Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Уиндоус не стартира.

Featured Replies

й

post-267696-0-21996500-1361884971_thumb.

Редактирано от mi7aka (преглед на промените)

• Автор

Здравейте! Имам проблем когато пусна компютъра си ми се появява следното: Публикувано изображение 

след катo натисна ескейп ми се появява това: Публикувано изображение

след като дам Ф8-боот ми излиза това: Публикувано изображение

като натисна ентер ми излиза това: Публикувано изображение

Също така и не мога да вляза през Сейф мода както и да заредя уиндоус диска..

а същевременно излиза някакъв звук от кутията(бръмчене)...възможно ли е да е изгорял диска или е нещо друго..Спешно ми трябва.Благодаря Предварително!

• Автор

според мен го е задал правелно "не статрира "

правИлно се пише,и съм написал не стаРТира...не е сега това най-важното не съм от най-редовните във форума...

да погледнем върху проблема ми

Това е емблемата на НР и после,трябва да отвори уиндоус.

да но не ми го зарежда.. изчаквам и ми се появява 4тата картинка в коментара ми(http://picbg.net/img.php?file=136fa960f3bae341.jpg)

На втората снимка не ти откриха харда :( Редактирай си първия пост и опиши машината

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

На втората снимка не ти откриха харда :( Редактирай си първия пост и опиши машината

за съжеление незнам абсолютно никакви характеристики за системата тъй като ми я донесоха преди малко за да я преинсталирам но явно проблемът е друг..

Ами трябва да се насочиш към харда , огледай първоначално кабелите към него и евентуална проба със друг .

• Автор

Ами трябва да се насочиш към харда , огледай първоначално кабелите към него и евентуална проба със друг .

или викаш трябва да се заведе на сервиз..няма да стане с преинсталация ? а и кабелите са си добре.. не са пипани от 2-3 години ;д

Като го включиш,от екрана,който излиза има възможност да се направи подробна диагностика на проблема с F10 (Run HP diagnostics)

• Автор

Като го включиш,от екрана,който излиза има възможност да се направи подробна диагностика на проблема с F10 (Run HP diagnostics)

да ето ги системните грешки: Публикувано изображение

какво точно трябва да направя..

Изписва,че клавиатурата не е открита!Пише да се провери,дали е включена правилно или да се замени с нова!След това да се нулира БИОС и рестартира системата.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

• Автор

Изписва,че клавиатурата не е открита!Пише да се провери,дали е вкючена правилно или да се замени с нова!След това да се нулира БИОС и рестартира системата.

А ако нулирам БИОС-а възможно ли е да се повреди нещо друго..

и ако може да кажеш как се нулира

Нулирването става с махането на батерийката от дъното. Посе като я сложиш само трябва да настроиш  дата и час и още дребни настройки.

Редактирано от amd World (преглед на промените)

Има една снимка на която машината е спряла на детекването на диска и най вероятно това е проблема, че не о разпознава, а и в последствие е нормално да не се появява и в бут дивайсовете след като не е разпознат.

Ако имате друг кабел под ръка сменете го, работа би свършил и кабела на ОУ ако е отделен и е от същия интерфейс. Може да се опита и с друго захранване, защото проблем в него може да доведе до проблем с разпознаването на диска.

И другото което остава ако двете предни неща не свършат работа е да се сложи друг диск и да се види тогава как стоят нещата. Като начало дали диска се вижда в биоса. 

• Автор

пробвах с нулиране на биос-а като махна батерията но пак същатата работа..

ето една снимка,сега има по различни системни грешки

Публикувано изображение

Сега дава грешка свързана с хард диска!Има опция Ф4 за проверката му.Може също кабела,да си провериш,не е изключено причината да е в него...

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Предполагам диска е IDE не SATA, имал съм много проблеми с лентовите кабели (IDE), такаче, ако имате възможност пробвайте с друг лентов кабел.

Може би просто харда си е заминал.

ако имаш хард диск който не ползваш го закачи или просто помоли някой приятел да ти даде своя и виш дали машината ще тръгне, ако всичко тръгне значи твоят е дефектирал.

Редактирано от amd World (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.