Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с цифровизацията

Featured Replies

Е , ако беше споделил от къде си - може някой съгражданин да ти отговори .

Може би е спряна някъде регионално - ръчкат , правят нещо :D

ПП. А , стига бе :) сега видях че си писал Белоградчик :D правят нещо

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Здравейте, някой знаели какво става с цифровата ефирна телевизия защо спряха излъчването на бтв, нова тв, тв7 и news7 от предавателя в град Белоградчик. Благодаря за информацията предварително!

Единия мултиплеск са го спрели, за това ти липсват тези канали, но все пак сигнала до първи септември е тестов, за това е нормално да има такива прекъсвания.

Аз съм с Samsung UE40F6400 имам вграден тунер  мушнах му една външна антена но имам големи проблеми с смущенията :( постоянно картината се размазва става на цветни квадратчета спира звука ...направо е ужас ,затова мисля (понеже наще са на виваком) да си взема 2-ри приемник хем ще имам HD хем няма да има смущения ... :)

Да му мушнеш една външна антена не е достатъчно, трябва да я инсталираш така, че да работи без проблеми.

И как разбра че точно смущения са ти проблемите ???

Идея си нямам как е в европейските  страни относно цифровите канали  и заслужава ли си човек да се откаже  от платената услуга за сметка на безплатната. 

След 2015г. ще станат всичките безплатни програми HD при мен и във Франция и т.н.

Сега ги има същите HD ама платено по кебел или интернет.

Единия мултиплеск са го спрели, за това ти липсват тези канали, но все пак сигнала до първи септември е тестов, за това е нормално да има такива прекъсвания.

Благодаря за информацията, ще дочакаме септември месец и ще видиме тогава дали ще има проблеми.

Така се получава,когато приеманият сигнал е слаб!

И аз това помислих ..докъто не го срещнах и в интернет :( направо побеснях ...

http://prikachi.com/images.php?images/549/6092549t.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/551/6092551q.jpg

Снимките не са с добро качество ,но в момента нямам по-добра камера .

Ако някой знае от какво се получава това и как се оправя ще съм му благодарен ако сподели

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

Венци , виж сигнала с какво ниво е и с какво качество от опциите на телевизора - пикселизира щото едно от двете ти куца :(

Казваш външна антена , но тя може да е за метровия диапазон - каква е ?

Венци , виж сигнала с какво ниво е и с какво качество от опциите на телевизора - пикселизира щото едно от двете ти куца :(

Казваш външна антена , но тя може да е за метровия диапазон - каква е ?

Нямам си наидея не разбирам от антени обикновенна стайна но поставена навън ,относно сигнала на рутера запълва всички чертички

Нямам си наидея не разбирам от антени обикновенна стайна но поставена навън ,относно сигнала на рутера запълва всички чертички

Eми викни некой който разбира и те са хора, и те имат нужда от пари, ще си платиш и готово, после ще работи нормално.

А ако не искаш да плащаш, тогава чети 5 страници тука:

http://www.kaldata.com/forums/topic/189556-вътрешна-антена-за-dvb-t/

И аз не разбирах едно време, ама си купих книги и четох, накупих си антени и пробвах и сега си нямам проблеми. Тръгни по моя път и далече ще стигнеш.

И на какво викаш рутер ?????????????????????????????

Eми викни некой който разбира и те са хора, и те имат нужда от пари, ще си платиш и готово, после ще работи нормално.

А ако не искаш да плащаш, тогава чети 5 страници тука:

http://www.kaldata.com/forums/topic/189556-вътрешна-антена-за-dvb-t/

И аз не разбирах едно време, ама си купих книги и четох, накупих си антени и пробвах и сега си нямам проблеми. Тръгни по моя път и далече ще стигнеш.

И на какво викаш рутер ?????????????????????????????

На модема който разпространява безжичен интернет (уай-фай)

А вместо да плащам по 10 лв на антена докъто намеря тази която ще ми свърши работа няма ли да  е по-добре да дам 20 лева за 2-ри приемник на виваком и да знам ,че всичко ще е ок ? :) В момента съм зле с парите а ми трябват 40/50 за ПС2 джойстик  и немога да купувам такива глупости

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

Моля някой да каже мнение за

DVB-T USB стик Hama 00053127

На Hama се купуват само неща, които няма начин да се развалят - подложка за мишка, протектор за GSM, и т.н ;) . Останалото са евтини боклуци с голяма надценка.

Моля някой да каже мнение за

DVB-T USB стик Hama 00053127

Ако ти трябва DVB-T USB тунер си вземи на PacoStar (аз съм с такъв и нямам никакви проблеми дори под Линукс)!

Ето виж от къде съм го купил: 

http://www.satshop-bg.com/cart/index.php?route=product/product&path=74&product_id=230

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

29$ от ebay, работи перфектно и има нужните входове и изходи.

Features: Remote control Auto / Manual scan 1000 channels Parent Control EuP Real time recording function with delayFully comply with DVB-T and H.264, AVC, MPEG4, MPEG2 Standard HDMI 1.3 (up to 1080I) Output Support EPG, Display Present/ Next TV Program Support 7MHz & 8 MHz Software Setting PAL and NTSC Auto Switch Support VBI & OSD teletext, OSD Subtitle, LCN Multi-languages Support Support USB SW upgrade, media playback, recording and reading. ANT IN Modulator optional Support external 2.5 inch USB HDD (160G, 250G, 320G), playback and recording optional RF Modulator optional   Specifications: Interface: 1* USB/1* HDMI/1* TV Scart/1*ANT IN/1*ANT OUT Tuner: Input frequency: 170-230MHZ RF Input level: -25 to 82dBm IF Bandwidth: 7MHz and 8 MHz Modulation: QPSK, 16QAM, 64QAM Video: Decode format: MPEG4 AVC/H.264 HP@L4   MPEG2 [email protected]   Output format: 576P, 720P, 1080i, PAL/NTSC   Output port: HDMI Audio: Decode format: MPEG-1(layer1&2)   Audio output: audio channel: stereo Voltage: 100-240V 50/60Hz USB2.0: Photo: JPEG, BMP, PNG Audio: MP3, WMA, AAC, AC3 Video: MPEG1, MPEG2, MPEG4, AV1, DIVX Power: max 8W Consumption: ≤1W

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.