Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация 900-950 лв за игри НА ИЗПЛАЩАНЕ!

Featured Replies

Това ти ще прецениш. Преди малко стана известно че ще взимаш хубава видеокарта и съответно да взимаш смешното АМД е пълна гавра.

По преди това не беше известно че ще взимаш такава и ти се предлагаше вградено видео. А вграденото видео просто не е подходящо за игри така или иначе.

Поне аз не бих взел трабант с нови гуми вместо ауди със стари. Някакси нещата не ми изглеждат изгодни въпреки малко по-добрите гуми на трабанта.

Особено ако съм планувал да си купя хубави гуми пък било и след време.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Отговори 85
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
Това ти ще прецениш. Преди малко стана известно че ще взимаш хубава видеокарта и съответно да взимаш смешното АМД е пълна гавра.

По преди това не беше известно че ще взимаш такава и ти се предлагаше вградено видео. А вграденото видео просто не е подходящо за игри така или иначе.

Поне аз не бих взел трабант с нови гуми вместо ауди със стари. Някакси нещата не ми изглеждат изгодни въпреки малко по-добрите гуми на трабанта.

Особено ако съм планувал да си купя хубави гуми пък било и след време.

Но пък и бюджета ме ограничава в голяма степен. ОСВЕН ако не взема това което ми предложи ти и в последствие да мина на по- хубава карта. Така става ли?

В такъв случай се насочи към Интел и не се занимавай с АМД. Ето ти нещо за 668 лв.С една плочка рам понеже процесора е по-важен.

Най-голямата грешка която може да се направи е взимането на i3 вместо i5 заради още една плочка памет.

То хубаво ама тука няма карта. С вградена ли ще карам? Споменах, че отделна хубава карта не се знае кога ще се вземе след купуването на компютъра, освен ако с дни не си изяждам джобните...

Wagenw3rks казваш че ще взимаш 7850 и се ръководя по-това ти твърдение. Просто i5 е по-добрия вариант от 5700 нищо че втория има малко по-добро видео. 

Двата процесора са като аудито и трабанта.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Значи последно остава това  като след това ще се взима отделно видео и втора плочка рам! :)

Цената без видео е 668лв.

БЛАГОДАРЯ На всички помогнали при избора на компонентите!

Редактирано от Wagenw3rks (преглед на промените)

• Автор
Да и има вградено видео (в процесора). 

Това вече го знам.

Благодаря много за съветите и за предложената конфигурация. :)

• Автор

Този процесор който ми е даден в конфигурацията е с HD 2500 което е малко кофти мисля... Може ли нещо с 4000 да ми предложите?

Извинявам се за спама в другата тема! :)

Поздрави!

Редактирано от Wagenw3rks (преглед на промените)

То има, ама и цената скача..

I5-3570K /3.4G/6MB/BOX/LGA1155 - 411 лв. А и ако няма да се взима сега.. цените се променят постоянно, а и към лятото се очакват Haswell, които ще са с по-добро вградено видео и цените на IB може да паднат.

• 3 седмици по-късно...

За да не пускам нова тема, ще използвам тази :) Бихте ли препоръчали конфигурация, до 800-850 лева, БЕЗ хард диск, без монитор и без периферия. Предпочитам да е с intel-ски процесор, nvidia видео и дъно на Asus или GB. Забелязвам, че Asrock доста се препоръчва последно време по форумите, но от едно време съм останал с лоши впечатления от тях и не бих искал да рискувам.

За да не пускам нова тема, ще използвам тази :) Бихте ли препоръчали конфигурация, до 800-850 лева, БЕЗ хард диск, без монитор и без периферия. Предпочитам да е с intel-ски процесор, nvidia видео и дъно на Asus или GB. Забелязвам, че Asrock доста се препоръчва последно време по форумите, но от едно време съм останал с лоши впечатления от тях и не бих искал да рискувам.

Пусни си нова тема!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.