Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сексът в училище

Featured Replies

Желението не пита къде си и с какво си облечен. Тресне ли ви нагона и сприрачки почват да буксуват, било то и в даскалото :ph34r:

• Отговори 66
  • Прегледи 21,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• WTF ??! Ако сериозно го мислиш това, връзката ви е обречена. Поздрави... Да говориш на тиин за забрани и въздържание има същият смисъл като израза "когато цъфнат налъмите". Да се отдадеш на първ

• Такам като за начало какво е WTF ??!/не съм особено добра с английския,така че../ Аз не мисля,че приятеля ми би се отдал на първата или втората срещната...просто ей така...казах го като пример,тъй к

• Много филми си гледала... Вашите, например, да си ги чувала да охкат и да стенат?

Я виж пак и така си кажи мнението :ph34r:

Няма какво да гледам пак,не съм чул някой да е бил спрян само защото е в училище...Ех, младост :)

Секс в училище? Че кога? Докато даскалка преподава урок или докато всички са в час и ние в някоя тоалетна? (при условие, че редовно..през 5 минути се изнизва някой до тоалетната.. ) Малко ми се струва глупаво. Да не говорим за хугиената в тоалетните.. Адреналин няма да има кой знае какъв, по-скоро ще има притеснение, което няма да доведе до хубав секс :clap:

Абе от всичките други места, в училище ли се сетихте да правите секс :)

Съгласен съм, че при секс в училище има повече притеснение отколкото удоволствие! А и най-интересно се получава, ако и двамата искат да си остане между тях, но нещеш ли минал учителят по физическо и ги збарал в тоалетната. Тогава не само учителите, ами и цялото училище разбира и ....... дискретността отива подяволите :baby:

Имам чувството, че цялата тая дивотия свързана със секса в училище е свързана с няква откачена мода. Дали нашите майки и бащи са го правили????Съмнявам се, или поне не така като днес....Истината, е че много хора са навитаци да го направят....А защо????Май и те не знаят....пък и като се вземе в предвид, че днешните лапетии на по 12-13 се опрашват като за световно нищо чудно, че го правят в даскалото....Явно не могат да си намерят по подходящо място, пък и виждат няква шантава тръпка...Абе ква тръпка детска му работа....

Съгласен съм, че при секс в училище има повече притеснение отколкото удоволствие! А и най-интересно се получава, ако и двамата искат да си остане между тях, но нещеш ли минал учителят по физическо и ги збарал в тоалетната. Тогава не само учителите, ами и цялото училище разбира и ....... дискретността отива подяволите :)

Да, и ще станат за смях biggrin.gif

Имам чувството, че цялата тая дивотия свързана със секса в училище е свързана с няква откачена мода.

Някой "гений" е нямал друго място и решил в даскало, разказал на приятелите си и хоп, те да последват "примера му" :ph34r:

Истината, е че много хора са навитаци да го направят....А защо????Май и те не знаят....

Така е ;)

На мен също не ми се е случвало, понеже конкретно в моята гимназия стаите бяха пълни постоянно (на две смени бяхме...), а в тоалетните редовно бяха натъпкани "пушещите компании" .. демек хората които ги мързеше да излязат навън да изпушат една :ph34r: Реално нямаше място, където да го направиш без поне 5-6 свидетели :)

То затова се казва "Училище", да се учиш, пък на какво - не е уточнено :)

..Истината, е че много хора са навитаци да го направят....А защо????Май и те не знаят....пък и като се вземе в предвид, че днешните лапетии на по 12-13 се опрашват като за световно нищо чудно, че го правят в даскалото....Явно не могат да си намерят по подходящо място, пък и виждат няква шантава тръпка...Абе ква тръпка детска му работа....

Защо ли? Аз поне го направих, защото беше забранено и неправилно. Това е като сексът на обществено място, на покрива, под звездите ... има моменти, когато имаш чувството, че ще избухнеш ако не се отдадеш на мига. Възбудата се увеличава рязко и в един момент усещаш как всичките ти мисли са насочени само в едно желание за страст и нежност. Няма значение какво е мястото, важното е да успееш да задържиш чувство преди да е изчезнало, защото веднъж изтървеш ли го може никога повече да не се върне.

dindi искрено ти пожелавам да изпиташ нещо такова и да разбереш, че има моменти когато не трябва да се мисли и всичко да се предвижда, а просто да забравиш коя и къде си и да се насладиш на едно животинско привличане и удоволствие, което ще те изпрати в звездите :hush:

то е готино ама има риск да те хванат

В това е тръпката :speak:

dindi искрено ти пожелавам да изпиташ нещо такова и да разбереш, че има моменти когато не трябва да се мисли и всичко да се предвижда, а просто да забравиш коя и къде си и да се насладиш на едно животинско привличане и удоволствие, което ще те изпрати в звездите :speak:

Eeeeeeeeee мерси за пожеланието....въпреки, че не мисля да сефтосам некой чин там дето уча пък и при нас само мацки хахахахаха трябва да поканя портиера хахахахаха чичката ше ми се изкефи.....

Пък и честно да ти кажа, съмнявам се, че ако правя секс в даскалото ше забравя, коя съм и къде съм освен ако не съм напушена....ама и това е малко вероятно

Абе направо е невъзможно.....да ме излъже някой....да го направим

Eeeeeeeeee мерси за пожеланието....въпреки, че не мисля да сефтосам некой чин там дето уча пък и при нас само мацки хахахахаха трябва да поканя портиера хахахахаха чичката ше ми се изкефи.....

Пък и честно да ти кажа, съмнявам се, че ако правя секс в даскалото ше забравя, коя съм и къде съм освен ако не съм напушена....ама и това е малко вероятно

Абе направо е невъзможно.....да ме излъже някой....да го направим

Брех... къде това училище само мацки бе...

Да вземем да ви дойдем на гости! :hush:

Хахахахахах Факултета по журналистика и масова комуникация :hush:)))))))))Заповядай!Усещаме остра липса на мъже.....Ние сме около 30 мацки с ВО ставаме към 80.....Ни един мъж няма ако щеш вярвай!!!!Ама така започваш да оценяваш собствения си пол хахахахаха бъзикам се...

Хахахахахах Факултета по журналистика и масова комуникация :hush:)))))))))Заповядай!Усещаме остра липса на мъже.....Ние сме около 30 мацки с ВО ставаме към 80.....Ни един мъж няма ако щеш вярвай!!!!Ама така започваш да оценяваш собствения си пол хахахахаха бъзикам се...

Та кога казваш имате лекции? biggrin.gif

Та кога казваш имате лекции? biggrin.gif

Септември, задочнички сме:hush:)))Ще ти го напомня да знаеш хахахахаххаха ще те чака доста работа хахахахаххаха :)))))))))

• 2 седмици по-късно...

А, в мойто даскало са такива кочове, че не бих се навила да правя секс с тях и извън даскалото и където и да е !!!! :ph34r:

• 1 година по-късно...

Ееееемииии веднъж една такава фантазия ми е минавала през главата ми.

Веднъж в 7-ми клас (забележете цифрата!!!).

Защото някак си ми се искаше , но така и не ми се угоди... :P:)sad.gif:)

Абе имаше един лаф : "там където си изкарваш хляба не си вади...." , как ли би звучал за училището "там където получаваш знания (и то какви ) си вади .....колкото можеш по-често.... за да има тръпка... :yanim:

• 1 година по-късно...

Във българските училища секса в тоалетна е невможен0мирише.

Не знам дали аз остарявам лека-полека, но не мисля, че училището е място за секс ;) Чак пък толкова...пък и в тоалетната :) Знам, че на тия години нямат търпение да започнат, ама то така или иначе после спирка няма, така че не виждам кой толкова не може да удържи нагона си...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.