Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравеите, преди време исках сувети от вас за конфигурация , като имах намерение да взема нещо на изплащане. В последствие се отказах да е на изплащане и в момента сум субрал малко по-млко от 900 лв.
Спрял сум се на : http://nikem-bg.net/cart/47479p1r43857p1r43848p1r47338p1r47896p1r47426p1r46691p1rf.html .

Добур ли ми е избора, ако не очаквам предлойения.
Избирал сум части които са налични в момента.
Конфигурацията ще се поручва в понеделник.
ако имате нови предлойения нека да будат сус сущата карта или поне близка до посочената, след време мойеби ще се вземе по-хубав процесор (и5,7) но за в момента няма повече пари. :)

ще се ползва за игри , без периферия.

Изчакай да го заредят и вземи i3-3220 щом е за игри. Така или иначе остават 50 лв. от бюджета и ще пасне точно.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Невероятен правопис.Почвам да се замислям,колко букви имаше БГ азбуката.

Публикувано изображение

Ето конфигурация с същото видео. Но много по-добър процесор. Ако можете да клоквате може да вземете 750K, който е с около 10 лева по-скъп :)
Едит: Ако не клокваш можеш да вземеш още 1 плочка от 4GB рам да бачкат в двуканален режим.

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

Чак по-добър и то много...Хм! Но не е лошо предложение :)

Ето резултатите според бенчмарковете на "cpubenchmark" :

AMD Athlon II X4 640 3,358 <> Intel Pentium G2120 @ 3.10GHz 2,933

Та прав си че май не е толкова голяма разликата колкото си мислех :D

• Автор
Невероятен правопис.Почвам да се замислям,колко букви имаше БГ азбуката.

Толкова ли е трудно да се досетиш ,че исползвам някакуф преводач в нета? Иначе предлойението на Just Human.. ми харесва, но за суйаление не е налично. :(

Толкова ли е трудно да се досетиш ,че исползвам някакуф преводач в нета?

Иначе предлойението на Just Human.. ми харесва, но за суйаление не е налично. :(

Кое не е налично? Аз предлагам от друг магазин http://www.sky.bg/

• Автор
Кое не е налично? Аз предлагам от друг магазин http://www.sky.bg/

Вчера писах mail на sky, нямат процесора и дуното ..което си предлойил

Вчера писах mail на sky, нямат процесора и дуното ..което си предлойил

Прав си. дано колегите си вземат бележка и да препоръчват само това, което има в най-евтиния магазин. Хората поне отделят време да актуализират страницата си, за разлика от други фирми, които явно разчитат да откраднат някой купувач, като го излъжат, че има нещо. След това му казват, че може да вземе друго и обикновено човек мисли малко ( или изобщо не мисли) и поръчва.  Или пък друг вариант - пишете поне по 5-6 варианта на дадена конфигурация, та която стане...

Ето пробвай с тези дъно и процесор, като даже и намерих по-бърз хард за същата цена и големина :)
Публикувано изображение

• Автор
Мерси за новото предлойение , но и този процесор не е наличен. ;д
Иначе и моята пурвоначална идея се вуртеше около АМД конфигурация.
Все пак, това което сум избрал читаво ли ще е , като имам намерение след време да сменя процесора с някои i5
:)

В скай нямат почти нищо налично от конфигурацията в подписа ми имаха само дъното !

Мерси за новото предлойение , но и този процесор не е наличен. ;д
Иначе и моята пурвоначална идея се вуртеше около АМД конфигурация.
Все пак, това което сум избрал читаво ли ще е , като имам намерение след време да сменя процесора с някои i5
:)

Тоя процесор ще спъва видеокартата и само ядове ще имаш. Пo-добре какъв да е наличен i3, ако не ти се чака за точно определен модел като i3-3220. 

То е по-добре но това че по-магазините са изчерпали наличностите не е причина да даваш същите пари за старото Санди. 

Прояви търпение и изчакай да заредят 3220. Айвито са по-производителни. В крайна сметка не купуваш процесор всеки ден. 

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.