириуми..ти пък не разбираш какво четеш :tongue2:

 

къде видя пророк ишеяу да споменава някакъв господ иисус христос..аз не виждам такова нещо. обаче в предходната  глава 52 ясно си е казано кой ще идва и това го казва самият адонай:

 

13 Ето, служителят Ми ще благоуспее, Ще се възвиси и издигне, и ще се възнесе твърде високо.

 

ишеяу е старозаветен  евреин.значението на неговото име добре показва кой е неговия бог.той говори за месия.другото е ваша фантазия :tongue2: :tongue2: :tongue2:

понеже и евреите по онова време са го разбирали по същия,като вас начин,затова са го и прерязали на две с дървен трион!но сам Бог го е казал-

“Иди и кажи на тоя народ: С уши ще чуете – и не ще разберете, и с очи ще

гледате – и не ще видите. Защото сърцето на тоя народ е закоравяло, и с

уши тежко слушат, и затворили са очите си, да не би да видят, с уши са

чуят и със сърце да разберат, та да се обърнат, за да ги изцеря" (Ис.

6:8-10).

пророкът се стараел да възбуди в юдеите вяра и благочестие, като им предсказвал за дохождането на Месия-Христос: той говорил за Иисуса Христа по-ясно и по-подробно, отколкото всички други пророци, поради което от отците на Църквата е наречен “старозаветен евангелист"..Той проследил в пророчествата си целия земен живот на Спасител, от Неговото раждане от Дева, до доброволната Негова смърт за спасение на човеците. Пророкът предсказал също и за Йоан Предтеча, който трябвало да благовествува на юдеите за Иисус Христос (Ис. 40:3-5). Пророкът споменава и за чудесата, които Господ щял да извърши във времето на своя земен живот.С особена точност Исаия говори за страданията на Спасителя. Той предвещава, че Иисус Христос ще се яви на земята в смирен вид, и че като Го видят без величие и слава, людете не ще узнаят в Него Сина Божи, отдавна очаквания Месия - Христос, че Той доброволно ще приеме страдания и накрая ще бъде осъден на смърт, "и към злодейци ще бъде причислен" Исая, глава 53

от инат не искате да го видите :tongue2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

и на тая звездите й го говорят май

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • 2 месеца по-късно...

Слава Севрюкова за Моисей от книгите на Христо Нанев

 

 

Не всичко в живота на Моисей е правда. Не е изцяло съвършен, но духът му е силен, а вярата – колосална.

Затова е предопределен да бъде изпълнител на Висшата воля. Да поведе евреите към Обетованата земя.

Четиридесет години да снове из пустинята в недоимък, опасности и задушаващ прах, направляван от неугасима надежда.

И да постигне целта, на която се е обрекъл, едва в сетния си миг. Предопределено е да съзре Обещаната земя,

но да не успее да стъпи на нея. Някога в Египет, за да защити изпаднал в беда свой сънародник, в изблик на гняв

убива египетски военачалник, унизително гаврещ се с него. Законите на кармата са безкомпромисно строги.

За тях привилегии няма. За никого!

 

Моисей се е прераждал отново на Земята. И пак е при евреите. Неговата духовна същност се е реализирала

преди много, много столетия като пророк Илия. По-късно ще се яви за пореден път, но вече като Йоан Кръстител.

Тогава ще отсекат главата му. Така изплаща генерираната някога карма заради инцидента с убийството в Египет…

Животът е по-силен от смъртта, макар и тя да е „форма на живот“…

 

 

Не друг, а Моисей приема свещените каменни скрижали с Десетте Божи заповеди.

Първият път, когато престоява на планината, получава напътствия свише. Но те са прекомерно трудно изпълними.

Осъзнал това, пророкът повторно, още по-усърдно, с голяма вяра в милостта на Всевишния се моли.

Така му се „дават“ известните днес Десет Божи заповеди от Стария завет.”

 

Колкото до писаното в Библията как Моисей властно издигнал жезъл, как замахнал и разцепил морето,

как водата се оттеглила в две отвесни стени, а израилтяните преминали по тънката ивица суша,

това е по-късна добавка, превърнала необикновената история в още по-впечатляваща. Красив поетичен символ.

Затова се запомня. Целта е била да се изтъкне мощта на еврейския Бог. Да се подсили и заздрави вярата в него.

В религията битуват немалко очарователни митове. Те преувеличават и украсяват фактите

в зависимост от интереса, който защитават.

 

Виждам какво е станало: Пред тях се изпречила друга, още по-непреодолима пустиня – водата…

Те чакаха… Денят напредваше и никой, нищо не казваше… Тогава Моисей издигна жезъл „Време е. Напред!”…

Запъплиха през отворилата се тинеста пролука мъже, жени, деца, старци…

Газеха из оттеклата се вода уж забързани, а предпазливи. С огромни усилия. Бавно, мъчително бавно.

Едни – до колене, други – до кръста, трети – до шия в заблатените води. И видях аз – някои от тях затънаха.

И оставиха кости там, в коварните плитчини… Еврейските водачи с перфектна точност бяха изчислили часа на прехода…

И когато по свечеряване задалите се в унищожителен щурм египетски воини с грозни викове и закани вече ги догонваха и,

злорадо предвкусвайки края им, необуздано се нахвърляха да ги удавят в кръв… морето внезапно почна да расте.

Приливни вълни се надвесиха. С громол пометоха египтяните… Такава е автентичната история за бягството на евреите

от египетско робство. Нищо свръхестествено не съзирам в развихрилите се главоломни изненади,

впечатлили дотолкова, че завинаги са запечатани в чудна епосно-поетична форма в Светото писание.

 

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Слава Северюкова за Адам и Ева от книгата на Христо Нанев, Прозрения. Свръхфеноменът Слава Севрюкова

 

 

 

Адам и Ева не са имената на първите хора, а обобщени символи на половото разделяне при човека.

По-усъвършенствани, голи, на ръст не повече от метър, те са силно окосмени. Съвършено различни от

популярните фрески, скулптури, картини и други живописни изображения на първата библейска двойка.

Носители на смесица от инстинкти, но и на зачатъци на интелект. След духовното те придобиват

и сексуално диференциране. Това им дава мощен тласък в еволюционния възход. Това е загатнато и в Библията, но

повечето хора срещат затруднения, четейки раздела „Битие“. Там кодирано е представена еволюцията на човешкия род

отпреди милиони години. Тогава властват епохи, в които числото 7 е водещо: 700, 7000, 70 000, 700 000 години.

Метафорично в Светото писание е загатната еволюцията на сапиенса от низше същество към духовен човек.

Убедена съм – ще стигнем до разшифроването му. Проследявайки Сборника на свещената мъдрост,

позволявам си да твърдя: разделът „Битие“ трябва да се чете последен. Почнете ли от него,

трудно ще разберете изложеното по-нататък. Може да го пропуснете или да останете с впечатление,

че писанието е неразбираемо скучно. Важно е правилното тълкуване. С ума на сърцето.

 

Създателят хвърля Адам и потомците му в люта треска – дорде свят светува да дирят в половинката

свещеността на липсващото единство. Полярността е път към целостта. Оттогаз до наши дни мъжът и жената,

някога едно, не престават да се търсят в съкровения АЗ. Понякога дори бягат от себе си, за да се открият в другия…

 

С появата на Ева, светът вече е за двама. Късен, съвършено различен етап на еволюция. Животът поема по нов път

– от херметичното „райско единство“ – през Дървото на познанието – към проникване в безбрежното многообразие

на битието. Тези вече много по-разумни одухотворени създания решително се оттласкват напред в духовното развитие.

Това ги отличава от останалите земни твари. Преоткрили ранните си корени, ние сме носители на тяхната генетична матрица.

 

Елементите, изграждащи Космоса и земната кора, съществуват и в нашето тяло. Оттук – изразът

„От пръст сме създадени“. Мъжът и жената всъщност са „два крака“, с които Човечеството от Сътворението насам

непрестанно се оттласква напред.

 

Библейският Едем е мястото, обитавано от Бог и Висшата йерархия. Те непрестанно ни подпомагат в духовното израстване.

Не си въобразявайте, че Върховната сила, Христос и Светият дух се грижат единствено и само за нас и само на Земята.

Облагородяват цялата Вселена.

 

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пророчицата Слава Севрюкова:

Лошото за България свърши!
 

Публикувано изображение
 

Добрата новина за всички българи е, че в близките няколко десетилетия родината ни ще преживее истински разцвет разкрива пророчицата Слава Севрюкова. Наскоро в интернет бяха публикувани клипове от нейни разговори от началото на 80-те години на миналия век. Според пророчицата занапред страната ни ще бъде уважавана, ще бъде гордо да се наричаш „българин", пише "Петел". Преди това обаче ще изпием горчилката до дъно. Слава Севрюкова предрича, че едва в началото на 21-ви век България ще се отърси от тежката си карма, която я преследва вече близо хилядолетие.

Кармичната ни обремененост като народ започва още със създаването на Аспаруховата държава, но се задълбочава след жестоките гонения срещу богомилите през 13-и век. Падането ни под турско робство е изкупление на греховете ни. Според нея след 1990 година ще се изредят всякакви да ни управляват, много гръмки обещания ще дават, но в крайна сметка нищо няма да успеят да направят. И едва след като се сменят 14 правителства от началото на промяната, начело на страната ще застане велик държавник, който ще я поведе към възход.

Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете. За него Слава Севрюкова казва, че е „духът на превъплътения Давид". След 2017-18 година в държавното управление ще влезе жена. Която ще „измие срама на мъжете, които не са постъпвали мъжки". И тогава също ще има подем в страната. Тази жена ще мобилизира силите и ресурсите на цялата нация.

За повечето хора Слава Севрюкова не е позната - за други тя е била софийската Ванга. Но дарбата, с която е разполагала, е оценена дори от великата баба Ванга. Двете пророчици са поддържали приятелски отношения дълги години наред.

 

аctualno.com

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

:ohmy:

 

Белгиеца и Севрюкова а

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

:ohmy:

 

Белгиеца и Севрюкова а

 

Помислих че тва е Мекия, ама верно е грозен, а?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Когато кравите, почнат да ти харесват повече от жените, значи си у Белгия.....как нема ти е мек?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

тиху че сега и снимки ще ни даде

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

тиху че сега и снимки ще ни даде

На крава или на белгийка? Само да не е на мекия.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

аз бих искала да видя жена му,че голям му е мерника с жените,тази дебела,другата грозна.

сигурно е красавица, като него

:rolleyes:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Сподели

×
×
 • Добави ново...