Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сексът в училище

Featured Replies

Сексът в женската тоалетна го има само в холивудските филми. Флирта, натискането в ъглите, опипването и всякакви такива винаги ги е имало и ще ги има. ;)

Та "секса в училище" правили ли сте го,ако не бихте ли и какво ви е мнението?

Не, не съм и не смятам да го правя(докато още ходя на училище). Защо? Първо, могат да ме хванат. Второ, определено 14-15 години са малко за такива неща. Трето, не ми се вярва да е удобно в тоалетната или в някое тайно ъгълче. Четвърто, има риск, винаги има риск.

Малко факти: Защитата с презерватив е 97%. В случая няма гледни точки като "чашата е наполовина пълна" или "чашата е наполовина празна". Всеки може да е от тези 3%.

"При взимането на противозачатъчни таблетки могат да възникнат временни странични ефекти: течение по средата на цикъла, раздразнителност, отпадналост, сънливост, честа смяна на настроенията, гадене, повръщане, напълняване или отслабване, главоболие."

Не са кой знае какви проблеми, но все пак...

Още един факт: При бременност, ако случайно тийнейджърката реши да задържи бебето, то може да има проблеми, защото тийнейджърите не са достатъчно развити.

Мисля, че това е достатъчно, но ако има още разколебани, мога да потърся още информация. Не искам да звуча като досаден родител(защото самата аз съм на 13), просто някои хора не мислят трезво и имат нужда от някой, който да им обясни. Дори и това да е техен връсник.

• Отговори 66
  • Прегледи 21,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• WTF ??! Ако сериозно го мислиш това, връзката ви е обречена. Поздрави... Да говориш на тиин за забрани и въздържание има същият смисъл като израза "когато цъфнат налъмите". Да се отдадеш на първ

• Такам като за начало какво е WTF ??!/не съм особено добра с английския,така че../ Аз не мисля,че приятеля ми би се отдал на първата или втората срещната...просто ей така...казах го като пример,тъй к

• Много филми си гледала... Вашите, например, да си ги чувала да охкат и да стенат?

Защитата с презерватив е 97%.

Вярно е.ВИнаги може да стане лошото....

Трето, не ми се вярва да е удобно в тоалетната или в някое тайно ъгълче.

ЗАбутани ъгли в нашето няма,а тоалетните миршат

"При взимането на противозачатъчни таблетки могат да възникнат временни странични ефекти: течение по средата на цикъла, раздразнителност, отпадналост, сънливост, честа смяна на настроенията, гадене, повръщане, напълняване или отслабване, главоболие."

ТОва и за момчетата се отнася,като се изключи това за цикъла.А Това влияе много.

Още един факт: При бременност, ако случайно тийнейджърката реши да задържи бебето, то може да има проблеми, защото тийнейджърите не са достатъчно развити.

ТИнейджърите се развиват до 18-19,понякога и до 20(ето защов сащ лимита е 22 а не 18),затова те като самите не са доразвити напълно,как очакват бебето им да е развито

double-facepalm.jpg

ТОва и за момчетата се отнася,като се изключи това за цикъла.А Това влияе много.

ohmy.gif:yanim: тихо тихо, че......

Мм, ти по какъв повод ги пиеш, че ми стана интересно нещо? :lol6:

...

Пък и един път съм на 16 това са най-хубавите години, трябва да се ЖИВЕЕ :down:

...такива ботчета, които се изразяват така като теб обикновено си остават на 16 sad.gif

добре де на 18-19г. и ги погребват близките им!!!

все много бързате и все много живеете...

все трябва още на тази възраст да изпробвате всичко сякаш няма да има време...

след като го направите секса в училище и к'во?

после като се качите неправоспособни на колата на тате и к'во?

погребваме ви, е такова!!!

Късно е вече да го правя там. Но бих го правила :) Интересно ще е..

Уроците по ихтиология си предавайте в друга тема, ако обичате! :eek:

Тук се говори за сексът в училище!

При взимането на противозачатъчни таблетки могат да възникнат временни странични ефекти: течение по средата на цикъла, раздразнителност, отпадналост, сънливост, честа смяна на настроенията, гадене, повръщане, напълняване или отслабване, главоболие."

Пила съм противизачатъчни хапчета в продължение на 2 години, без прекъсване и не съм наблюдавала никакви странични ефекти върху себе си, да уточня, че бяха два вида, не само едни...

Но въпреки всичко аз не одобрявам идеята за секс в училище, има далеч по-подходящи места за това...

Плюс това не смятам, че ще е много приятно за когото и да е, ако случайно намери свои съученици правещи го в тоалетната.Или пък да се чуват разни охкания, стонове и т.н....

Плюс това не смятам, че ще е много приятно за когото и да е, ако случайно намери свои съученици правещи го в тоалетната.Или пък да се чуват разни охкания, стонове и т.н....

Много филми си гледала... Вашите, например, да си ги чувала да охкат и да стенат? :cheers:

Попринцип и аз съм ги чувал.. и легла са скърцали и какво ли не. biggrin.gif

По темата - не, но мисля да пробвам.. още от сега усещам 'тръпката' ! biggrin.gif

Според мен не е задължително да правите секс в училеще,но всички го правят!

Вече ми е особено чудно къде учиш.

• 4 седмици по-късно...

Защо ли? Аз поне го направих, защото беше забранено и неправилно. Това е като сексът на обществено място, на покрива, под звездите ... има моменти, когато имаш чувството, че ще избухнеш ако не се отдадеш на мига. Възбудата се увеличава рязко и в един момент усещаш как всичките ти мисли са насочени само в едно желание за страст и нежност. Няма значение какво е мястото, важното е да успееш да задържиш чувство преди да е изчезнало, защото веднъж изтървеш ли го може никога повече да не се върне.

dindi искрено ти пожелавам да изпиташ нещо такова и да разбереш, че има моменти когато не трябва да се мисли и всичко да се предвижда, а просто да забравиш коя и къде си и да се насладиш на едно животинско привличане и удоволствие, което ще те изпрати в звездите :yanim:

Леле,вече се надявам приятелят ми да не мисли като теб и да не се отдаде...на първата срещната..щото после сигурно ще има и втора...просто ей така,заради ''едно желание за страст и нежност'' sad.gif /щото и моя приятел е далечко,не е до мен всеки ден!/

Мдобре,разбирам твоята теория,но хората са го казали:''Да се отдадеш на изкушението е като да влезеш в море по време на буря!'' или нещо подобно беше,но според мен смисъла е ясен!

Освен това,предполага се,че сме човешки същества,не животни,за да се отдаваме на животински желания.Все за нещо трябва да ни върши работа и мозъка!Може и да греша,но така мисля....

И последно,което исках да попитам е: Не ти ли се вижда неправилно да изневеряваш на приятелката си,макар тя да е била на разстояние,предполагало се е че я обичаш...тогава защо си й изневерил?/поне от това което прочетох в първото ти мнение../

П.П Съжелявам,ако изглежда малко груб тона ми...не е така,наистина! :P

Просто ми е интересно какво ще ми отговориш!

А относно моето мнение за секса в училище...Не съм го правила и наистина смятам,че има достатъчно други нестандартни места за това,вместо училището...Не му е там мястото,а понякога и времето...

Редактирано от mariela_es (преглед на промените)

Леле,вече се надявам приятелят ми да не мисли като теб и да не се отдаде...на първата срещната..щото после сигурно ще има и втора...просто ей така,заради ''едно желание за страст и нежност'' sad.gif /щото и моя приятел е далечко,не е до мен всеки ден!/

WTF ??! Ако сериозно го мислиш това, връзката ви е обречена. Поздрави...

Мдобре,разбирам твоята теория,но хората са го казали:''Да се отдадеш на изкушението е като да влезеш в море по време на буря!'' или нещо подобно беше,но според мен смисъла е ясен!

Освен това,предполага се,че сме човешки същества,не животни,за да се отдаваме на животински желания.Все за нещо трябва да ни върши работа и мозъка!Може и да греша,но така мисля....

И последно,което исках да попитам е: Не ти ли се вижда неправилно да изневеряваш на приятелката си,макар тя да е била на разстояние,предполагало се е че я обичаш...тогава защо си й изневерил?/поне от това което прочетох в първото ти мнение../

Да говориш на тиин за забрани и въздържание има същият смисъл като израза "когато цъфнат налъмите". Да се отдадеш на първичното, да си зависим и неконтролируем, това като че ли са днешните ценности на младежта. Тъжно, но истина. Приемете го...

По темата :

Разгорещеното тяло на приятелката ти в ученическа униформа с пола и вратовръзка, легнала на чин в празна стая - красота... Стига да е с любимата, аз съм за където и да е. Училище, университет, църква ако искате...

WTF ??! Ако сериозно го мислиш това, връзката ви е обречена. Поздрави...

Да говориш на тиин за забрани и въздържание има същият смисъл като израза "когато цъфнат налъмите". Да се отдадеш на първичното, да си зависим и неконтролируем, това като че ли са днешните ценности на младежта. Тъжно, но истина. Приемете го...

По темата :

Разгорещеното тяло на приятелката ти в ученическа униформа с пола и вратовръзка, легнала на чин в празна стая - красота... Стига да е с любимата, аз съм за където и да е. Училище, университет, църква ако искате...

Такам като за начало какво е WTF ??!/не съм особено добра с английския,така че../

Аз не мисля,че приятеля ми би се отдал на първата или втората срещната...просто ей така...казах го като пример,тъй като ако някой обича истински човека до себе си,не би му изневерил само за да задоволи сексуалните си нужди!

Ако един тинейджър няма достатъчно мозък в главата си,за да разбере какво трябва и какво не трябва да се прави,значи не е узрял достатъчно...освен ако не е на теорията ''като се опаря сам,тогава ще знам''! ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.